< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,5
Vervoer 8,4
Overnachtingen 8,8
Reisroute 8,4
8.7 182 beoordelingen
 • 8 21-09-16

  Sien Van Der Vaart

  Mooie avontuurlijke reis.

 • 8 21-09-16

  Cora Van Der Werf

  De reis zat goed in elkaar. De reisleider Rein heeft ervoor gezorgd dat de reis op rolletjes verliep. Ook de lokale chauffeurs van Matoke tours hebben ons veilig en op tijd op de plaats van bestemming gebracht met flexibiliteit voor de fotostops. De gekozen accommodatie was divers, het kamperen in koepeltentjes was het minst. Er waren genoeg mogelijkheden om in contact te komen met de bevolking, o.a. door de wandelingen met bezoekjes aan scholen en dorpen. Het feit dat er vanuit de reis bijgedragen wordt aan de ontwikkeling van Uganda vind ik een pluspunt van Sawadee.

 • 9 21-09-16

  Marja Kruidenier

  Een prachtige rondreis. Uganda is een heerlijk land om doorheen te reizen met afwisselende landschappen en een heel hartelijke en gastvrije bevolking. Elke dag bracht weer iets nieuws. Petje af voor de reisleider die er met zijn tomeloze energie en enthousiasme nog een extra dimensie aan toevoegde.

 • 8 21-09-16

  Gerco 'T Hart

  Prima reis, goed georganiseerd, Top reisleider.

 • 8 04-11-15

  Loudi Nanninga

  Geweldige landschappen, prachtige natuur,ontwapenend aardige mensen, uitstekende lokale gids Frank, zeer goede chauffeurs, mooi programma (iets te vol) dus veel om lang over door te denken.

 • 9 04-11-15

  Nanda Vlam

  Oeganda is een heel groen land met een ontzettend vriendelijke bevolking! Sawadee doet 5 van de 10 nationale parken aan waardoor je een groot scala aan dieren ziet! De busjes lenen zich uitstekend voor de safaris. Sawadee biedt ook veel mogelijkheden om de bevolking te ontmoeten door een bezoek te brengen aan boerenfamilies, scholen en door het uitdelen van solar lampen aan de allerarmsten. Onze lokale Oegandese reisbegeleider was een plus, Frank wist heel veel van de natuur en zorgde ervoor dat we voldoende mogelijkheden hadden voor interactie met de bevolking. Ik kan Oeganda iedere natuurliefhebber aanbevelen! Oeganda is met recht de parel van Afrika.

 • 9 04-11-15

  Diana Ros

  In een woord een GEWELDIGE reis! De rondreis Uganda laat je niet alleen kennismaken met de betoverende natuur van Uganda, met zijn overvloed aan flora en fauna. Er is ook veel aandacht voor de cultuur en lokale bevolking. Dit is mede te danken aan de fantastische lokale gids Frank. Hij weet enthousiast zijn passie voor Uganda heel goed over te brengen!! Dankzij hem is het makkelijk om contact te maken met de lokale bevolking, de cultuur en het lokale eten.

 • 7 04-11-15

  Mijke Stolker

  Ik vind dit een bijzondere Uganda rondreis. Prachtige natuur, veel dieren. Opvallend aan deze reis vond ik dat je veel contact hebt met lokale bevolking. Ik vond de reis de eerste anderhalve week wel zwaar doordat het dagprogramma een vol was en de dagen lang. De tweede helft van de vakantie vond ik evenwichtiger en heb ik echt kunnen genieten. Minder vond ik terugreis: 's avonds al naar het vliegveld, terwijl het vliegtuig pas 's ochtends heel vroeg vertrok.

 • 9 04-11-15

  Piet Meulenberg

  Perfecte reisleider en geweldige vogelliefhebber.Heeft alles gedaan om er een geweldige reis van te maken in de parel van Afrika.

 • 9 04-11-15

  Suze Billmann

  Een rondreis die de verwachtingen te boven is gegaan. Wat een ontzettend prachtig land met ongekend mooie landschappen, lieve en gastvrije bevolking en een prachtige dierenwereld.

 • 9 04-11-15

  Jeroen Verweij

  Deze reis was een mooie ervaring. Zoals ik van Sawadee gewend ben een mooie combinatie van bekende highlights en bezoek van minder bekende plekken met daarbij intensief en leuk contact met de lokale bevolking.

 • 9 04-11-15

  Corné Rommers

  Ik heb genoten van deze groepsreis, Ngamba eiland is niet zo geweldig maar dat is ook al op de site aangegeven maar zo aan het begin van da reis ook wel weer prettig. Bushara Island vind ik het minste maar wij hadden die dag veel regen, bij mooi weer is het er denk ik prachtig maar in dit geval viel het tegen.

 • 9 16-09-15

  Paul Van Der Linde

  Prachtige rondreis met veel afwisseling en fenomenaal gelegen slaapplaatsen. En erg weinig tot geen toerisme!

 • 8 16-09-15

  Judith Appeldoorn

  Deze rondreis gaf een goed beeld van wat er zoal te zien en te beleven valt in Uganda. Een heel mooi, groen land met mooie Nationale Parken, super leuke overnachting in de tented camps en lodges, avontuurlijke trekkings en geweldige drivers. De reisbegeleider regelde alles, dus wij hoefden verder niets te regelen.

 • 9 16-09-15

  Andy De Vos

  Uganda heeft alles wat Afrika te bieden heeft prachtige mensen, cultuur, natuur en dieren! Uganda zal voor altijd een plek in ons hart blijven houden. Wij hebben de parel van Afrika mogen zien, horen, ruiken en beleven tijdens deze fantastische reis.

 • 9 16-09-15

  Antje Stienstra

  Een fantastische reis met veel variatie en een super goede reisleider,die heel veel van het land en van de natuur wist zodat wij daar de vruchten van konden plukken.

 • 8 16-09-15

  Saskia Koppe

  Fantastische afwisselende rondreis Uganda.

 • 9 16-09-15

  Hetty Arkink

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 16-09-15

  Cor Vink

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 16-09-15

  Bianca Jongejan

  Nu weet ik het zeker: Uganda wordt terecht 'de Parel van Afrika' genoemd. Wat een mooie mensen en wat een mooie, afwisselende natuur. Zo zit je midden in de groene heuvels, dan weer op de droge savanne. De reis is goed opgebouwd, van meet & greet met de lokale bevolking, naar watervallen, van olifanten en giraffes, naar chimps en gorilla's. Dit alles te voet, met de prima busjes, op de (brakke) fiets, per boot..... Ik vond deze reis in 1 woord: GEWELDIG!

Rondreis Uganda

Door het groene hart van Afrika

image
22 dagen vanaf € 3.298
Naar boven
 

Zondag 27 november 2016
Informatiedag, Utrecht

 • Bezoek de algemene informatiemarkt en kom alles te weten over de reizen van Sawadee 
 • Schrijf je in voor reispresentaties over veel verschillende bestemmingen
 • Leer alles over wijnen uit Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Italië tijdens een wijnproeverij

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.