< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
7.7 6 beoordelingen
 • 8 10-09-18

  Wim Verrijp

  Ondanks een wat rommelig begin (er was niemand op het vliegveld Johannesburg om ons op te wachten wat een uur of 2 vertraging opleverde voor we uiteindelijk bij het eerste hotel aankwamen....gevalletje miscommunicatie vermoed ik) een hele fijne vakantie gehad. Goede kamers en te tenten in het Krugerpark waren ook ruim met eigen douche/wc. Ik ben 2,5kg aangekomen in die twee weken dus dat geeft aan dat het eten ook prima in orde was. De gids en chauffeur Mariette en Barry (een echtpaar) hebben hun uiterste best gedaan om het ons naar de zin te maken wat wat mij betreft ook helemaal gelukt is. De lange reisdagen vielen soms wat zwaar maar dat wist ik van te voren. Na zo'n dag dan weer twee of drie nachten op dezelfde plek dus dat maakte het wel weer goed. Gewoon een hele fijne vakantie gehad.

 • 8 10-09-18

  Ria Verhagen E/V Brouns

  Het was een mooie reis met nog wel ruimte voor verbeteringen.

 • 7 10-09-18

  Elmer Van Mil

  Mooie reis met fijne gidsen. Je ziet ontzettend veel, alleen wel zittend vanuit de bus. Deze reis had gemakkelijk 5 dagen langer kunnen zijn zonder extra bestemmingen. Ik zou deze dagen allemaal in Mozambique besteden.

 • 8 10-09-18

  Tineke Meulendijks

  De reis was fantastisch. Het enige punt van verbetering zou kunnen zijn om wat meer ruimte te maken tussen de lange reisdagen in Mozambique. Dus langer verblijf op twee verschillende plaatsen aldaar.

 • 8 10-09-18

  Ada Van Der Hilst

  Prachtig, en een geweldig stel reisbegeleiders!

 • 7 10-09-18

  Janneke Zerner

  Leuke reis omdat het natuurschoon aan de kust en op het land combineert. De reisdagen tov de activiteitsdagen waren wel wat veel. Oplossing zou zijn om bijv bij Vilanculo een extra nacht toe te voegen.

Rondreis Zuid-Afrika & Mozambique Pop-Up

Afrikaanse wildernis en Latijnse sferen

image
18 dagen vanaf € 2.798
Naar boven