< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 7,4
Vervoer 7,9
Overnachtingen 9,0
Reisroute 6,8
7.9 15 beoordelingen
  • 9 12-11-16

    Brenda Franken

    Erg leuke reis. goede organisatie door locals.

  • 8 12-11-16

    Lucile Groen

    Fantastische reis, indrukwekkend, prachtige mensen en overweldigende natuur. Paar verbeterpuntjes om er een 10 van te maken.

  • 8 12-11-16

    Anoniem

    Een reis vol hoogtepunten en diversiteit, die we in een hoog tempo hebben ervaren.

  • 8 12-11-16

    Rosa De Wit

    leuke groep, reisleider en chauffeurs. Goede verblijfplaatsen en leuke activiteiten. Langere reistijden dan beschreven/ gezegd werd.

  • 9 12-11-16

    Marjolijn Van Oosterhout

    Een heel afwisselende en indrukwekkende reis. Het geeft in maar 2 weken toch een goed beeld van Oeganda en Rwanda.

  • 8 12-11-16

    Dick Van Prooijen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 12-11-16

    Annette Roosken

    Een intensieve reis met veel hoogtepunten

  • 8 12-11-16

    Joris Van Dongen

    Het was een fantastische reis met een erg leuke diverse groep. Het geeft een goed beeld van al het moois en indrukwekkende wat te zien is in Uganda en Rwanda. Enige negatieve is dat Sawadee aangeeft diner niet op te nemen in de kosten vanwege 'vrijheid'. Er zijn eigenlijk nergens mogelijkheden om niet op de accommodatie te eten.

  • 8 12-11-16

    Dick Van Prooijen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 05-11-16

    Blanca Paulissen

    Het was een mooie reis. Vooral Uganda was erg mooi. Rwanda vond ik persoonlijk een stuk minder. Dit kan ook komen doordat alle hoogtepunten in Uganda waren. Ik zou beginnen met Rwanda en vervolgens doorreizen naar Uganda of zelf zou ik Rwanda eruit laten.

  • Sawadee

    Bedankt voor uw review. Wij hebben ervoor gekozen komende reizen in omgekeerde volgorde aan te bieden.

  • 8 05-11-16

    Patricia Stokkermans

    Mooie landschappen, vele wilde dieren kunnen spotten en natuurlijk de berggorilla's van dichtbij mogen meemaken.

  • 8 05-11-16

    Adriaan Doets

    Uganda en Rwanda zijn zeer de moeite waard, echter gezien de zwarte geschiedenis van Rwanda is het misschien het overwegen waard om de reis in omgekeerde volgorde te doen. Eerst de zwarte bladzijde, gevolgd door mooie en leuke dingen (gorilla's, game drive etc.). Ook de support in Rwanda kan wel wat verbetering gebruiken.

  • 7 05-11-16

    Helga Dankaart

    Uganda zeker mooi. Golden monkeys heb je ook in Uganda (aldus onze chauffeur). De rit naar Akagera NP te lang. Bootsafari (uurtje) in Rwanda niet echt bijzonder. Game drive wel aardig maar in Uganda beter. Genocide memorial in Kigali bijzonder maar om hier nou je reis mee at te sluiten?

  • 8 05-11-16

    Irene Voigt

    Korte maar mooie rondreis die een goede impressie geeft van wat Uganda en Rwanda te bieden hebben.

  • 8 05-11-16

    Paul Van Dijk

    Het is een mooie en afwisselende reis.

Rondreis Uganda en Rwanda Pop-Up

Jungle en apen in Uganda & Rwanda

Gorilla
16 dagen vanaf € 3.218
Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zaterdag 24 juni 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. O.a. Iran, Nieuw-Zeeland & Zuidelijk Afrika.
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.