< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 7,9
Overnachtingen 8,3
Reisroute 7,9
8.4 31 beoordelingen
  • 8 28-10-11

    Marion Vredeling

    Inmiddels uiterst gemengde gevoelens. Maar terugkijkend heb ik uiteraard heel erg genoten van de pracht van Mali en haar bewoners en haar steden en haar kleuren en wateren en vlaktes en volle manen en haar muziek en geluiden en geuren en de geschonken bissap en haar valleien en woestijnen en stiltes en sterrenhemelen en zonsopgangen en ontwakende dorpjes en de kinderen die Ca va? roepen en opbouwende (ecologische) projecten , de prachtige wandelroutes en vaartochten, de verhalen bij het kampvuur, en nog veel meer...

  • 8 14-10-11

    Dieteke Timmer

    Een erg mooie, maar ook erg warme reis. Wat een mooi stukje, en authentiek stukje West Afrika. Blij dat ik naar Mali geweest ben.

  • 8 14-10-11

    Karin Weststrate

    Prachtige reis! Wel heel erg warm! Moet je willen en tegen kunnen!

  • 8 14-01-11

    Ems Van Antwerpen

    Fantastische reis!!!!

  • 9 14-01-11

    Bernadette Kwinten

    Een geweldige reis van vele uiterste die ik beslist niet had willen missen. Een reis vol hoogtepunten. Djenne, de trektocht door de dogonvallei, de pinassetocht naar het mystieke Timboektoe en als kers op de taart het Festival sur le Niger in Segou.

  • 9 14-01-11

    Bart De Glopper

    Deze reis is een goede afspiegeling van het originele Afrika in al zijn facetten waarbij de reistijd beperkt is.

  • 8 14-01-11

    Jacques Spee

    Je bent bijna voortdurend onderweg in een authentiek Afrikaans land, waarbij je kennis maakt met een toegankelijke, vriendelijke en veelsoortige bevolking. Je ziet de bijzondere lemen architectuur in Djenne, Mopsi en Timboektoe. Varen op de Niger is een amusante en ontspannen manieren van reizen op de belangrijkste waterweg van dit deel van Afrika. Het muziekfestival van Segou laat je niet op je stoel zitten. Meedoen gaat vanzelf.

  • 8 14-01-11

    Kitty Damen

    Ik heb meer dan genoten van de Mali reis. Waneer je me vraagt wat heb je er gezien dan is dat moeilijk te benoemen. Natuurlijk zijn er de lemen moskeeen en de kleurrijke markten. Natuurlijk is er de Dogontrekking. Maar eigenlijk is een reis door Mali meer een beleving die moet jezelf ervaren. De hitte, het stof en de vriendelijke mensen die keihard werken om te overleven. Het was een prachtige reis en wanneer je wat reiservaring, inlevings- en aanpassings vermogen hebt is een reis door Mali een must.

  • 9 14-01-11

    Wil Breedveld

    Mali, een bijzonder mooi land met een bijzondere bevolking moet je gezien hebben! Is je reisleider Frank Janssens dan is de reis compleet.

  • 9 24-12-10

    Rob Severein

    Een topreis die op sommige punten nog wat verbetering behoeft om echt een 10 te verdienen. Een reis ongeschikt voor luxepaardjes, beautycases en mietjes.

  • 8 17-12-10

    Jef De Cnodder

    zeer goed

  • 9 17-12-10

    Anne-Huus Van Rij

    De belangrijkste activiteit van deze reis was het onderweg zijn zelf. Daardoor werd het een afwisselende, indrukwekkende reis die ook de nodige (fysieke) inspanning heeft gevraagd. Een prachtige tocht die ik voor geen goud had willen missen

  • 9 17-12-10

    Thea Van Woggelum

    Dankzij de zeer goede reisbegeleider en plaatselijke gids een zeer relaxte reis.

  • 7 17-12-10

    Maria Van Woggelum

    Aardige reis met een voortreffelijke reisbegeleiding met veel meerwaarde!

  • 8 19-11-10

    Hendrika Ter Haar

    Mali, een land die zoveel verschilt van "mijn" land en mij daarom ook zo heeft gegrepen. Maar hoe verschillend deze 2 culturen hoe intenser dit is om dit te beleven en te ervaren. De sfeer, kleurrijkheid, de vriendelijkheid van de bevolking, de diversiteit aan landschappen.......Het heeft mij een ervaring rijker gemaakt.

  • 8 19-11-10

    Yvonne Schouten

    De reis begint geweldig maar na dag 19 is het afgelopen.

  • 9 19-11-10

    Huub Pot

    Mali, ga er heen voor de mensen ! Ze zijn kleurig, kleurrijk, mooi en buitengewoon relaxt.

  • 9 06-08-10

    Lieke Tijmensen

    Een geweldige reis als je West Afrika wil bezoeken. Een mooie balans tussen natuur en cultuur, tent- en hotelovernachtingen. Een fantastisch land, vriendelijke mensen, mooie wandelingen, waar je met een voldaan gevoel terug kan kijken op een geweldige reis door Mali. De reis is zeer aan te raden!

  • ? 06-08-10

    Ingrid Hermans Ev Buchem

    Een mooie reis terug in de tijd. Maar wel zwaar: heel veel lopen over rotsen en onder de Afrikaanse zon. De Dogon-vallei, Timboektoe en een heerlijke reis over de Niger maken dat allemaal de moeite waard.

  • 9 15-01-10

    L. de Graaf

    Gaaf, kicken, cool, onwijs, wauw.........

Rondreis Mali

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven