< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,1
Vervoer 9,3
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,2
8.1 128 beoordelingen
  • 8 12-10-17

    Ad Ruijs

    De Zuid-Afrika reis was een geweldige belevenis, prachtige landschappen, schitterende natuurparken,vriendelijke bevolking, op een enkele uitzonderingen na goede accommodaties, uitstekende begeleiding

  • 8 12-10-17

    Lucia Franken

    De reis is mij heel goed bevallen. Goed geregeld, leuke groep mensen. Veel gezien en gedaan.

  • 7 12-10-17

    Tino Bekkering

    Fantastische reis gehad, overall waren de zaken goed geregeld. De 3 dagen stop in St Lucia had wat mij betreft kunnen worden ingewisseld voor een plek dichter bij Umfolezi park. De game drive was een uur heen en terug, 2½ uur lunch, dus effectief 8.00-12.00 de rangers waren niet bijster professioneel. Het is een dierenrijk park, maar vrij weinig gezien. Ik weet de dieren staan niet op ons te wachten.

  • 8 12-10-17

    Marja Van Der Sande

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-10-17

    Bert Verkuijlen

    Prachtige reis in een fantastisch land. Verblijf in Mlilwane Restcamp nabij Krugerpark was niet veel en hotel wissel in St. Lucia overbodige tijdverspilling.

  • 8 12-10-17

    Rob Velthuijzen

    Afwisselende reis waarbij je veel te zien krijgt van dat deel van Zuid-Afrika.

  • 8 12-10-17

    Eenhoorn Eenhoorn

    Prima reis

  • 8 02-09-17

    Marion Maat

    Het is een hele mooie en afwisselende reis. De parken waren ook divers. Accomodatie was van wat simpeler tot luxueus. We hadden een geweldige reisleidster en chauffeuse, die er ook alles aan deden om het een mooie reis te laten worden. Tijdens de reisdagen planden ze soms wat extra's in.

  • 9 02-09-17

    Marloes Van Den Nieuwendijk

    Dit was mijn eerste reis naar Zuid-Afrika. Ik vond het een prachtige reis vol hoogtepunten (wat mij betreft zeker het Krugerpark, de panoramaroute en whale watching). We hebben hele diverse landschappen en heel veel dieren gezien.

  • 9 02-09-17

    Anneloes Schaap

    Deze reis was mijn eerste ontmoeting met Zuid Afrika en het smaakt naar meer! Prachtige natuur, veel wildlife en een gastvrije bevolking. Tijdens deze reis de diversiteit van het land kunnen bekijken om een comfortabele manier aangezien je niet elke dag lang aan het reizen bent.

  • 9 02-09-17

    Jolanda Getrouw

    Een hele mooie reis waarin we heel veel hebben gezien en geleerd. Romé Loots onze gids heeft ons de mooie plekjes van Zuid Afrika laten zien en wist veel te vertellen over de historie en de gewoontes van dit land. Linda onze chauffeuse zorgde ervoor dat wij de gehele reis veilig van de ene naar de andere plek kwamen. Het was een reis om nooit meer te vergeten. Mooie locaties om te overnachten, vooral de beehives in Swaziland was een aparte ervaring die ik niet had willen missen.

  • 9 02-09-17

    Bram Callens

    Het was een heel leuke reis. We hebben veel leuke uitstappen gedaan, mooie landschappen gezien, veel dieren gezien. Het was ook een zeer leuke groep, en ook de gids was heel vriendelijk en zorgde dat alles zo goed mogelijk geregeld was.

  • 7 02-09-17

    Henk Boschma

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 02-09-17

    Theo Horsten

    Over het geheel geslaagd. Minpunt vond ik de relatief grote afstand tussen de lodges en de parken (soms wel 1 uur rijden). Waardoor de game drives en andere activiteiten (whale watching) ook pas 1 uur later konden beginnen. Hoewel het een prettige groep was vind ik 24 mensen wat veel.

  • 9 04-08-17

    Nico Van Geffen

    Het was een prachtige reis. Ik heb een goed beeld van een stukje van Zuid Afrika gekregen.

  • 8 04-08-17

    Lida Duin

    mooie reis,heel goede reisleider. goede verhouding reizen en interessante stops.Veel info over de achtergronden en geschiedenis.ook nog heel gezellig.

  • 9 04-08-17

    Sandra Bongers

    Prachtige reis met veel natuur. Reisleider was goed en georganiseerd. Groepsgrootte prima. Veel gezien in korte tijd met voldoende ruimte voor eigen tijd

  • 8 04-08-17

    Jolanda Loeffen

    Mooie natuurreis. En zoals gewend van Sawadee alles prima geregeld.

  • 8 04-08-17

    Saskia Heijnen

    Was een heerlijke reis. Erg mooi! Als er problemen waren, stond de reisleider voor aan om het te regelen. Hij kon van je gizicht al zien of je een vraag had of dat er wat was. Dit vond ik erg prettig.

  • 9 04-08-17

    Amber Kurtze

    Al jaren dromen wij van een reis naar Zuid Afrika. De reis heeft al onze verwachtingen overtroffen!

Rondreis Zuid-Afrika en Swaziland Hoogtepunten

Zeg hallo tegen Zuid-Afrika

image
16 dagen vanaf € 1.998
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.