< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Tijdens deze beklimming van de Kilimanjaro kampeer je zeven nachten. De twee nachten voor en de nacht na de beklimming verblijf je in hotel met tweepersoonskamer. Hier heb je de beschikking over een eigen douche en toilet.

Tijdens het kamperen zorgen wij voor tenten en voor de rest van de kampeer- en kookuitrusting. Een zeer warme slaapzak én matras moet je zelf meenemen (maar kun je ook huren, zie onder bijkomende kosten en onder uitrusting). Vanwege de kou tijdens de beklimming van de Kilimanjaro is het aan te raden om een zelfopblaasbaar matje of een isolatiematje mee te nemen. Omdat de tenten een muskietengaassluiting hebben, hoef je geen klamboe mee te nemen. Gedurende de beklimming wordt je tent voor je opgezet en afgebroken.

Je kunt bij boeking via het keuzeprogramma aangeven of je wandelstokken (aanbevolen) en/of een matras wilt huren. Wil je ook een slaapzak en/of donzen jack erbij huren, maak dan een opmerking of bel of email dit even door aan ons kantoor. Voor de kosten zie kopje "Bijkomende kosten".

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Reis je alleen, dan gaan we er vanuit dat je een kamer deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

De transfers tussen vliegveld, hotel en begin- en eindpunt van de trek worden uitgevoerd met kleine busjes of landrovers.

Rondreis Kilimanjaro Shira Ruig en Ongerept

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven