< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,5
Vervoer 8,4
Overnachtingen 8,8
Reisroute 8,4
8.7 190 beoordelingen
 • 8 05-10-16

  Doetie Terpstra

  Prachtige reis. Over het algemeen uitstekende accommodaties. Veel bijzondere ontmoetingen met mens en dier. Super.

 • 8 05-10-16

  Tineke Van Doorn

  Een prachtige reis met de nadruk op de natuur van Oeganda.

 • 7 05-10-16

  Piet Van Leeuwen

  Een mooie reis, alleen jammer dat we altijd ver van de bewoonde wereld overnachtten. Elke maaltijd samen moesten nuttigen.

 • 8 05-10-16

  Jacqueline Van Der Schoor

  Uganda is een heel mooi groen land, veel vrolijk lachende kindjes die overal naar je staan te zwaaien en naar je toe komen. Parken zijn mooi maar niet echt vol met dieren. vooral veel nijlpaarden gezien, ook vlak voor de tent! Accomedaties en lunch zijn mooi en vaak luxe. Maar wel vaak afgelegen zodat daar geen mogelijkheid was om er zelf op uit te trekken.

 • 7 05-10-16

  Roelof De Nekker

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 6 05-10-16

  Berto Van Tilborgh

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 21-09-16

  Joke Stel

  De 1e week te lang in de dorpen en te weinig tijd in de parken. Dit zou anders verdeeld moeten worden.

 • 7 21-09-16

  Leo Haring

  Een geweldige reis, als je met alles mee wil doen moet je een goede conditie hebben.

 • 8 21-09-16

  Sien Van Der Vaart

  Mooie avontuurlijke reis.

 • 8 21-09-16

  Cora Van Der Werf

  De reis zat goed in elkaar. De reisleider Rein heeft ervoor gezorgd dat de reis op rolletjes verliep. Ook de lokale chauffeurs van Matoke tours hebben ons veilig en op tijd op de plaats van bestemming gebracht met flexibiliteit voor de fotostops. De gekozen accommodatie was divers, het kamperen in koepeltentjes was het minst. Er waren genoeg mogelijkheden om in contact te komen met de bevolking, o.a. door de wandelingen met bezoekjes aan scholen en dorpen. Het feit dat er vanuit de reis bijgedragen wordt aan de ontwikkeling van Uganda vind ik een pluspunt van Sawadee.

 • 9 21-09-16

  Marja Kruidenier

  Een prachtige rondreis. Uganda is een heerlijk land om doorheen te reizen met afwisselende landschappen en een heel hartelijke en gastvrije bevolking. Elke dag bracht weer iets nieuws. Petje af voor de reisleider die er met zijn tomeloze energie en enthousiasme nog een extra dimensie aan toevoegde.

 • 8 21-09-16

  Gerco 'T Hart

  Prima reis, goed georganiseerd, Top reisleider.

 • 8 21-09-16

  Erna Van Velzen

  Prima reis gehad en goede reisbegeleider. Alles was netjes geregeld, waren op een gegeven moment in een hotel overboekt en kregen toen een upgrade naar een luxer hotel ( eten en drinken was daar alleen voor ughandese begrippen erg duur) Verder prima overnachtings plekken

 • 9 21-09-16

  Franco Daris

  Een super leuke reis, een avontuur van begint tot het einde, mede door onze enthousiaste reisleider.

 • 8 21-09-16

  Christine Busch

  Fantastische en bijzondere reis door een heel mooi en veelzijdig, maar wel erg arm land. Heel aardige bevolking, vele kinderen die uitbundig langs de weg naar ons zwaaiden. En een top reisbegeleider!

 • 8 04-11-15

  Loudi Nanninga

  Geweldige landschappen, prachtige natuur,ontwapenend aardige mensen, uitstekende lokale gids Frank, zeer goede chauffeurs, mooi programma (iets te vol) dus veel om lang over door te denken.

 • 9 04-11-15

  Nanda Vlam

  Oeganda is een heel groen land met een ontzettend vriendelijke bevolking! Sawadee doet 5 van de 10 nationale parken aan waardoor je een groot scala aan dieren ziet! De busjes lenen zich uitstekend voor de safaris. Sawadee biedt ook veel mogelijkheden om de bevolking te ontmoeten door een bezoek te brengen aan boerenfamilies, scholen en door het uitdelen van solar lampen aan de allerarmsten. Onze lokale Oegandese reisbegeleider was een plus, Frank wist heel veel van de natuur en zorgde ervoor dat we voldoende mogelijkheden hadden voor interactie met de bevolking. Ik kan Oeganda iedere natuurliefhebber aanbevelen! Oeganda is met recht de parel van Afrika.

 • 9 04-11-15

  Diana Ros

  In een woord een GEWELDIGE reis! De rondreis Uganda laat je niet alleen kennismaken met de betoverende natuur van Uganda, met zijn overvloed aan flora en fauna. Er is ook veel aandacht voor de cultuur en lokale bevolking. Dit is mede te danken aan de fantastische lokale gids Frank. Hij weet enthousiast zijn passie voor Uganda heel goed over te brengen!! Dankzij hem is het makkelijk om contact te maken met de lokale bevolking, de cultuur en het lokale eten.

 • 7 04-11-15

  Mijke Stolker

  Ik vind dit een bijzondere Uganda rondreis. Prachtige natuur, veel dieren. Opvallend aan deze reis vond ik dat je veel contact hebt met lokale bevolking. Ik vond de reis de eerste anderhalve week wel zwaar doordat het dagprogramma een vol was en de dagen lang. De tweede helft van de vakantie vond ik evenwichtiger en heb ik echt kunnen genieten. Minder vond ik terugreis: 's avonds al naar het vliegveld, terwijl het vliegtuig pas 's ochtends heel vroeg vertrok.

 • 9 04-11-15

  Piet Meulenberg

  Perfecte reisleider en geweldige vogelliefhebber.Heeft alles gedaan om er een geweldige reis van te maken in de parel van Afrika.

Rondreis Uganda

Door het groene hart van Afrika

image
22 dagen vanaf € 3.098 € 3.048
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.