< Terug naar resultaten

Rondreis Tanzania Fotoreis

Door de mooiste wildparken van Afrika

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met nauwelijks lange reisdagen en/of lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met weinig lange reisdagen en/of lichte dagwandelingen

  • image

   Licht avontuurlijke reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Avontuurlijke reis met meerdere lange reisdagen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zeer avontuurlijke reis met meerdere lange reisdagen en/of zware meerdaagse wandelingen

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met veel basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met meerdere basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met enkele basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels

  • image

   Zeer comfortabele hotels

Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Tanzania

Route daagse rondreis Tanzania Fotoreis

Tijdens deze fotografiereis door Tanzania ligt de nadruk op het speuren naar wild in landschappelijk zeer diverse nationale parken. In een relatief klein gebied in het Noorden, verken je de mooiste wildparken van Afrika. Naast de wereldberoemde Serengeti en de Ngorongorokrater bezoek je tijdens deze reis ook het prachtige Tarangire! Tijdens wandelingen bij Mto wa Mbu en het koffieproject ontmoet je volop de gastvrije bevolking van Tanzania. Deze culturele ontmoetingen maken deze reis erg gevarieerd en kleurrijk.


Wij houden ons aanbod van Fotoreizen graag verfrissend. Omdat de Tanzania Fotoreis een groot succes is gebleken en er nog steeds veel vraag naar is, hebben we besloten deze reis nog een keer aan te bieden. De Tanzania Fotoreis is gepland op 9 februari 2013 en kost rond de € 3450,-. Vertrekdata en prijzen zijn onder voorbehoud.
Heb je belangstelling, schrijf je dan (geheel vrijblijvend) in: stuur een email naar info@sawadee.nl met als onderwerp ‘Tanzania Fotoreis’. We nemen contact met je op zodra we over alle definitieve gegevens beschikken.

Duizenden gnoes en zebra's Met een bezoek aan de Serengeti, het Ngorongoro Reservaat en het Tarangire park zul je het ultieme Afrika ervaren. In deze parken leven miljoenen dieren, waaronder honderdduizenden gnoes, en evenzoveel gazellen en impala’s. Via het unieke vulkaanlandschap rondom Lake Natron reizen we door het minder bezochte noorden van de Serengeti. Deze prachtige rit leidt ons door de grote Rift Vallei; een enorme kloof die door het hele Afrikaanse continent loopt. Met een beetje geluk zie je leeuwen en jachtluipaarden. Bananenplantages en baobabs Mto wa Mbu wordt omgeven door bananenplantages en rijstvelden. In dit dorp is het mogelijk een wandeling te maken, het lokale bananenbier te proeven en te eten bij mensen thuis. De baobab-bomen die verspreid staan door het heuvelachtige Tarangire park zorgen voor een prachtig landschap. In het vruchtbare gebied aan de voet van de Kilimanjaro maak je een prachtige wandeling en zie je hoe koffie wordt verbouwd. De fotoreis in Tanzania wordt begeleid door een ervaren reisbegeleid(st)er / fotograaf.

Rondreis Tanzania Fotoreis

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!