< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,3
Vervoer 8,1
Overnachtingen 8,4
Reisroute 7,6
8.3 151 beoordelingen
  • 8 05-11-17

    Peter Lipman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 05-11-17

    Marius Van Der Gaag

    Het was een hele mooie reis. Veel gezien van natuur tot diverse dieren. Alles was goed georganiseerd. En het eten was heerlijk (we hadden een eigen kok).

  • 8 05-11-17

    Ronel Corporaal

    Ik vond het een mooie reis, maar te kort, wat mij betreft hadden we wat langer op verschillende plekken kunnen blijven. Windhoek hebben we nauwelijks gezien.

  • 9 05-11-17

    Willem Tanja

    Allemachtig prachtig, om Jacques - onze Zuid-Afrikaanse reisbegeleider - te parafraseren. Intensief - zeer vroeg op, tent afbreken, bagage in de truck -, maar een mooie afwisseling van faciliteiten; van nul tot 5 sterren. Kamperen geeft een extra, wezenlijke dimensie aan deze reis - vooral als alles al klaar staat zoals die ene keer bij Palmwag; echt uitzonderlijk, je waardeert dan het één om de ervaring met het andere. Je krijgt in deze reis een mooi beeld van Namibië, waarvan ik - Willem - het zuiden prefereer met z’n vaak bizarre landschappen. René, onze kokkin was geweldig en krijgt van ons een tien met een griffel. Dat ze altijd apart voor vegetariërs een heerlijke maaltijd klaar had staan was een complete verrassing En met betrekking tot de waardering: voor Jacques en Shimane - onze chauffeur - geldt hetzelfde. Voor de groep kunnen we alleen maar waardering uitspreken: aardig, geïnteresseerd en zeer behulpzaam. Zeer aanbevolen dus, dit kamperen op de maan. Van ons had het langer mogen duren - maak er maar 25 dagen van.

  • 9 05-11-17

    Jacqueline Prins

    Mijn eerste kennismaking met een kampeerrondreis in een Overland truck door Namibië. Slapen in goede tentjes, op 5 cm dikke matjes of onder de sterrenhemel. Op verrassend goede campings of heel avontuurlijk en onvergetelijk bij de Himba's. De truck is van voorzien van alle benodigde kampeerspullen, kookgerei, drinkwater, koelboxen en ook hout voor het kampvuur ontbreekt niet. Iedere keer weer een verrassing waar je die nacht slaapt. Ik heb genoten van het buitenleven.

  • 10 05-11-17

    Marja De Jonge

    Zeer goed georganiseerd, alles is prima op elkaar afgestemd

  • 8 05-11-17

    Gerry Vos

    Prima georganiseerd, goede -rustige- driver. Goede kokkin en leuke reisleider. Voor mij te veel kampeernachten, daarom 2 x overnachting geboekt in Lodge en doubleroom. Goed geregeld door reisleider. Paspoort op laatste dag gestolen, gelukkig begeleidde Jack ons bij het verkrijgen van een laissez-passer in Windhoek. Na enkele uren kon ik weer opgelucht ademhalen en de reis naar huis beginnen. Chapeau!

  • 7 05-11-17

    Hannie Zweverink

    Het was een mooie reis alleen vond ik dat de reisdagen veel en lang waren.

  • 9 05-11-17

    Eric Van De Water

    Leuke reis met een goede balans tussen reistijden en tijd om locaties te bekijken. Bij onze reis hadden we de beschikking over een een prima team chauffeur, kokkin en reisleider.

  • 10 05-11-17

    Ingrid Balk

    Prachtige reis. Heerlijk om zo vaak (primitief) te kamperen, maar ook fijn om af en toe in een echt bed te slapen. prima vervoersmiddel, goede materialen (tenten, matrasjes). En uitstekende reisbegeleider/kokkin/chauffeur!

  • 9 05-11-17

    Willem Lageweg

    zeer gevarieerde reis in een geweldig landschap met prachtige en soms rauwe natuur. vrij goede infrastructuur ondanks veel niet geasfalteerde wegen.

  • 8 05-11-17

    Houwine Melis

    Een prachtige reis, vooral qua natuur en landschappen, waar nog wel een paar verbeteringen op mogelijk zijn.

  • 9 15-10-17

    Marie-Louise Renkens

    Zeer afwisselend . Tent en lodge (hotel) afwisseling was goed gepland. Fantastisch Land. Uitzonderlijk goed begeleidingsteam.Zowel de reisleider ,de kok en de Chaufeur.

  • 9 15-10-17

    Alex Kischemoller

    Prachtig land,mooie natuur,echt een bezoek waard.

  • 8 15-10-17

    Marianne Kuppens

    Geweldige vakantie, veel olifanten mogen zien:)

  • 8 15-10-17

    Celia Van Aalten

    Mooie reis veel veschillende aspecten veel natuur !

  • 8 15-10-17

    Rudolf Jan Heijink

    Een bijzondere reis, vooral omdat we veel hebben gekampeerd. Mooie landschappen en ruime gelegenheid om met de Namibiérs kennis te maken.

  • 9 15-10-17

    Johanna Schep

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 15-10-17

    Paul Van Leeuwen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 15-10-17

    Silvia Grootveld

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Namibië kampeer

Kamperen op de maan

image
19 dagen vanaf € 2.198 € 2.148
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!