< Terug naar resultaten

Reisverslag van een van onze reisbegeleiders

Pure Afrikaanse wildernis

Ik heet Bernard, maar mijn Afrikaanse naam is Salano, wat eerder Italiaans dan Afrikaans klinkt. Toch word ik liever bij mijn Afrikaanse naam genoemd - deze naam past beter bij me omdat ik zo trots ben op mijn land.

Ik houd ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken. Ook laat ik mensen graag de schoonheid van Oost Afrika zien. Elke nieuwe dag in Afrika biedt weer een uitdaging; uitdagingen die ik met veel plezier aanga. Mijn favoriete motto is dan ook: ?frons alleen als er geen glimlach beschikbaar is?. Maar fronsen doen we niet veel in Afrika, wij lachen graag!

Eén van de trips die ik onlangs voor Sawadee deed was de beste tour die ik in m?n hele carrière heb gemaakt. Niet alleen was mijn groep gezellig en vrolijk, we hebben ook een onvergetelijke safari gemaakt! In één van de parken zagen we een luipaard in de boom, terwijl op de grond een vrouwtjescheetah lag en in de bosjes vlakbij een grote kudde olifanten. Dit komt niet vaak voor en was dus ? ook voor mij ? een geweldige ervaring. Even later zagen we twaalf leeuwen in vijf minuten, nadat we net nóg een luipaard hadden gezien! Mijn groep was ontzettend blij en werd alleen maar blijer toen we in de Serengeti in de grote migratie tussen duizenden gnoes en zebra?s kwamen te staan.

Ook al ben ik hier geboren, ook voor mij is dit nog steeds niet gewoon. En daarbij word ik zelf vrolijk van de reizigers om mij heen die zo enthousiast zijn. Dit wil ik met zo veel mogelijk anderen delen, dit is waarom ik zo van Afrika houd.

Lang leve Afrika!

Rondreis Tanzania Totaal

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!