< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,2
Vervoer 7,9
Overnachtingen 8,0
Reisroute 8,0
8.8 26 beoordelingen
  • 8 22-01-11

    Sven De Blick

    nadat alle zwembaden waarvoor geen tijd is, en de zwembaden die kapot / leeg / gecharterd waren uit de catalogi zijn verdwenen boek ik meteen mijn volgende Sawadee reis !

  • 6 25-09-10

    Wilma De Kreij

    heeft helaas niet aan mijn verwachtingen voldaan. Ik heb wel mooie dingen gezien, maar een onvoldaan gevoel overheerst.

  • 7 25-09-10

    Erik De Hertogh

    Een reis door geweldige natuur parken, die allemaal een eigen diversiteit hebben. De dagen tussen deze parken zijn er om in contact te komen met de lokale bevolking.

  • 8 17-07-10

    Marit Van Overbeek

    De reis naar Tanzania is een boeiende afwisselende reis die aan te bevelen is. Naast Safari's maak je ook conact met de mensen die er wonen. De combinatie van luxe in een hotel slapen, kaperen en eenvoudige lodges maakt dat de reis niet heel zwaar is.

  • 9 17-07-10

    Irma Paap

    Van het begin tot het eind een schitterende reis met goede afwisseling tussen natuur en de ontmoetingen met de plaatselijke bevolking.

  • 9 17-07-10

    Frank Van Den Meerendonk

    Just a few words are needed: Close to perfect!!!

  • 10 17-07-10

    Gaby De Vries

    Dit is een reis om nooit te vergeten. Je geniet van minuut tot minuut zelfs wanneer je 's nachts in je tent ligt. De combinatie natuur en cultuur is fantastisch. Het is niet in woorden uit te drukken wat voor geweldige indrukken je iedere dag mee krijgt. Van de maasai die je welkom heten tot het prachtige uitgestrekte Selous reservaat. En dan de geweldige vlucht naar Zanzibar om daar nog even lekker bij te komen en te genieten van alle fantastische indrukken.

  • 8 23-01-10

    Jeanette Troquet

    Deze reis is zoals hij wordt beschreven ruig en ongerept. Het is iedere dag weer een verrassing waar je terecht komt. Heel spannend en soms opwindend. Ook de game drives zijn erg mooi. Met een beetje geluk zie je heel veel. Het enthousiasme van de reisleider en de chauffeurs is geweldig. We hebben echt genoten!!!!!!!!!!!

  • 8 23-01-10

    Rini Van Dijk

    Tanzania "Ruig en Ongerept" is voor 200% van toepassing. Vooral Selous is een aanrader! Niet te vergeten de duizenden ooievaars op weg naar Oldonyo Lengai en Lake Natron.

  • 10 03-10-09

    Anita Van Bergenhenegouwen

    Een onvergetelijke ervaring naar Oost Afrika. Dit was mijn allereerste safari reis en ik was de gelukkige om de Big Five direct te zien. Ook Nicole als reisbegeleidster heeft de reis een extra dimensie gegeven door haar persoonlijkheid en kennis. Ik heb ontzettend genoten en Afrika heeft zeker mijn hart gestolen.

  • 9 03-10-09

    Berry Oppedijk

    Geweldige reis, zeer veel afwisseling, uitstekende mix van kamperen/activiteit en rust/strand etc. Met name in Tarangire/Serengeti geweldig goed team op de safaritruck

  • 8 03-10-09

    Jan Aarts

    Een veelzijdige reis, met een vol programma maar toch een aantal rustmomenten.

  • 8 03-10-09

    May Dorssers

    Een reis die voldeed aan onze verwachtingen. Veel gezien qua dieren in de verschillende parken. Gezellige groep in een goeie samenstelling. Ook kans om lekker te relaxen in de meer luxere accomodaties zoals Arusha, Dar es Salaam en Zanzibar.

  • 7 26-09-09

    Cok Jouvenaar

    Wel okee en in een korte tijd zie je vrij veel van het land. Alleen heb ik mijn vraagtekens bij de manier hoe dit kan en of het tempo iets anders kan.

  • 8 26-09-09

    Maria Kolkman

    Deze reis was mijn eerste ervaring met 't echte Afrika zoals onze reisleider vertelde.''t zien van de wilde dieren in hun natuurlijke leefomgeving in combinatie met 't avontuurlijke rondreizen en daardoor in contact komen met de plaatselijke bevolking was geweldig "t zien ruiken en proeven maakte de reis compleet voor mij

  • 8 26-09-09

    Maria Schoenmakers

    Tanzania avontuurlijk is een hele complete en geweldig mooie reis. Zowel de natuur als de dieren. De Big Five is in een woord geweldig. Een must om zelf te ervaren. Je ziet dingen die in werkelijkheid nog veel indrukwekkender zijn als op tv. Organisatie is perfect.

  • 9 05-09-09

    Annemarie Koopmans

    Mede dankzij de goede reisleider (kennis van het land en de taal en zeker ook haar enthousiaste en vrolijke persoonlijkheid) was het een heel diverse reis. Niet alleen de wildparken, maar ook veel ontmoetingen met de Tanzanianen zelf waren superleuk. De 2 dominante personen hebben toch wel een mindere invloed gehad op de reis, maar dat hoort er ook gewoon bij en accepteer ik als een deel van de 'zwaarte van de reis' ;-)

  • 9 05-09-09

    Sonja Smeets

    Avontuurlijke en afwisselende reis, veel wild te zien en mgelijkheden om contact met de plaatselijke bevolking te maken.

  • 10 01-08-09

    Mirna Hensen

    De eerste week doorgebracht in onze prachtige stoere truck, waar we geweldig uitzicht hadden op de droge vlaktes met alle imposante dieren. Een paar mooie wandelingen gemaakt, onder andere in Selous waar we vooral veel dieren hebben zien rennen. Rennende giraffen, zebra's, impala's en nijlpaarden....prachtig.

  • 10 01-08-09

    Gerda Hoeksema

    Geweldige reis, prachtige beesten. Een beetje een raar rustmoment in Dar es Salaam, op 3/4 van de reis. Fantastische parken in geweest met als topper toch wel Selous, een park waar bijna niemand naar toe gaat.

Rondreis Tanzania Avontuurlijk

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!