< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,1
Vervoer 8,1
Overnachtingen 7,5
Reisroute 7,1
7.9 29 beoordelingen
  • 7 21-12-13

    Ron Söhne

    X

  • 8 21-12-13

    Hans Peeters

    De reis geeft een goed beeld van het landschap en de bevolking van deze twee bijzondere landen waarvan veel mensen in Nederland niet eens weten waar ze liggen. Anani lawson is vanwege zijn kennis van Nederland en de Nederlanders, en het feit dat hij zelf Togolees is, de perfecte reisleider voor deze bestemming.

  • 7 15-02-13

    Marc Matthys

  • 7 15-02-13

    Fabienne Mattens

  • 6 15-02-13

    Leny Rusticus

    Togo en Benin hebben weinig te bieden wat natuurschoon betreft. Ook voor wildparken moet je niet hier zijn. Je maakt nogal wat afstanden. De hoofdwegen zijn redelijk goed maar recht toe recht aan door een niet spannend landschap. Wil je wat over Voodoo weten, ja dan kan je hier wel wat meemaken. Er waren leuke en mooie belevingen in de wat lastiger bereikbare echte Afrikaanse dorpen.

  • 10 21-12-12

    Frans Van Diepen

    Mooie rondreis.

  • 8 21-12-12

    Esther Ruijters

    Mooie en goede groepsreis

  • 8 21-12-12

    Marieke Broekman

    indrukwekkende reis , juist vanwege contact met de bevolking en het gewone dagelijkse leven.

  • 6 21-12-12

    Jan Kloek

    leuke kennismaking met west afrika met veel aandacht voor de plaatselijke cultuur

  • 9 05-10-12

    Corry Van Iperen

    Het is een mooie gevarieerde reis. Je ziet veel van het dagelijks leven in beide landen.

  • 8 21-12-11

    Ferdinand Koldewee

    Een interessante reis voor belangstellenden in de cultuur in deze landen. Hoogtepunten zijn de dorpen in het noorden van Benin (Somba), het bezoek aan de Peul,het palendorp Ganvie op het water en de verschillende dansvoorstellingen. Van de Voodoo-rituelen maak je echter niets mee.

  • 8 21-12-11

    Henriëtte De Klerk

    Een reis naar een nog relatief onbekend gebied in Afrika, waar je weinig blanken tegen komt en kennis maakt met bijzondere stammen met hun aparte huizenbouw en tatoeages. Het geeft een voldaan gevoel zo'n extreem arm deel van de wereld te laten profiteren van jouw vakantie.

  • 10 19-02-11

    Roeland Maier

    Geweldig om met een 'crew' uit die streek zulke bijzonder-Afrikaanse landen als Togo en Benin te bereizen. Vraag aan Anani, onze onvolprezen Togolese reisleider: "Hoeveel hoogtepunten denk je dat wij op een dag aankunnen?"...

  • 10 19-02-11

    Ria Raven

    het was een heerlijke reis met een uitstekende crew. ik heb me drie weken erg gelukkig gevoeld in Afrika en kijk uit naar een reis naar Ghana. Ik ben dan zeker weer van de partij.

  • 9 21-12-10

    Patricia Van Der Meulen

    Dynamisch,swingend, veel contact met bevolking, veel dans, zang, trance, djembe, authentieke optredens in kleine dorpen. Mooie wandelingen door savanne en door dorpen en nederzetting. Kennismaken met verschillende bevolkingsgroepen.

  • 6 21-12-10

    Joke Mugge

    interessant m.n. door de contacten met de bevolking

  • 7 21-12-10

    Peter Verheijen

    Deze festival reis was niet echt een waardige festival reis. Jammer van de meerprijs. Verder is het land puur, weinig toerisme en ook weinig verschil uiterlijkheiden van de stammen.

  • 9 21-12-10

    Gaby De Vries

    Deze Togo en Benin reis is geweldig. Het voodoogeloof is indrukwekkend, maar de dorpen die je onderweg tegen komt zijn helemaal geweldig. De mensen zijn heel gastvrij en laten je overal meekijken. De campingplaatsen op het schoolplein zijn echt super. In deze reis veel cultuur, maar ook natuur.

  • 9 06-11-10

    Emmy Ruber

    mooier dan verwacht en vooral door de reacties van de lokale bevolking bij optredens die voor ons toeristen waren bedoeld. Tevens de vele schoolkinderen en andere kinderen die voor ons zongen en dansten

  • ? 06-11-10

    Nils Westedt

    Hele interessante reis, totaal nieuwe ervaringen, zelfs vergeleken andere reizen in Afrika. Aanrader!

Rondreis Togo en Benin

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!