< Terug naar resultaten

Reisverslag van een van onze reisbegeleiders

image

Frank Reisbegeleider Uganda

Frank Wataka Muloosi is a Ugandan. He lives in Kampala with his family and has been working as a tour guide for over ten years. He has been to all the national parks in Uganda. Frank has also been trained and examined as a tour guide by the Uganda Safari Guides Association and is a registered member of the association. Frank knows a lot about animals, birds and loves being in nature. He loves bird watching as a hobby. Frank has also been to Holland before, he speaks some Dutch and he has a passion to learn languages. What makes Uganda special to Frank is the people in Uganda. It's not only about seeing animals and nature but also interacting with the local people

Op ontdekkingsreis naar het groene hart van Afrika

'Uganda is een van de beste plekken om Afrika te leren kennen'. Dat is mijn antwoord wanneer mensen mij vragen waar in Oost-Afrika te beginnen. Ik begeleid er al 8 jaar reizen en ben trots op mijn land.Vanwege de ligging op een hoogte tussen de 900 en 1500 meter boven zeeniveau is het weer er het hele jaar simpelweg heerlijk. Zelfs tijdens het regenseizoen laat de zon zich dagelijks zien, en zie je het land op zijn mooist. Ugandezen zijn erg aardig en op de achtergrond is altijd de muziek aanwezig die ons dag en nacht met de meest wonderlijke ritmes vergezelt.In Uganda leeft de helft van de nog levende berggorilla's, maar ook vind je er een groot aantal chimpansees, bavianen, Bluemonkeys en roodstaart apen. Naast deze primaten neem ik je ook mee op zoektocht naar leeuwen, olifanten, nijlpaarden, krokodillen en buffels, die allemaal in onze nationale parken leven.Mijn mooiste reiservaring was tijdens een bezoek aan de berggorilla's waarbij een van de belangrijkste mannetjes, Mwirima, mij en de groep de hele dag entertainde door verstoppertje te spelen met de kleine babygorilla's.Uganda wacht op je, en je zult er zeker genieten!

Rondreis Uganda

Door het groene hart van Afrika

image
22 dagen vanaf € 2.798
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is ver te zoeken dus kun je vast wel iets gebruiken om je dag zonniger te maken. Wil je kans maken op een Bever cadeaukaart om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis?

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.