< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,1
Vervoer 9,3
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,2
8.1 116 beoordelingen
  • 9 02-09-17

    Bram Callens

    Het was een heel leuke reis. We hebben veel leuke uitstappen gedaan, mooie landschappen gezien, veel dieren gezien. Het was ook een zeer leuke groep, en ook de gids was heel vriendelijk en zorgde dat alles zo goed mogelijk geregeld was.

  • 7 02-09-17

    Henk Boschma

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 04-08-17

    Nico Van Geffen

    Het was een prachtige reis. Ik heb een goed beeld van een stukje van Zuid Afrika gekregen.

  • 8 04-08-17

    Lida Duin

    mooie reis,heel goede reisleider. goede verhouding reizen en interessante stops.Veel info over de achtergronden en geschiedenis.ook nog heel gezellig.

  • 9 04-08-17

    Sandra Bongers

    Prachtige reis met veel natuur. Reisleider was goed en georganiseerd. Groepsgrootte prima. Veel gezien in korte tijd met voldoende ruimte voor eigen tijd

  • 8 04-08-17

    Jolanda Loeffen

    Mooie natuurreis. En zoals gewend van Sawadee alles prima geregeld.

  • 8 04-08-17

    Saskia Heijnen

    Was een heerlijke reis. Erg mooi! Als er problemen waren, stond de reisleider voor aan om het te regelen. Hij kon van je gizicht al zien of je een vraag had of dat er wat was. Dit vond ik erg prettig.

  • 9 04-08-17

    Amber Kurtze

    Al jaren dromen wij van een reis naar Zuid Afrika. De reis heeft al onze verwachtingen overtroffen!

  • 9 04-08-17

    Wil Duin

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 04-08-17

    Pieter Fine

    We hebben een fantastische reis gehad met Sawadee. In toch een relatief korte tijd hebben we zoveel gezien en gedaan. We hadden een ervaren reisleider wat ook heel prettig is.

  • 8 07-07-17

    Veronique Kilian

    De reis naar Zuid Afrika was onvergetelijk: tussen de olifanten, de giraffen, zebra's - de leeuwen, arenden, nijlpaarden, buffels, impala's - puur natuur, zoals het hoort

  • 9 07-07-17

    Roel Van Der Poort

    het was een fantastische rondreis. Ik heb genoten van de eerste tot de laatste minuut. We hadden een uitstekende reisbegleider. maar bovenal is het een heel mooie ervaring om in al de nature parks te zijn.

  • 9 07-07-17

    Sander Kant

    Erg goed georganiseerd! De excursies waren erg leuk en de meeste hotels waren goed. Vooral de panoramaroute, Kruger Park en het Mlilwane park in Swaziland zijn erg leuk.

  • 7 07-07-17

    Peter De Boer

    Een interessante reis, met enkele opmerkelijke hotel- en routekeuzes

  • 10 07-07-17

    Annejan Willems

    Fantastische reis gemaakt met de mooie hoogtepunten van Zuid Afrika. Prima accommodaties en een heel goede reisleider.

  • 9 07-07-17

    Jeannette Hasper

    Fantastische reis. Met goede en soms bijzondere accommodaties. Een reisleider die het iedereen naar de zin probeerde te maken. Prachtige ervaring om zo veel dieren in het wild te kunnen zien. Kortom onvergetelijk.

  • 8 07-07-17

    Iris Lakerveld

    Fantastische reis, veel gezien.

  • 9 07-07-17

    Anita Van Der Lans

    Fijne reis, mooi land en the big 5 gezien.

  • 9 07-04-17

    Tim Kragting

    Superleuke reisbegeleiding door Billy, veel gezien. Wel veel zitten, niet erg actief.

  • 9 07-04-17

    Wil L'ortije

    Een prima reis, goed reistempo. Veel gezien, uitstekende reisleiding. Met name de diverse safari's waren super, hebben dan ook de 'Big Five' gezien. Het zou alleen prettig zijn als duidelijker zou worden aangegeven welke excursies inbegrepen zijn en welke optioneel.

Rondreis Zuid-Afrika en Swaziland Hoogtepunten

Zeg hallo tegen Zuid-Afrika

image
16 dagen vanaf € 1.998
Naar boven
 

Informatiedag Zwolle
Zaterdag 7 oktober 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.