< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

De ervaring leert dat deelnemers een goede afwisseling van hotels en kamperen erg op prijs stellen. Tijdens de Zambia reis kamperen we 8 nachten in onze eigen tenten, 6 nachten in tenten met stretchers, 1 maal in eenvoudige hutten en 4 maal in hotels met eigen badkamer. De overnachtingen zijn vaak bijzonder vanwege het verblijf tussen het wild. Tijdens de reis zorgen wij voor tenten en slaapmatjes en voor de rest van de kampeer- en kookuitrusting. Omdat de tenten een muskietengaas sluiting hebben, hoef je geen klamboe mee te nemen. Je dient wel je eigen tent op te zetten en af te breken.
We kunnen in Luangwa Bridge, Mana Pools en Matusadona niet garanderen dat je daar een hut/staande tent voor jezelf hebt.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Vanaf dag 3 maken we gebruik van een eigen voertuig. In South Luangwa Park mogen safaritrucks niet in het park rijden. Gamedrives, voor zover niet inbegrepen in de reissom, kun je ter plekke boeken en betalen. De bedragen hiervoor staan aangegeven onder bijkomende kosten. In Mana Pools gebruiken we kleinere, open safarivoertuigen.

Rondreis Zambia en Zimbabwe

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een reis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!