< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.6 258 beoordelingen
 • 9 19-12-18

  Jos Van Adrichem

  Erg mooie reis. Uganda is een heel mooi groen land met een heel vriendelijke bevolking en geweldige natuur. Ook aan cultuur is tijdens deze reis gedacht. Wel een erg druk en intensief programma.

 • 10 19-12-18

  Wout Van Ginkel

  geweldige reis, nog zo puur en mooie afwisseling maar was ook compleet door rené van de Heuvel als reisgids die het compleet maakt (terwijl het voor hem de eerste keer was in Uganda)

 • 7 19-12-18

  Jeanette Saris

  Een prachtig land met lieve mensen en schitterende natuur. Veel mogelijkheden om dieren te spotten.

 • 8 19-12-18

  Kees Van Der Meulen

  Het was een hele mooie reis met een heel gezellig, gemêleerd reisgezelschap zonder buitenbeentjes en met relatief veel verre reizen ervaring. Reisleider Rene was ook nog nooit in Uganda geweest. Hij compenseerde dat meer als voldoende met zijn enthousiasme en energieke betrokkenheid. Geen moeite was hem teveel om het ons naar de zin te maken. Hij kon daarbij leunen op de 'land' kennis en de rijvaardigheid van de drie fantastische chauffeurs van de drie Toyota busjes. op de twee kampeerplekken na (overnachting in koepeltentjes) waren alle overnachtings-accomodaties verrassend, altijd voldoende/goed met allemaal een eigen wc en douche. Wij hebben genoten van het contact met de vriendelijke en toegankelijk lokale bevolking in de diverse dorpjes en steden. De natuur en het landschap is groen, vruchtbaar en indrukwekkend. In de wildparken komen door de struiken en het hoge gras de vogellaars beter aan hun trekken dan de liefhebbers van leeuwen en andere katachtige roofdieren. Samenvatten: Het was een prachtige, best wel intensieve reis in een heerlijk klimaat die mijn vrouw en ik aan iedereen kunnen aanbevelen. Klein kritisch puntje in de voorlichting. Je kunt ook in Uganda op veel plaatsten pinnen. Meenemen van dollars of euro's die je tegen slechte koersen gaat wisselen in Ugandese shillings is niet (meer) nodig.

 • 8 19-12-18

  Henriette Heijne

  Wij hebben genoten van onze reis met Sawadee naar Uganda. Het is een mooi land, groen, mooie natuur, bergen, meren, vriendelijke mensen, enthousiaste blije kinderen, fijn klimaat. De diversiteit in overnachtingen, meerdere nachten op een bestemming, de groep en de behulpzame chauffeurs maakte het onvergetelijk. De ritten zijn lang, je zit veel in de auto. We hebben ruim 3000 kilometer gehobbeld in busjes, African Massage, daar waren we soms helemaal klaar mee.

 • 9 19-12-18

  Eric Tromper

  Een hele leuke reis door Uganda. Veel afwisseling tussen het bezoeken van de lokale bevolking en de natuur (heel veel vogels). Ook de lokale chauffeurs zijn erg goed en waren geode gidsen.

 • 10 07-11-18

  Anouk Honings

  Ik heb een fantastische reis gehad in Oeganda. Alles was super geregeld en ik heb ontzettend mooie dingen gezien/meegemaakt.

 • 8 07-11-18

  Marieke Kwantes

  Zeer afwisselende reis met zeer verwelkomende en vrolijke mensen. Het schooltje wat wij bezochten was leuk. Het fietsen was een welkome afwisseling met een bezoek aan families waar bakstenen en pannen, rum en uit boombast kleding gemaakt werd. Daar is de mogelijkheid om met de Oegandese kinderen etc te praten. Hotels waren prima. Dunn Matata, reisbegeleider, was informatief en enthousiast en vriendelijk. Bij het inleggen van geld voor de gezamenlijke pot hebben wij E 100 i.p.v. E 150 ingelegd. Voor een kleine groep met 6 personen bleek dit ruim voldoende te zijn.

 • 8 07-11-18

  Sonja Winter

  De schitterende natuur, het wild, de vriendelijke bevolking &de rust die mensen nog uitstralen maakt Oeganda tot een schitterende vakantiebestemming. Het is ook heel fijn dat er nog geen massatoerisme is.

 • 9 07-11-18

  Bert Gilissen

  Leuke reis met een lekker klein groepje (totaal 6 pers) met een uitmuntende gids (Dunn Matata) .

 • 9 07-11-18

  Bob Van Turnhout

  Een goed verzorgde reis met veel wildlife gespot in zowel in de gamedrive als vanaf een boot. Oeganda is een prachtig land in alle opzichten, de mensen zijn er vriendelijk vooral de kinderen zijn nieuwsgierig.

 • 9 03-10-18

  Paul Hamers

  Uganda is een fantastisch land om doorheen te reizen, de bevolking is erg vriendelijk en het is erg gevarieerd in landschap en dierenleven.

 • 9 03-10-18

  Mirjam Molen

  Uganda, een mooi land met een mooie omgeving en prachtige natuurgebieden. En natuurlijk de gorilla’s wat een belevenis om die van dichtbij te zien, voor elke natuurliefhebber is dit zeker een aanrader.

 • 8 03-10-18

  Koen Van Der Horst

  Reis was super gaaf en zeker een aanrader voor iedereen die wilt ervaren hoe Oeganda is en hoe ongelofelijk mooi dit land is in vele opzichten. Denk aan safari’s, kleine dorpjes waar hordes kinderen op je afgerend komen om hallo te roepen(Jamboo!!) Toppunt was toch echt wel de gorilla hike, die bij onze groep +- 6,5 uur duurde, echt heel mooi! Daarnaast was de extra night drive bij lake mbulo echt een aanrader, 2 luipaarden gespot!!

 • 8 03-10-18

  Kevin Vervoort

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 03-10-18

  John Van Ulft

  Actieve, complete rondreis met toepasselijke hotels, opmerkelijk veel wifi. Uganda; mooi en groen land, prettige mensen, goed eten en betaalbaar. Maar ook slechte wegen, veel drempels en iedere maaltijd vooraf opgeven!!!

 • 8 03-10-18

  Nicole Peters

  Prachtige reis met mooie bestemmingen maar oik prachtige routes tussen de diverse bestemmingen die we aandeden. Vaak toffe accomodaties (lodges in Jinja, Bwindi, Lake bunyonyi).

 • 8 03-10-18

  Jos Dirchs

  Verrassend, spannend , afwisselend, en af en toe best pittig, geweldige reis en boven verwachting.

 • 8 19-09-18

  Patrica Verheij

  Mooie reis met goede verdeling tussen activiteiten en reisdagen. Goede afwisseling in de accommodaties.

 • 9 19-09-18

  Gaby Limberg

  Wat een gave reis is dit! Fantastisch mooi land. Lieve mensen ontmoeten en veel wild spotten.

Rondreis Uganda

Door het groene hart van Afrika

image
22 dagen vanaf € 2.798
Naar boven