Heb je wel eens gedacht aan een rondreis door Benin en Togo? Benin en Togo zijn twee aan elkaar grenzende Afrikaanse landen. Zowel in Togo als Benin is het toerisme nog kleinschalig. Je kunt er ongestoord genieten van de indrukwekkende regenwouden en savannes en de Afrikaanse dierenwereld. Daarnaast is Benin de bakermat van de Voodoo. Tijdens een rondreis door Togo ontdek je dit weinig bezochte land, dat rijk is aan culturele tradities. Er zijn ongeveer veertig etnische groepen te onderscheiden in Togo. Ontmoet bijvoorbeeld de Tem-stam, die zijn oude tradities –zoals de vuurdans- van generatie op generatie overdraagt. Of de Bassar, in hun grote huizen gemaakt van klei met kegelvormige daken. En breng een bezoek aan de beroemde Tamberma vallei. De Tamberma-stam heeft een bijzonder geavanceerde bouwstijl: laag voor laag worden de huizen gebouwd door ballen van modder op elkaar te stapelen. In Togo kun je je onderdompelen in de vele bijzondere culturen die het land kent. 

Er is 1 rondreis naar Togo die voldoet aan jouw wensen
 • Rondreis Ghana, Togo en Benin Oude koninkrijken en voodoo
  • Comfortabele rechtstreekse vluchten met KLM
  • Ontmoetingen met verschillende bevolkingsgroepen: Tamberma, Somba, Kabye
  • Een bezoek aan het 'Monkey Sanctuary' bij Techiman

  Gegarandeerd vertrek op:
  24 jan - alle vertrekdata

  21 dagen
  vanaf € 2.539,- inclusief CO2-compensatie
  Bekijk deze reis

  Gegarandeerd vertrek op:
  24 jan - alle vertrekdata

 • Toon ook reizen met internationale groepen

Resultaten worden geladen

Reisverhalen

 • Voodoo in Togo en Benin

  Afrika, 08-05-17

  Je hebt vast al wel eens gehoord over de voodooreligie: een van oorsprong West-Afrikaanse godsdienst, die geen ‘toevalligheden’ of ‘ongelukjes’ kent. In het Afrikaanse Togo en Benin is de voodoocul...

  Lees verder
image
Naar boven
 

Kerstreizen actie
Profiteer van kortingen tot wel €300,-

Breng jij de kerstvakantie ook veel liever aan de andere kant van de wereld door? Dan hebben wij speciaal voor jou een aantal reizen geselecteerd waarbij je kunt profiteren van kortingen tot wel €300,-!