< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,4
Vervoer 7,5
Overnachtingen 7,2
Reisroute 6,8
7.5 36 beoordelingen
  • 6 09-04-14

    Ton Den Ouden

    matig

  • 6 09-04-14

    Tony Lagrou

    Mooie reis, helaas een beetje verpest door 2 slapeloze nachten in kuntaur met hotel (??) zonder airco.

  • 7 09-04-14

    Marten Van Eijk

    Een 7

  • 7 15-01-14

    Hennie Dankers

    Leuke rondreis, zeker voor vogelliefhebbers. Echt Afrikaans, maar als je Mali bezocht heb toch minder interessant.

  • 8 15-01-14

    Marijke Lagendaal

    Echt Afrika, afwisselend en goede indruk van hedendaags leven, qua landschap niet het mooiste van Afrika

  • 7 15-01-14

    Inge Kuijt

    De rondreis geeft een goed beeld van West-Afrika, waar de mensen toch weer heel anders zijn dan in zuidelijk en oost Afrika. Dakar was leuk, maar de andere steden (Saint-Louis, en zeker boring Banjul) vond ik niet zo interessant. Het verblijf bij de kleine dorpjes (Toubacouta, Kuntaur) des te meer. Prachtige vogelsafari in Djoudj, bomvol vogels die je van heel dichtbij kunt zien. Goede lokale reisleider en dito chauffeur. De culinaire reiziger komt niet echt aan zijn trekken (elke dag hetzelfde eten), maar ik ben de hele reis niet ziek geworden, dus okee.

  • 8 15-01-14

    Paul Mertens

    Veel highlights van West-Afrika in korte tijd. Zowel steden als natuurparken. Verwacht geen wereldwonderen, maar wel een enorme hoeveelheid vogels en ook diverse grote dieren. Hotels varieren van erg basic tot toeristisch 4 sterren. Voor de Afrika ge-interesseerde: DOEN!

  • 6 15-01-14

    Annemie Thijs

    Een korte groepsreis om een stukje van Afrika te leren kennen. Boeiende natuur en mooie plaatjes

  • 10 11-01-13

    Kees Van Der Weide

    Wij hebben bijzonder genoten van de reis door Senegal en Gambia. Het programma is afwisselend en verloopt zeer relaxt. De plaatselijke gids Adama en chauffeur Uzman zien kans de reis onvergetelijk te maken.

  • 8 11-01-13

    Jacq Joosten

    Het was een fijne groepsreis, een leuke groep en goede, erg goede reisleider. Het is niet zo'n boeiend land, qua natuur en kultuur, maar lekker weer, en( vissers)dorpjes zijn altijd leuk om te bezoeken.

  • 8 11-01-13

    Andrea Veldman

    goed en een kompliment voor de reisleider Adama en buschauffeur Uzman

  • 8 11-01-13

    Gerdien Langenbarg

    Interessante, leuke kennismaking met West Afrika. Prachtige vogels gezien, vooral tijdens de boottochtjes. Veel accomodaties met prachtig uitzicht over een rivier.

  • 9 11-01-13

    Luc Couwels

    Met heel veel positieve ervaringen in het achterhoofd van mijn reizin in Noord, Centraal, Oost en Zuid- Afrika werd ik ook op deze West-Afrikaanse reis weer helemaal bekoord, waar de accenten voral op het menselijk vlak liggen en minder op fauna en flora. De reis geeft zeker de goesting om ook Ghana, Togo en Benin te bezoeken de komende jaren en uiteraard met Sawadee, wat weer top was.

  • 8 21-12-12

    Jan Aarts

    Een kleurrijke en gevarieerde reis die een compleet beeld geeft van de mensen en natuur, steden en dorpen. Senegal is een van de meest fotogenieke landen.

  • 8 21-12-12

    Frank Boekamp

    Prettige rondreis die zonder absolute toeristische hoogtepunten toch een heel goede indruk van West Afrika geeft

  • 8 21-12-12

    Kees Pikaar

  • 8 15-11-12

    Carolien Schutte

    Een leuke reis om in korte tijd iets van een West-Afrikaans land te kunnen proeven.

  • 8 15-11-12

    Henny De Bruin

    Prachtige afwisselende rondreis langs een aantal mooie vogel gebieden in West Afrika, maar ook met bezoeken aan enkele cultureel interessante steden. Minder geschikt voor specifieke vogelaars met grote telelenzen. Accomodaties van primitief tot zeer comfortabel, vervoer redelijk (deels door slechte weggedeeltes). Een mooie reis.

  • 7 15-11-12

    Corrie Zeegers Smeets

  • 6 23-12-11

    Jaap Roos

    Deze reis bevat een aantal leuke excursies en overnachtingen in prima accomodaties. Zeker als je nog niet eerder in dit deel van Afrika bent geweest is het een leuke ervaring. Echter, je moet wel realiseren dat de reis ook een aantal lange reisdagen in de bus heeft en enkele overnachtingen in matige accomodaties.

Rondreis Senegal en Gambia

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven