< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Crater Forest Tented Camp - Ngorongoro / Karatu

  Deze lodge ligt aan de rand van het Ngorongoro krater. Hij is volledig in natuurlijke stijl gebouwd met veel houtwerk en de kleuren van de omgeving. Kom tot rust en geniet van de prachtige natuur vanuit een luie verandastoel.
 •  

  Hotel Mtoni Marine - Stonetown, Zanzibar

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad
  Ongeveer 10 minuten ten noorden van Stonetown aan de westkust van Zanzibar, ligt dit comfortabele hotel. Er is een groot zwembad en een strand aanwezig om heerlijk te spelen. Verder is er ook een bar, een spa en maar liefst 2 restaurants.
 •  

  Ikoma Bush Camp - Serengeti National Park

  • image image
   eigen badkamer
  In een uitgestrekt savanne landschap, net buiten de grens van het nationale park en verborgen in de schaduw van acaciabomen, ligt deze tented campsite. Je slaapt in permanente tenten in bedden. Er is een restaurant en een bar en in de avond wordt een kampvuur aangestoken.
 •  

  Kia Lodge - Arusha

  In het prachtige savannelandschap tussen Moshi en Arusha, vlakbij de luchthaven, ligt deze lodge. In de open bar kun je een koud biertje drinken en met zonsondergang laat de Kilimanjaro zich misschien wel zien. Vanaf het zwembad op de heuvel heb je een panoramisch uitzicht.

Accommodatie algemeen

We verblijven tijdens deze reis in hotels/lodges en tented camps. Wij kiezen bewust voor kleinschalige accommodaties, bij een grote groep kan het gebeuren dat de groep wordt verdeeld over twee gelijkwaardige accommodaties. U hoort dit ter plekke van de reisbegeleider.

Er wordt niet gekampeerd op deze reis.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Gedurende de reis maken we gebruik van 8-persoons terreinwagens, het ideale vervoersmiddel in dit deel van Afrika. Maximaal aantal personen per jeep is echter 7 zodat iedereen een raamplek heeft. In de nationale parken rijden we over de ongeasfalteerde wegen waarbij we met de terreinwagens minder snel vast komen te zitten en goed alle dieren kunnen zien. Op de geasfalteerde wegen buiten de parken bieden de terreinwagens comfort. Pech onderweg is echter niet uit te sluiten en met name lekke banden komen vaak voor. We vliegen van Arusha naar Zanzibar om een zeer lange saaie reisdag te voorkomen. Voor deze vlucht mag max. 15 kg aan ruimbagage mee worden genomen.

Rondreis Tanzania Hoogtepunten

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven