< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,4
Vervoer 8,9
Overnachtingen 8,7
Reisroute 7,6
9.2 6 beoordelingen
 • 9 17-12-09

  Marjon Walthaus

  Ik heb zeer genoten van deze reis, het kamperen maakte dat je op plekken kwam waar je bij een hotelreis nooit komt. Het wildkamperen maakte het voor mij helemaal geweldig. De safaritruck zat werkelijk alles in en de kok verdient absoluut een ster.

 • 9 17-12-09

  Monique Nijhoff

  Prachtige en veelzijdige reis met mooie kampeer overnachtingen. De aanwezigheid van lokale gidsen maakt het ook specialer

 • 9 15-10-09

  Rineke Scholten

  Een prachtige reis, veel natuur en soms lange reisdagen. Maar het was een plezier om door dit land te reizen dat zoveel moois te bieden heeft.

 • 9 18-06-09

  Judith Everaarts

  Het was een zeer geslaagde reis, mede door de goede begeleiding en de samenstelling/grootte van de groep. Je hebt zo wellis dat alles mee zit!

 • 9 18-06-09

  Hanneke Goudsmits

  De reis zat heel goed in elkaar, hotels niet te veel maar mooi verdeeld en mooi primitieve kamping plaatsen. veel dieren gezien, zeehonden roofvogels olifanten luipaard cheetah. Een leuke chauffeur en een goede gids die ons veel Zuid-Afrikaanse woorden heeft geleerd en een goed gevoel voor humor had.

 • 10 18-06-09

  Greet Moerland

  Fantastisch mooie reis. Prima, moderne truck en deskundige reisbegeleidster en chauffeur. Beiden Zuid-Afrikaans waardoor een extra toets werd toegevoegd (maaltijden en taal op Zuid-Afrikaanse leest)

Rondreis Namibië

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.