< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,1
Vervoer 9,3
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,2
8.1 106 beoordelingen
  • 8 07-07-17

    Veronique Kilian

    De reis naar Zuid Afrika was onvergetelijk: tussen de olifanten, de giraffen, zebra's - de leeuwen, arenden, nijlpaarden, buffels, impala's - puur natuur, zoals het hoort

  • 9 07-07-17

    Roel Van Der Poort

    het was een fantastische rondreis. Ik heb genoten van de eerste tot de laatste minuut. We hadden een uitstekende reisbegleider. maar bovenal is het een heel mooie ervaring om in al de nature parks te zijn.

  • 9 07-07-17

    Sander Kant

    Erg goed georganiseerd! De excursies waren erg leuk en de meeste hotels waren goed. Vooral de panoramaroute, Kruger Park en het Mlilwane park in Swaziland zijn erg leuk.

  • 7 07-07-17

    Peter De Boer

    Een interessante reis, met enkele opmerkelijke hotel- en routekeuzes

  • 10 07-07-17

    Annejan Willems

    Fantastische reis gemaakt met de mooie hoogtepunten van Zuid Afrika. Prima accommodaties en een heel goede reisleider.

  • 9 07-07-17

    Jeannette Hasper

    Fantastische reis. Met goede en soms bijzondere accommodaties. Een reisleider die het iedereen naar de zin probeerde te maken. Prachtige ervaring om zo veel dieren in het wild te kunnen zien. Kortom onvergetelijk.

  • 8 07-07-17

    Iris Lakerveld

    Fantastische reis, veel gezien.

  • 9 07-07-17

    Anita Van Der Lans

    Fijne reis, mooi land en the big 5 gezien.

  • 9 07-04-17

    Tim Kragting

    Superleuke reisbegeleiding door Billy, veel gezien. Wel veel zitten, niet erg actief.

  • 9 07-04-17

    Wil L'ortije

    Een prima reis, goed reistempo. Veel gezien, uitstekende reisleiding. Met name de diverse safari's waren super, hebben dan ook de 'Big Five' gezien. Het zou alleen prettig zijn als duidelijker zou worden aangegeven welke excursies inbegrepen zijn en welke optioneel.

  • 8 07-04-17

    Karlijne Geijtenbeek

    Hele mooie reis, waarin we veel verschillende wilde dieren gezien hebben. Fijn dat we vaak meerdere dagen in hetzelfde hotel verbleven.

  • 8 07-04-17

    Cynthia Tan

    Een zeer goed georganiseerde reis waarin je inderdaad dé hoogtepunten ziet van dit deel van Zuid-Afrika en Swaziland.

  • 8 07-04-17

    Yannick Lensink

    Het is een prachtige reis waarin we veel wilde dieren hebben gezien!

  • 9 07-04-17

    Thea Lambertz

    Was een fantastische reis voldeed volledig aan mijn verwachtingen

  • 8 07-04-17

    Kees Vink

    De rondreis in Zuid-Afrika met diverse excursies in en rond het Krügerpark was zonder meer mooi en interessant. Goede hotels/tenten/bee-hives, goede eten, leuke gids en reisgezelschap.

  • 10 07-04-17

    Griet Devolder

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 07-04-17

    Martijn Hooimeijer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 07-04-17

    Monique Van Lierop

    Het was een prachtige, afwisselende reis. Prima accommodaties, lekker eten (vooral de braai van reisleider Billy) en mooie safari's. We gingen voor de wilde dieren en die hebben we veel gezien!

  • 8 10-03-17

    Miranda Bakker

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-03-17

    Patrick Baeuerlein

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Zuid-Afrika en Swaziland Hoogtepunten

Zeg hallo tegen Zuid-Afrika

image
16 dagen vanaf € 1.998
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!