< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
9.2 6 beoordelingen
 • 9 17-12-09

  Marjon Walthaus

  Ik heb zeer genoten van deze reis, het kamperen maakte dat je op plekken kwam waar je bij een hotelreis nooit komt. Het wildkamperen maakte het voor mij helemaal geweldig. De safaritruck zat werkelijk alles in en de kok verdient absoluut een ster.

 • 9 17-12-09

  Monique Nijhoff

  Prachtige en veelzijdige reis met mooie kampeer overnachtingen. De aanwezigheid van lokale gidsen maakt het ook specialer

 • 9 15-10-09

  Rineke Scholten

  Een prachtige reis, veel natuur en soms lange reisdagen. Maar het was een plezier om door dit land te reizen dat zoveel moois te bieden heeft.

 • 9 18-06-09

  Judith Everaarts

  Het was een zeer geslaagde reis, mede door de goede begeleiding en de samenstelling/grootte van de groep. Je hebt zo wellis dat alles mee zit!

 • 9 18-06-09

  Hanneke Goudsmits

  De reis zat heel goed in elkaar, hotels niet te veel maar mooi verdeeld en mooi primitieve kamping plaatsen. veel dieren gezien, zeehonden roofvogels olifanten luipaard cheetah. Een leuke chauffeur en een goede gids die ons veel Zuid-Afrikaanse woorden heeft geleerd en een goed gevoel voor humor had.

 • 10 18-06-09

  Greet Moerland

  Fantastisch mooie reis. Prima, moderne truck en deskundige reisbegeleidster en chauffeur. Beiden Zuid-Afrikaans waardoor een extra toets werd toegevoegd (maaltijden en taal op Zuid-Afrikaanse leest)

Rondreis Namibië

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is ver te zoeken dus kun je vast wel iets gebruiken om je dag zonniger te maken. Wil je kans maken op een Bever cadeaukaart om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis?

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.