< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,2
Vervoer 9,2
Overnachtingen 8,4
Reisroute 7,9
8.4 441 beoordelingen
  • 8 29-07-17

    Seger Van Dam

    Geweldige reis die aan mijn verwachtingen voldoet. Gebalanceerd tussen kamperen, hotels en huisjes.

  • 8 13-05-17

    Nick Baring

    Relax, wel veel reizen maar dat wisten we van te voren. Goed geregeld, mooie reis

  • 8 13-05-17

    Mariëlle Van Gerven

    Ik vond de reis vooral qua natuurschoon en variatie indrukwekkend. Voor mij (zelf zonder enige ervaring van verre reis/groepsreis) was het betreffende tempo,comfort en programma bijzonder goed te doen. Het smaakt naar meer.

  • 9 13-05-17

    Marleen Van Der Burg

    Prachtige reis, veel en snel afwisselende landschappen, veel wild, met een beetje cultuur.

  • 8 13-05-17

    Gwen Boon

    Een prachtige tocht door een ontzettend divers landschap, zeer professionele reisbegeleiding, ontzettend veel wildlife gezien en op een aantal prachtige plekken overnacht. De afwisseling tussen tent en hotel was prettig, ook om zo nu en dan de stof weer even goed af te kunnen wassen.

  • 8 13-05-17

    Judith Simons

    Reis van diversiteit

  • 7 13-05-17

    Thea Vroom

    Veel gezien, veel dieren en natuur. Vooral bijzondere ervaring bij de waterplaatsen Wel lange reisdagen, 's avonds weinig te doen op campings

  • 9 13-05-17

    Daphne Majoor

    Prachtige, afwisselende reis. Zo veel verschillende landschappen, veel wildlife gezien. Goede mix tussen hotel en kamperen. Kamperen voegt echt iets toe in Afrika. Bazz, Chris en Ivan waren een geweldig team tijdens onze reis

  • 8 13-05-17

    Bam De Vries

    Zeer afwisselende reis. Township toer in Kaapstad vonden wij maar matig en we hebben niet het idee veel van de diverse townships te hebben gezien.

  • 8 18-03-17

    Ingeborg Simons

    Zeer tevreden over reisleider Trymore, chauffeur Sandilee en kok Peter.

  • 8 18-03-17

    Johan Schuitemaker

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-03-17

    Ideke Hasper

    Mooie afwisselende reis in verschillende sferen: het westerse Zuid-Afrika met nog zichtbare gevolgen van de apartheid, de woestijn in Namibie met mooie zanderige vergezichten en Apfelstrudel en het donkere, groene Namibie met dieren, malariamuggen en Afrikaanse dorpjes, het mooie Botswana met het unieke landschap van de Okavangodelta en de bakken met water die in Zimbabwe bij de Victoria Falls naar beneden komen (en dus ook gedeeltelijk op jou als het de natte periode is).

  • 8 18-03-17

    Peter Van Dam

    De reis was goed georganiseerd, goede gids, goede chauffeur en goede kok. Heel veel kilometers gemaakt.

  • 9 18-03-17

    Els Van Der Hilst

    Het was een prachtige reis, de afwisseling tent en hotel was perfect. Afrikaanse leiding, gids Trymore, chauffeur Sandile en kok Peter waren geweldig, geen moeite was teveel. Het enige minpuntje was dat we weinig met de Afrikaanse bevolking in contact kwamen.

  • 7 18-03-17

    Antonet Van Der Schans

    Er ging veel tijd in het reizen met de bus zitten. Ik kies de volgende keer voor minder landen en wat meer beweging.

  • 9 18-03-17

    Prachtige natuur, zowel landschap alsook dieren. Prima hotels, vaak prachtige kampeerplekken. Prima chauffeur, goede kok, zeer betrouwbare, positieve reisleider. Ook prima bus alhoewel die wat mankementen had o.a koelkasten. Dit niet onder eigen naam publiceren

  • 8 19-12-16

    Ralph Apeldoorn

    Erg mooie en afwisselende reis met veel hoogtepunten. Ook de kok, reisleider en chauffeur waren top!

  • 9 19-12-16

    Silvia Van Roozendaal

    Leuke en erg afwisselende reis. En een geweldig team van Chauffeur, kok en reisbegeleider.

  • 9 19-12-16

    Eugene Noij

    Geweldige avontuurlijke reis, veel indrukken opgedaan,mooie natuur, leuke afwisseling tussen kamperen en hotels.

  • 8 19-12-16

    Kees Sluis

    ik heb de reis eind december begin januari gedaan de reis is mij goed bevallen het is een mooie mix van camperen en lodge hotel en een mix met diverse vrij dagen erin welke je naar keuze kunt besteden en zo even de groep geheel of gedeeltelijk verlaten als je wilt geeft de nodige vrijheid

Rondreis Zuidelijk Afrika - kampeerreis

Roadtrip van Kaapstad naar de Victoria Falls

image
29 dagen vanaf € 2.998
Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zondag 22 oktober 2017

  • Laat je inspireren door diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.