< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,4
Vervoer 8,1
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,3
9.5 4 beoordelingen
 • 9 17-06-10

  Steven Loodewijk

  Het beklimmen van de kilimanjaro is een van de zwaarste activiteiten (zowel fysiek als mentaal) die ik ooit heb gedaan. Als je echter eenmaal boven op de top staat, weet je echter waarom je het gedaan hebt. Het was een geweldige ervaring.

 • 10 01-10-09

  Charles Hogenhuis

  prima lokale reisorganisatie; mede daardoor geslaagde reis

 • 9 17-09-09

  Guus Vergeer

  Prima reis die geheel aan mijn verwachtingen voldeed. Uitstekende lokale reisbegeleiding, perfect Engels sprekend, vriendelijk, kundig en behulpzaam. Niets als lof.

 • 10 13-08-09

  Henk Steeghs

  Ik heb mij ruim 6 maanden (3x per week naar de sportschool) intensief voorbereid op de beklimming van de Kilimanjaro. Ik heb de top "redelijk" gemakkelijk gehaald. Doordat ik in mijn fysieke toestand erg goed was heb ik er enorm van kunnen genieten. Iedere seconde stond ik met een glimlach op de hoogste berg van Afrika!! Bereid je dus erg goed voor....dat weet ik zeker dat je een toptijd hebt op the Kili :-)

Rondreis Kilimanjaro Shira Ruig en Ongerept

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!