< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 7,8
Vervoer 7,4
Overnachtingen 7,5
Reisroute 7,4
7.6 46 beoordelingen
 • 6 21-07-16

  Mila Middelberg

  Deze reis laat echt de hoogtepunten van de natuur van Zuid-Afrika zien. De verschillende wildparken en de gamdrives die daar gedaan kunnen worden waren prachtig. Er was veel wild te zien. Ik mistte wat aandacht voor het culturele aspect, eigenlijk werd er amper kennis gemaakt met de bevolking van het land. De accomodaties lieten grotendeels te wensen over wat betreft karakter en ligging. De lodge bij het Krugerpark was fantastisch, de locatie in Graskop was een dieptepunt. Onervaren reisleider waardoor het programma niet altijd duidelijk was, hij deed wel erg zijn best. Niet erg animerende spreker helaas.

 • 8 21-07-16

  Els Boonstra

  Een prachtige reis, een bijzondere ervaring, de informatie vooraf was prima, maar qua organisatie tijdens de reis hadden een aantal dingen beter gekund, de reisleider was ietwat chaotisch en 2 overnachtinginglocaties waren minder! 3 overnachtinglocaties waren geweldig!!

 • 8 21-07-16

  Roel Van Der Paardt

  De reis was mooi maar de organisatie en invulling hadden beter gekund.

 • 8 21-07-16

  Yaela Van Der Zel

  Tijdens deze reis hebben we als groep heel veel natuur gezien en haast alle dieren die je maar kunt bedenken! De excursies waren stuk voor stuk geweldig! We sliepen voornamelijk in hotels, wat niet altijd de meest interessante plaatsen waren. Twee locaties waren de 'echte' Afrikaanse hutjes! Het eten was ontzettend lekker (ook als je niet van heel exotisch eten houdt). Sawadee had niet alles helemaal in orde: hoe laat de reisleider op het vliegveld moest zijn en het programma van de reis bijvoorbeeld. Overigens zijn wel al mijn vragen over de reis perfect beantwoord!

 • 8 21-07-16

  Enita De Vries

  Geuren en kleuren zoals nog nooit ervaren. Wakker worden door het gebrul van een leeuw in de verte. oog in oog staan met een zebra tijdens een wandeling. In de ochtend jonge giraffen schijngevechten zien uitvoeren. Een boze leeuw treffen , die je hebt gestoord tijdens zijn buffelontbijt. Spontane lokale bevolking, goede rust- en verblijfplaatsen: Echt de hoogtepunten van zuid Afrika.

 • 9 21-07-16

  Cecile Janse

  De reis gaat langs een aantal fantastische en zeer uiteenlopende gebieden van Zuid-Afrika en Swaziland! De accommodaties zijn over het algemeen goed. De 'ontmoeting' met de wilde dieren is spectaculair! Het bezoeken van de Nelson Mandela Capture Site en het Apartheidsmuseum geeft een extra dimensie aan deze reis.

 • 8 21-07-16

  Guyonne Tordoir

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 21-07-16

  Lous De Hoop

  Prachtige reis met mooie avonturen in de wildparken. Het betekent wel veel in de bus zitten en weinig actieve dagen.

 • 7 21-07-16

  Hester Nitert

  De reis op zich was goed. De reisleider was wat chaotisch, er moest veel vanuit ons komen, zodat we verschillende excursies konden doen. Dat was jammer, zo leek het of er weinig geregeld was vanuit Sawadee.

 • 6 21-07-16

  Ilja Spanjer

  Veel wilde dieren gezien en heel mooie landschappen met mooie uitzichten.

 • 7 21-07-16

  Miranda Vink

  Sawadee heeft mijn boeking vlot afgerond. Dat was erg prettig. De reis is goed verlopen. Afrika is een fantastisch land met vriendelijke mensen, mooie natuur en prachtige dieren. Wat mijn oordeel het meeste beïnvloed is de reisleider. Deze voldeed niet aan mijn verwachtingen.

 • 7 21-07-16

  Harm Van Der Meer

  De wildparken zijn uniek en het hoogtepunt. Zaken zoals organisatie, gids groep vond ik niet zo goed.

 • 7 08-04-16

  Coby Stolk E V Reijtenbagh

  Goed verzorgde rondreis ook dankzij onze begeleider/chauffeur DJ. Hij weet 'de gaten' in de reis goed op te vullen.

 • 8 08-04-16

  Reinder Van Til

  De gamedrives en de meeste excursies waren fantastisch! In Swaziland hadden we een 'verloren'dag, de nieuwe vertegewoordiger daar weet nog niet hoe het werkt en heeft ons in een alternatieve huisvesting ondergebracht. Derze was op zich prima maar in de omgeving was alleen de glasfabriek. Dat is wat anders als fietsen in de bush! Dankzij onze gids hebben de dagen daarop de fijne dingen ingehaald maar dit moet een volgende reis echt niet meer zo!

 • 8 08-04-16

  Arjan De Baan

  Zuid afrika is een mooi land.

 • 7 06-11-15

  Linda Habraken

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 06-11-15

  Stefan Laan

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 06-11-15

  Nieske Dijkstra

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 06-11-15

  Aad Ooms

  helemaal te gekke reis heel veel gezien van het land

 • 8 06-11-15

  Julie Cornelis

  De omschrijving van de reis klopt: op een korte tijd zie je inderdaad de hoogtepunten van Zuid-Afrika. Het oostelijke deel is adembenemend Afrikaans en als je tijdens een safari oog in oog komt te staan met wilde olifanten, giraffen, buffels, leeuwen, ... dan word je oprecht even stil. In het zuidelijke deel lijk je opeens in een ander Afrika te zijn beland, met evenzeer een prachtige natuur maar wel een heel andere sfeer. En hoewel je het aan de hand van het programma eigenlijk al weet, zit je (voornamelijk in het 2de deel van de reis) veel in de bus. Gelukkig heeft de gids een aantal (logische) aanpassingen in het programma voorzien, waardoor er toch iets meer ruimte kwam om te genieten. Deze reis is zeker een aanrader voor wie wil kennis maken met Zuid-Afrika!

Rondreis Zuid-Afrika en Swaziland Hoogtepunten

Zeg hallo tegen Zuid-Afrika

image
16 dagen vanaf € 1.698
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!