< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,3
Vervoer 8,1
Overnachtingen 8,4
Reisroute 7,6
8.4 29 beoordelingen
  • 9 03-04-18

    Monique Mabelis

    Rondreis door een prachtig gevarieerd kleurig landschap met vriendelijke mensen. Accomodaties waren prima verzorgd, eten was ook goed! Gids Nick is een wandelende encyclopedie, waar het ook over ging, hij wist er van alles over te vertellen! Zeer gewaardeerd! Sandile de chauffeur ging er voor, ondanks de namibische massage geen moment onveilig gevoeld waardoor ik elke minuut heb kunnen genieten van het land.

  • 9 03-04-18

    Aly Boes

    We hebben genoten van een prachtige rondreis, die goed georganiseerd was. Lodges en begeleiding waren prima. De wisseling in Lodges ( in Solitaire en overslaan Brandberg) pakte goed uit, al waren we liever eerder geinformeerd. Jammer dat we bij de lange vlucht niet zelf de plaatsen op de heenweg konden reserveren bij het inchecken.

  • 9 03-04-18

    Els Van Leeuwen

    Goed georganiseerde reis. Lange reisdagen werden minder lang, door de goed geplande of spontane stops. Lodges prima, Roy's Camp was wel de minste...weinig schoonmaak... De begeleiders, Nick en Sandile, waren fantastisch. Kennis van zaken en niets was hen te veel!

  • 8 03-04-18

    Pieter Verhoef

    Jonge en inspirerende Zuid Afrikaanse reisleider (kennis dieren, onderhoudend, prima 'kitty'concept) met uitstekende chauffeur tevens soort entertainer verzorgden prima sfeer (o.a. met picknicks onderweg en afsluitende braai) binnen diversiteit (leeftijden) groep. De lokale e.a. kennis van deze personen is van grote meerwaarde beleving reis. De grootte van de groep (16) was overzichtelijk en werkte prima. Bewegend met prima truck door het afwisselende prachtige landschappen. Een waarachtig opeenvolgend schouwspel. 'Helaas' zorgde waterovervloed dit seizoen ervoor dat de dieren in Etosha Park in kleinere aantallen gespot werden. Maar dat is nu eenmaal de natuur. Goed voor de dieren! Cultuur onderweg is er weinig te beleven. Bezoek 'Bosjesmannen' uitgezonderd. Alom als fervente reizigers van Djoser zijn wij met deze 1e reis Sawadee heel tevreden met deze aangename en prachtige reis.

  • 8 03-04-18

    Dora Moorlag

    Mooie reis met veel afwisseling. Goed verzorgd.

  • 8 03-04-18

    Jens Van Der Velde

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 03-04-18

    Anja Hartog

    Mooie afwisselende reis door prachtige landschappen, vriendelijke bevolking, mooie lodges. De route is goed uitgebalanceerd met meestal 2 nachten op eenzelfde plek waardoor je rustig te tijd hebt alles te doen of ook om gewoon te relaxen.

  • 8 13-03-18

    Marja Vlot

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-03-18

    Janne Rijkers

    Mooie natuurreis met dieren, prachtige landschappen, stilte en sterrenhemels. Ondanks dat het nog het natte seizoen was toch dieren gezien, al zul je in de droge tijd meer zien. De temperatuur was heerlijk, de route mooi en de leiding professioneel.

  • 8 13-03-18

    Rita De With

    Mooie reis in een aangenaam tempo met een leuke groep

  • 9 13-03-18

    Robert Hagendoorn

    Goed gebalanceerd programma, goede truck, uitstekende chauffeur, uitstekende reisbegeleider, goede accomodaties (van luxe tot wat eenvoudigs) goed weer en gezellige, overzichtelijke groep ervaren reizigers.

  • 7 13-03-18

    Gertruda Merkelbach

    Mogelijk waren mijn verwachtingen m.b.t. de natuur te hoog gespannen, maar dit vond ik tegenvallend. Dat we weinig wild hebben gezien in de parken heeft vooral te maken met de stevige regenbuien bij aankomst bij Etosha en Waterberg, pure pech dus. Hotels en lodges waren prima, evenals de maaltijden. Ook reisleider Bas deed zijn uiterste best het iedereen naar de zin te maken, maar ook een pluim voor de chauffeur die zeer beheerst, veilig en verantwoord, zijn werk deed.

  • 9 13-03-18

    Cor Van Dalen

    Een in alle opzichten zeer geslaagde reis.

  • 9 13-03-18

    Corine Janszen

    Prachtige reis in een boeiend land. Prettige groep en groepsgrootte. Fijne reisleider

  • 9 13-03-18

    Jeanette Saris

    Namibie is een prachtig land. De natuur is er schitterend. Het is een hele ervaring om de dieren in hun natuurlijke omgeving te zien.

  • 8 13-03-18

    Rietje Meijer

    Goede indruk over woestijn Namib en parken. Goede truck, goede gids Bas en chauffeur Sandille, gezellige reizigers.

  • 8 13-03-18

    Martin Molegraaf

    Een mooie afwisselende reis zonder echte lange reis dagen.

  • 8 07-11-17

    Joke Vos

    Het was een prachtige maar ook vermoeiende reis. De afstanden in de niet erg comfortabele bus waren groot mede door de ligging van de gekozen lodges. Wel telkens een zwembad en elke keer weer een verrassing als je de volgende lodge had bereikt. De chauffeur (Joseph) en reisleider (Johannes) waren top.

  • 8 07-11-17

    Dorien Pierik

    Deze reis voldeed aan mijn verwachtingen, kleine groep is erg prettig, de chauffeur en de Reisleider waren erg goed, wisten heel veel van het land en de natuur.

  • 9 07-11-17

    Joop Van Den Driesche

    Ik vond de reis vanaf het begin tot en met het einde goed verzorgd. De Sawadee bracht ons al vroeg goed in de sfeer van de reis. Dat vond ik een goede zet om de te gebruiken bij mijn eigen voorbereiding.

Rondreis Namibië lodge/hotel

Safari's, prachtige landschappen en de Bushman

image
20 dagen vanaf € 2.948
Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!