< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,2
Vervoer 9,2
Overnachtingen 8,4
Reisroute 7,9
8.4 481 beoordelingen
  • 8 17-03-18

    Sacha Saalbrink

    Goede samenstelling van kamperen en hotels. Elke dag weer een hoogtepunt.

  • 9 17-03-18

    Marja Schilderman

    Een mooie aan te raden reis als je van natuur houdt

  • 10 17-03-18

    Marcel Horsthuis

    perfecte organisatie, reisleider/kok en chauffeur. prima accommodaties en kampementen, zoals vooraf beloofd. prima evenwicht van activiteiten en vrije tijd. Een goede samenstelling van deelnemers, en daar waar nodig een flexibele opstelling en inzet van mogelijkheden door de reisleiding.

  • 9 17-03-18

    Catharina Scholtens

    prachtige reis, heel goede, creatieve, gezellige, slimme reisbegeleider,. fantastische kok, heel goede chauffeurprima de afwisseling van tenten en lodges

  • 8 17-03-18

    Irene Van Dantzig

    De reis was uitstekend georganiseerd met een heel goede crew. Hij zou iets langer mogen duren, want er zaten erg weinig rustmomenten in, waardoor het moeilijk was alle ervaringen te verwerken.

  • 10 17-03-18

    Natasja Plasmeijer

    Geweldige combinatie van flora, fauna en steden.

  • 8 17-03-18

    Rimke Griffioen

    Het was een prachtige afwisselende reis. Ontzettend veel mooie verschillende landschappen en wilde beesten gezien.

  • 7 17-03-18

    Ron Blaas

    Mooie reis met erg afwisslende landschappen en daarom nooit saai. de combinatie van kamperen en accomodaties met een beter comfort is goed bevallen.

  • 9 17-03-18

    Gabrielle Jonkers

    Wauw wat een avontuur. Geweldige reis opbouw is top en wat een variatie. En wat de reis nog beter maakte waren de geweldige gids, kok en chauffeur Johannis, Irvine & Shadrack. Stuk voor stuk toppers

  • 10 17-12-17

    Jenneke Aarts

    Prachtige landschappen, avontuurlijke bezoeken aan de wildparken. Goed gevarieerd reisprogramma, prima afwisseling tussen kamperen en verblijven in lodges / hotels.

  • 5 17-12-17

    Lenie Augustinus

    Mooie reis veel gezien erg slechte ries begeleider.

  • 8 17-12-17

    Eugène Baars

    Mooie, goed uitgebalanceerde reis in reizen en tijd om de omgeving in je op te nemen. Ik had persoonlijk meer tijd in de woestijnen willen doorbrengen en minder in de wildparken. Het haakjes-systeem voor het opzetten en afbreken van de tenten is een drama. Cape Cross met z'n pelsrobben had van mij echt niet gehoeven (wat een stank en smeerboel). Toppers waren de Campings met een redelijk schoon zwembad(je).

  • 10 17-12-17

    Eric-Jan Gossink

    Ik heb genoten, de reis voldeed meer dan aan mijn verwachtingen dan ik had gehoopt! Volledig uitgerust terug in regenachtig en koud amsterdam, kan ik melden dat ik nu al terugverlang. Jippie! Dat is de enige uitdrukking van mijn gevoelens over deze reis! De reisleider Arjen is super goed geinformeerd en slim in het oplossen van de ‘problemen’ onderweg. de kok en chauffeur van pek hebben ons veilig en voldaan door de woestijnen en de busch geleid. Een tien met een griffel! Ik hoop werkelijk dat Sawadee op deze wijze nog jaren door kan gaan, met het aanbieden van bijzondere reizen. Ik heb geen dag het idee gehad dat ik slechts een van de vele klanten was. De persoolijnke benadering was fijn, de vragen vooraf werden adequaat beantwoord, kortom, jullie hebben een topteam....!!!!!!

  • 9 17-12-17

    Richard Pennings

    Hele mooie maar ook best pittige reis. Ik heb vooral genoten van de landschappen van Namibië. Ook de wildparken waren geweldig. Veel geluk gehad met het spotten van wild. Reisbegeleider Arjen, kok Irvine en cauffeur Cedric hebben de reis goed verzorgd.

  • 9 17-12-17

    Lidewij Gossink

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 27-10-17

    Kaylee Van Den Born

    Mooie afwisselende reis. Afwisselend qua accommodatie; van basic kamperen tot luxe hotel/lodge, lange/korte reisdagen, vol programma tot rustig programma. Vele hoogtepunten binnen de reis en kundige en gezellige crew.

  • 10 27-10-17

    Lydia Meeder

    De reis is spannend, uitdagend, goede balans tussen ontspanning en inspanning, vrijheid, volop natuur en cultuur.

  • 7 27-10-17

    Remco Zegelaar

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 27-10-17

    Lieve Govaerts

    Mooie, afwisselende reis maar iets te passief voor mij

  • 9 27-10-17

    Corine Troost

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Zuidelijk Afrika - kampeerreis

Roadtrip van Kaapstad naar de Victoria Falls

image
27 dagen vanaf € 2.998
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Infodag Amsterdam - 22 april

  • Kom 22 april naar ons kantoor te Amsterdam
  • Persoonlijk advies van reisexperts & reisbegeleiders
  • Laat je inspireren voor je volgende bestemming
  • Reispresentaties van China tot aan Sri Lanka

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.