< Terug naar resultaten

Waarom deze reis?

 • Kleine groepen van maximaal 20 deelnemers
 • Bezoek aan de Sossusvlei met zijn immens hoge zandduinen
 • Twee volle dagen op safari in het wildrijke Etosha park
 • Tocht per mokoro door en overnachting in een tented camp in de Okavango Delta
 • Wandelen tussen olifanten en antilopen in de Okavango Delta
 • Vaak twee nachten op een plek, waardoor je voldoende tijd en rust hebt
 • Prettige afwisseling tussen kamperen en verblijf in hotels
 • Mogelijkheid het Verboden Diamantgebied (Sperrgebiet) te bezoeken
 • Wandelen in de Cederbergen
 • Twee vrije dagen in Kaapstad
 • Speciale vertrekdata voor alleenreizenden/singles

! Voor deze reis zijn er meerdere reisroutes. Onder Data & Prijzen vind je welke route wanneer gevolgd wordt. Maak hieronder je keuze.

Deze route is nog niet definitief en kunnen nog wijzigingen in voorkomen.

 • 1

  vlucht naar Kaapstad

  image

  Vandaag begint je reis naar Zuidelijk Afrika. Voor de vluchtgegevens verwijzen wij naar het vluchtschema. Na aankomst in Kaapstad word je naar je comfortabele hotel in de stad gebracht. Hier overnachten we de komende drie nachten.

 • 2

  Kaapstad / vrije dag

  image

  Kaapstad ligt aan de voet van de beroemde Tafelberg met uitzicht op de Tafelbaai. Kaapstad is een moderne, trendy en gezellige stad waar je uitstekend kunt winkelen of met een drankje vanaf een terras naar de bezigheden in de haven kunt kijken. ’s Avonds kun je de heerlijke Kaaps-Maleise keuken proberen en genieten van de wijnen waar de Westkaap zo beroemd om is. 

  image

  Je hebt twee volle dagen om “de Moederstad” en omgeving te ontdekken. Er is enorm veel te doen en je zult keuzes moeten maken, maar wat eigenlijk niet mag ontbreken is de optionele excursie naar Kaap de Goede Hoop.

  Optioneel Dagtocht Kaap de Goede Hoop (volwassenen) / €50,00 per persoon

  image

  De dagexcursie naar Kaap de Goede Hoop en het Kaapse schiereiland is een echte aanrader. Tijdens de tocht langs de indrukwekkende kust rijdt je langs de kust met de 12 Apostelen gebergte aan de ene kant en de Atlantische Oceaan aan de andere kant van de weg. Je brengt een bezoek aan het pittoreske vissersdorpje Hout Bay, waar je o.a. een boottocht kunt maken naar ‘Seal Island’ waar een kolonie zeerobben te zien is (kosten 75 rand p.p.).

  image

  We vervolgen onze weg langs Chapmans Peak Drive en stoppen bij de pinguïn kolonie op Boulders Beach. Hierna gaan we naar het Cape of Good Hope National Park, waar Kaap de Goede Hoop ligt. Dit park is de verblijfplaats van een grote diversiteit aan wildsoorten, zoals de zeldzame bontebok. Er groeien honderden soorten inheemse ‘fijnbos’ planten en dit is de enige plek ter wereld waar je een struisvogel kan fotograferen met de oceaan op de achtergrond!

  image

  Op Kaappunt is er de gelegenheid om een mooie wandeling (klein uur) te maken waarbij je vanaf de rotsen schitterende uitzichten hebt over de oceaan. Met enig geluk zijn er van juli t/m oktober voor de kust ook walvissen te zien.

  NB. Het minimum aantal deelnemers voor de excursie is 4 personen. Deze dagexcursie is inclusief toegangsprijzen, transport en gids. In verband met het aantal beschikbare plaatsen is het essentieel om deze dagtocht voorafgaand aan je reis te reserveren.

 • 3

  Kaapstad / vrije dag

  image

  Een 'must' voor avonturiers is de beklimming van de ruim duizend meter hoge Tafelberg. De inspannende klim via Skeleton Gorge beloont je met uitzichten over Kaapstad en de Atlantische Oceaan. Heb je geen zin om te klimmen dan kun je ook met het ‘sweefspoor’ (kabelbaan) omhoog. Als het weer het toelaat, kan je ook een bezoek brengen aan Robbeneiland.

  image

  Let op: wegens groot onderhoud is de kabelbaan bij de Tafelberg elk jaar enkele weken gesloten in juli en augustus. Je kunt deze periode alleen te voet de Tafelberg op en af. De data van 2016 zijn op dit moment nog niet bekend. Op www.tablemountain.net kun je zien of de kabelbaan operationeel is.

  Optioneel Township Tour (volwassenen)

  image

  Een zeer interessante excursie is een Townshiptour. Duizenden mensen leven en wonen in een totaal ander Zuid-Afrika dan wat de meeste reizigers én Zuid-Afrikanen ooit zullen zien. Onwetendheid en angst zorgen ervoor dat de blanken de townships als gevaarlijk beschouwen. De tour duurt in totaal drieënhalf, waarvan je ongeveer twee uur door verschillende townships rijdt en ongeveer anderhalf uur door verschillende townships wandelt.

  image

  Onderweg maak je een praatje, drink je een drankje en ontmoet je de vriendelijke bevolking. Je zult ontdekken dat de inwoners er het beste van proberen te maken en dat men ondanks de vaak slechte omstandigheden trots is op hun wijk. Maak kennis met de mensen van Afrika tijdens deze indrukwekkende tour.

  NB. Het minimum aantal deelnemers is 4 personen. Deze excursie is inclusief toegangsprijzen, transport en gids.

  Optioneel Robbeneiland (vooraf zelf boeken)

  image

  Een bezoek aan Robbeneiland is leerzaam en heel indrukwekkend. Je leert veel over de geschiedenis van Zuid-Afrika, de apartheid en natuurlijk over Nelson Mandela, die jarenlang op Robbeneiland gevangen heeft gezeten. Houd er rekening mee dat de boot naar het eiland toe soms erg kan schommelen. Je gids tijdens de tour is vaak een oud gevangene, wat zijn uitleg extra indrukwekkend maakt. Wil je Robbeneiland bezoeken? Boek dan vooraf je tickets via www.robben-island.org.za. Boek je niet vooraf, dan loop je de kans dat de boten vol zitten vanwege de grote populariteit. 

 • 4

  naar de Cederbergen

  image

  We verlaten de stad en reizen in een paar uur naar de Cederbergen, een prachtig ruig wandelgebied met valleien, indrukwekkende rotsformaties, watervallen en grotten. We overnachten twee nachten midden in de Cederberg Wilderness Area in knusse huisjes.

 • 5

  Cederbergen / vrije dag

  image

  De omgeving van Cederberg telt 71.000 hectare grond bestaande uit grootse rotsformaties, grotten, watervallen, reusachtige bergtoppen, kloven en verkoelende beekjes. Er is in totaal 250 kilometer aan wandelpaden uitgestippeld dus daar ben je vandaag wel even zoet.

 • 6

  naar de Oranjerivier

  image

  Na een lange reisdag laten we Zuid-Afrika alweer achter ons en steken we de grens met Namibië over. Vlak over de grens in Namibië ligt ons einddoel van vandaag: onze campsite aan de oever van de Oranjerivier. Je beleeft Afrika het best als je kampeert, dus zetten we vanavond voor het eerst onze tenten op. Geniet vanaf je klapstoeltje met een drankje in je hand van de vogelgeluiden en de Afrikaanse zonsondergang.

 • 7

  naar de Fish River Canyon

  image

  In de Afrikaanse zomer, als het niet te koud is, kun je een kanotochtje over de Oranjerivier maken. Daarna rijden we verder Namibië in richting de Fish River Canyon. We kamperen vlakbij de canyon. Je wordt je pas echt bewust van de omvang (160 kilometer lang, 27 kilometer breed en 550 meter diep) als je een stuk langs de prachtige en diepe afgronden wandelt.

  image

  In de Afrikaanse winter, als het te koud is om te kanoën, rijden we ´s ochtends vanaf de campsite naar de warmwaterbronnen van Ai-Ais. Hierna rijden we door naar de Fish River Canyon.

 • 8

  naar Lüderitz

  image

  We reizen naar de Atlantische kust, naar het stadje Lüderitz. Tijdens deze tocht bestaat de kans dat je struisvogels en spiesbokken langs de weg ziet. Uniek zijn de "wilde" paarden die je in de omgeving van Aus kunt zien. Lüderitz behoort zonder twijfel tot de meest curieuze plaatsen van Zuidelijk-Afrika. Je waant je hier in een vreemde woestijnvariant van een klein Duits dorp. Er zijn Lutherse kerken, Beierse kroegen en veel straatnaamborden zijn nog in het Duits. In Lüderitz slapen we twee nachten in een comfortabel hotel.

 • 9

  Lüderitz / vrije dag

  image

  Vandaag kun je op eigen houtje de stad verkennen of een boottocht maken op een zeilschip. Ook heb je de mogelijkheid mee te gaan op een dagtocht naar het beruchte Sperrgebiet, ook wel Diamond Area 1 genoemd.

  Optioneel Sperrgebiet / €125,00 per persoon

  image

  Tijdens deze reis bieden we je de kans om mee te gaan op een dagtocht naar het beruchte Sperrgebiet, ook wel Diamond Area 1 genoemd. Deze immense woestenij (26.000 km2!) ten zuiden van Lüderitz beleefde in het begin van de vorige eeuw gouden tijden toen hier de diamanten letterlijk voor het oprapen lagen. Complete dorpen met kegelbaan en danshal verrezen in de woestijn en gelukszoekers uit de hele wereld kwamen naar het gebied om een graantje (of diamantje) mee te pikken. In de tweede helft van de vorige eeuw zakte de diamanthandel echter in. De dorpen liepen leeg en worden nu langzaam weer door het zand verzwolgen. Nog steeds is het gebied verboden gebied en als toerist slechts toegankelijk met één tour operator die toestemming van de overheid heeft. Tijdens deze volle dagtocht rijd je met zeer ervaren lokale gidsen met 4x4's dwars door het gebied. Je bezoekt verlaten spookdorpen als Pomona of Elisabethbucht, je ziet de volkomen eenzame graven van pioniers die hier onder erbarmelijke omstandigheden hun geluk zochten, maar het niet overleefd hebben, en je leert over de geschiedenis van dit vervreemdende deel van het land. Als klap op de vuurpijl nemen we ook nog een kijkje bij de zeer fotogenieke Bogenfels, een 55 meter hoge rotsformatie die, zoals de naam al zegt, als een boog in de Atlantische Oceaan staat. Deze tocht is een absolute aanrader. Als je mee wilt op de tocht naar het Sperrgebiet, kun je dit bij boeking aangeven. Je kunt het ook later nog aan ons doorgeven, maar dit kan maar tot uiterlijk vier weken voor vertrek uit Nederland. De kosten voor deze excursie moeten voor vertrek betaald worden aan Sawadee.

  LET OP: Om de permit te kunnen krijgen, hebben we een goed leesbare scan van je paspoort nodig. Stuur deze uiterlijk 5 weken voor vertrek naar service@sawadee.nl.

  Het minimum aantal deelnemers voor het Sperrgebiet is vier. Indien het minimum niet gehaald wordt geldt een hogere toeslag (hierbij geldt het minimum van 2 personen). Uiterlijk 4 weken voor vertrek wordt bekend hoeveel deelnemers meegaan naar het Sperrgebiet.

 • 10

  naar de Namibwoestijn

  image

  We reizen vandaag naar één van de meest kleurrijke, gevarieerde en eenzame woestijnen ter wereld. De Namibwoestijn is de oudste woestijn op aarde. Namib betekent ‘eindeloze ruimte’ en die naam is zeer toepasselijk. De totale stilte in dit maanlandschap werkt soms vervreemdend en er zijn maar weinig mensen op wie dit verblijf geen overweldigende indruk achterlaat. Maak je ervaring compleet door onder de adembenemende sterrenhemel te slapen (als het niet te koud is).

 • 11

  naar Sesriem

  image

  Na een korte reis komen we aan bij één van de absolute hoogtepunten van de reis: de Sossusvlei met zijn immens hoge zandduinen. Voor we deze duinen morgen gaan aanschouwen, kun je vandaag in de omgeving van Sesriem een korte wandeling naar de Sesriem Canyon maken of gewoon in het weidse gras-zandlandschap de stilte en kleuren tot je nemen. Als de zon bijna onder is en de gecko's hun kenmerkende 'geblaf' laten horen, is Namibië op z'n mooist.

 • 12

  Sossusvlei, naar Solitaire

  image

  We staan vandaag voor dag en dauw op zodat we tijdens de opkomende zon naar het beroemde duin 45 rijden. Haarscherpe glooiingen werpen verre schaduwen over het rode zand. Dit beeld zal niet snel van je netvlies verdwijnen. Je kunt hier wandelen en het duin beklimmen. Na de beklimming rijden we naar de Sossusvlei waar je alle tijd hebt dit natuurfenomeen in je op te nemen.

  image

  Het is een klein stukje rijden naar Solitaire, dat eens niet meer was dan een verlaten benzinepomp. Inmiddels is er een campsite, een lodge en een heerlijke bakkerij die bekend staat om zijn appeltaart waar je zeker een stukje van moet proeven. We kamperen bij Boesman, een bijzondere man, bekend in heel Namibië vanwege zijn onuitputtelijke kennis over de woestijn.

 • 13

  naar Swakopmund

  image

  We reizen verder dwars door het desolate maanlandschap van het Namib Naukluft Park. We komen langs de Kuiseb Canyon, waar je sporen ziet van gletsjers die hier honderdduizenden jaren geleden over het land schoven. ‘s Middags bereiken we het ooit Duits gekoloniseerde Swakopmund.

  image

  De havenplaats is bezaaid met historische gebouwen, waar je de komende dagen van kunt genieten. Door de vele laagbouw en brede straten heerst hier een relaxte sfeer. De komende twee nachten slapen we in een comfortabel hotel nabij het centrum van Swakopmund.

 • 14

  Swakopmund / vrije dag

  image

  Vandaag kun je het stadje verkennen of je in een café of ‘Konditorei’ installeren voor koffie met ‘Sachertorte’ of ‘Apfelstrudel’. De kuststrook ten noorden van Swakopmund tot aan de grens met Angola staat bekend als de Skeleton Coast vanwege de vele scheepswrakken die hier aan land spoelden. Het gebied is onder invloed van de koude Antarctische Golfstroom een van de droogste woestijnen ter wereld, terwijl voor deze droge kust een van de rijkste viswateren ter wereld stroomt.

  image

  In de omgeving kun je diepzeevissen of een dolfijnenexcursie ondernemen. Wil je meer contact met de bevolking, breng dan een bezoek aan een township. Hier ontmoet je de mensen thuis, drink je een biertje in een shebeen (café) en kun je het lokale eten proeven.

 • 15

  via Cape Cross naar de Brandberg

  image

  ’s Ochtends verlaten we Swakopmund en rijden richting de Skeleton Coast, een leeg gebied met zandvlaktes aan de rechterkant en de zee aan de linkerkant. We bezoeken Cape Cross, waar een chaotische kolonie van tienduizenden pelsrobben op het land voor een geweldige herrie zorgt. Jakhalzen lopen vaak langs het strand in de hoop een jonge pelsrob te kunnen verschalken. 

  image

  Daarna rijden we het binnenland in, waar rode granietrotsen lukraak in het landschap lijken te zijn gegooid. Aan het eind van de middag komen we aan bij Brandberg, de hoogste berg van Namibië. Zijn naam dankt hij aan zijn rode gloed bij zonsopgang. De sanitaire voorzieningen zijn hier beperkt, maar wél onder een schitterend heldere sterrenhemel.

 • 16

  door Damaraland naar Etosha

  image

  's Ochtends maken we een wandeling tussen de gekleurde rotsen van de Brandberg naar de zogenaamde White Lady. De White Lady is een verzameling rotsgravures. Het opmerkelijke is dat de belangrijkste gravure niet van een blanke dame, maar van een sjamaan in trance is. Aan het eind van de middag bereiken we de zuidkant van het uitgestrekte Etosha nationaal park, waar we onze tenten opzetten voor de komende twee nachten. De camping beschikt over een verlichte waterplek waar de dieren 's avonds komen drinken.

 • 17

  Etosha Nationaal Park / game drives

  image

  We rijden vandaag al wild spottend door Etosha. Met een oppervlakte van 20.000 km² biedt Etosha toevlucht aan ruim honderd soorten zoogdieren en 340 vogelsoorten. Ook is Etosha één van de laatst overgebleven lege gebieden in Afrika. Hier kunnen nog grote kuddes antilopen vrij rondtrekken met in hun voetsporen de altijd hongerige roofdieren.

 • 18

  Etosha Nationaal Park / game drives

  image

  Vandaag staan we vroeg op om Etosha in haar ochtendglorie te bewonderen. We gaan op zoek naar springbokken, gemsbokken, zebra’s en blauwe wildebeesten. Halverwege houden we een lange lunchpauze om de hitte te ontlopen. ’s Middags gaan we weer verder met de gamedrive. Bij de waterplaatsen zie je vaak grote kuddes olifanten baden. Ook stillen giraffen en koedoes hier hun dorst.

  image

  Bijzondere soorten die alleen in Etosha voorkomen, zijn de Damara dikdik (een heel klein antiloopje) en de ‘blackfaced’ impala. Ook bevinden zich in het park ongeveer 300 zwarte neushoorns, ongeveer 10% van de wereldpopulatie. Het aantal dieren varieert gedurende het jaar, afhankelijk van migratiepatronen en vooral de beschikbaarheid van water.

 • 19

  naar Popa Falls

  image

  Vandaag hebben we een lange reisdag voor de boeg. We laten het droge deel van Namibië achter ons en komen na een paar honderd kilometer kaarsrechte weg in het groenere deel van Namibië. We slapen één nacht in chalets aan de oever van de Kavangorivier bij de Popa Falls.

 • 20

  naar de Okavango Delta

  image

  We steken de grens over naar het volgende hoogtepunt: de Okavango Delta in Botswana. De Delta is één van de laatste grote wetlands ter wereld. Hier is de schitterende natuur nog in haar volle glorie te bewonderen. Op een geschikte plek in de bush maken we een wandeling, waarbij je giraffen, olifanten en antilopen tegen zou kunnen komen. 

  image

  Tegen zonsondergang keren we terug naar ons kamp zonder voorzieningen midden in de bush. Begeleid door een kakofonie van nachtelijke dierengeluiden val je in slaap in een van 's werelds meest beroemde en uitgestrekte wildernissen.

 • 21

  Okavango Delta / vrije dag

  image

  De Okavango is dé plek om een tocht per mokoro te maken. Vroeger werd de mokoro gemaakt van een uitgeholde boomstam, tegenwoordig van glasviber. De mokoro wordt door zogenaamde ‘polers’ als een gondel voortgeboomd door een labyrint van slootjes, stroompjes en rietkragen. Tijdens de tocht daalt een oneindige rust over je neer. Rustig voortkabbelend heb je alle tijd het rijke vogelleven gade te slaan. We slapen vanavond aan de rand van de delta in vooropgezette tenten met bedden. 

 • 22

  door de Caprivi

  image

  Terug in Namibië doorkruisen we de Caprivi Strip naar het uiterste oosten. Voor we Namibië definitief verlaten, kamperen we nog een nacht aan de oever van de Kwandorivier. Vooral vogelaars zullen hier aan hun trekken komen want maar liefst 70% van alle vogels die in Namibië voorkomen kunnen hier gespot worden. Kijk ook niet vreemd op als er onverwacht olifanten langs de oever verschijnen om hun dorst te lessen. 

 • 23

  naar Chobe

  image

  Het is niet ver rijden naar de grens van Botswana. Let hier vooral op de prachtige Baobab bomen die overal staan! De komende twee nachten kamperen we langs de Chobe rivier, vlak buiten het Chobe nationaal park. Chobe staat bekend om zijn immense olifantenpopulatie. De dieren houden zich niet aan de parkgrenzen en het kan voorkomen dat je ‘s nachts gewekt wordt doordat er een nijlpaard naast je tent staat te grazen.

 • 24

  Chobe / vrije dag

  image

  ’s Ochtends heb je de mogelijkheid een ochtend gamedrive te maken per 4x4 jeep in Chobe nationaal park. Dit park heeft de hoogste olifantdichtheid per vierkante kilometer in heel Afrika. De kans is dan ook bijna 100% dat je olifanten ziet. 

  image

  In de namiddag kan je een van de mooiste bootsafari´s van Afrika maken over de Chobe rivier. Onder het genot van een drankje vaar je tussen de nijlpaarden en zie je wilde dieren als sabelantilopen, olifanten, buffels, bosbokken, koedoes, waterbokken naar de oevers komen om te drinken. 

 • 25

  naar Victoria Falls

  image

  We laden we de truck voor de laatste keer in en we gaan op weg naar Victoria Falls, het stadje aan de Zimbabwaanse kant van de gelijknamige watervallen. Je hebt twee volle dagen om de watervallen te bekijken en de leuke activiteiten te ondernemen. We slapen drie nachten in een comfortabel hotel.

  Let op: Drankjes, maaltijden, maar vooral de excursies zijn in Vic Falls duurder dan je tot nu toe gewend bent tijdens de reis.

 • 26

  Victoria Falls / vrije dag

  image

  De Victoria watervallen behoren tot de meest fotogenieke ter wereld. Vroeg in het seizoen (t/m juli) stort de Zambezi zich hier zo’n honderd meter met donderend geraas naar beneden, over een 1½ kilometer brede afgrond. Later in het jaar is het volume veel minder, maar dan kun je juist de enorme kloof goed bekijken. Dit natuurgeweld resulteert in een constante waternevel boven de waterval, waardoor de lokale bevolking haar de bijnaam Mosy-oa-Tunya gaf: de 'rook die dondert'.

 • 27

  Victoria Falls / vrije dag

  image

  Tijdens het bezoek aan de watervallen heb je vanaf Danger Point een fantastisch uitzicht op de muur van water. Verder zijn hier mogelijkheden te over om een aantal onvergetelijke ervaringen op te doen, zoals een kanotocht over de Zambezi waarbij je buffels en olifanten tot op korte afstand kunt naderen.

 • 28

  vertrek naar Amsterdam

  image

  Vandaag zwaai je de reisbegeleider uit en na een laatste blik op de watervallen vanuit het vliegtuig is de reis echt voorbij en zet het vliegtuig koers naar Johannesburg. ’s Avonds vlieg je met KLM door naar Amsterdam. De overstap in Johannesburg is gewoonlijk vrij lang. 

  image

  Als je niet al die tijd op het vliegveld wil doorbrengen, kan je met de handbagage door de douane heen en met de “Gautrain” naar Sandton. Hier is een groot winkelcentrum, en het Nelson Mandela Square waar je makkelijk een paar uurtjes kan vullen met winkelen of een drankje doen. Klik hier voor een pdf’je met wat meer informatie over deze optie.

 • 29

  aankomst Amsterdam

  Voor de vluchtgegevens verwijzen wij naar het vluchtschema.

 • Omgekeerde route

  Deze reis vindt ook in omgekeerde volgorde plaats.

  Je begint dan in Victoria Falls en je eindigt in Kaapstad. Vanwege de vluchten begin je met een nacht in Johannensburg. Op dag 2 vlieg je dan door naar Victoria Falls. Het bezoek aan de Cheetah Farm nabij Solitaire is vanwege de dagindeling op de route naar Kaapstad niet mogelijk. Klik bovenaan deze pagina op de reisroute voor deze reis in omgekeerde volgorde.

Verlengingspakketten

 • +

  Tweedaagse verlenging Victoria Falls

  Kan je niet genoeg krijgen van de indrukwekkende watervallen en het gezellige stadje? Het is mogelijk je reis met 2 nachten te verlengen. Deze extra dagen geven je alle tijd om de watervallen aan beide kanten van de grens goed te kunnen zien en om optimaal gebruik te maken van de vele activiteiten die hier worden aangeboden. Je blijft in hetzelfde hotel als waar je met de groep eindigt op basis van logies en ontbijt. Je transfer naar de luchthaven is inbegrepen. 


  - verlenging Victoria Falls (twin/double p.p.) 2 dagen € 175,-
  - verlenging Victoria Falls (single) 2 dagen € 270,-

  Bovenstaande prijzen zijn per persoon. Tijdens de verlenging gaat de reisbegeleider niet mee. Indien je alleen reist is het niet mogelijk het verlengingspakket op indeling te boeken, maar geldt een eenpersoonskamertoeslag (selecteer dan het verlengingspakket gebaseerd op 1 persoon. Aan het boeken van een verlengingspakket zijn extra kosten verbonden. Als je de verlenging direct bij boeking bij ons aanvraagt bedragen deze € 50 per persoon (tot een maximum van € 100 per factuur). Vraag je de wijziging later aan, dan zijn de kosten hoger.

 • 28

  Victoria Falls

 • 29

  Victoria Falls

 • 30

  Vlucht naar Amsterdam via Johannesburg

  Voor de vluchtgegevens verwijzen wij naar het vluchtschema.

 • 31

  Aankomst in Amsterdam

Rondreis Zuidelijk Afrika - kampeerreis

Roadtrip van Kaapstad naar de Victoria Falls

image
29 dagen vanaf € 2.878 € 2.828
Naar boven
 

Sawadee informatiedag, Utrecht
Zondag 12 maart 2017

 • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor verschillende reispresentaties. O.a. Peru & Vietnam.
 • Elles van het Reishoekje verkoopt verschillende producten. O.a. decoratieve landkaarten, globes en scratchmaps.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.