< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,1
Vervoer 9,3
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,2
8.0 73 beoordelingen
  • 9 11-11-16

    Sjaan De Raaf

    Mooie reis, Big Five gezien.

  • 8 11-11-16

    Alice Kroon

    Zeer goed geregeld. Leuke groep, veel gezien in korte tijd

  • 8 11-11-16

    Yvette Van Os

    Super mooie reis, goede reisbegeleiding en chauffeur. Goede hotels en vele mooie herinneringen gemaakt tijdens de gamedrives.

  • 9 11-11-16

    Sandy Kruijswijk

    Wat hebben wij een indrukwekkende en zeer mooie reis gehad. We hadden een ontzettend leuke groep. Prima reisbegeleiding (Romé) en chauffeur (Julius) en de accomodaties waren ook goed. De natuur en de dieren, we werden er stil van, zo mooi. Wat ons erg opviel is de passie en respect van de mensen naar de natuur toe. We hebben heel veel indrukken opgedaan tijdens deze reis. Een echte aanrader

  • 9 11-11-16

    Peter Verweij

    Leuke reis langs enkele van de mooiste plekken van Zuid-Afrika. Veel mogelijkheden om te genieten van wildlife, vooral in het Krugerpark, maar ook in Hluhluwe en St. Lucia.

  • 8 11-11-16

    Marijke Wijnen

    Leuke groep, heel veel gezien, veel Dieren! Een meer dan uitstekende chauffeur en een jonge, enthousiaste gids, dus een massa indrukken, kortom een fantastische Reis!

  • 8 11-11-16

    Elma Koopman

    De reis geeft wat het beloofd, in een zeer korte tijd doe je een goede indruk op van Zuid-Afrika en wat het land te bieden heeft. Van de mooie wildparken tot wandelen in de Drakensbergen. Doordat je in korte tijd veel ziet, houdt het ook in dat je op sommige dagen lang in de bus zit maar door de vele koffiestops en lunchstop valt ook dat uiteindelijk wel mee. Ik zou de reis zo weer overdoen!

  • 9 11-11-16

    Sandy Kruijswijk

    Wat een ontzettend mooie en bijzondere reis was het. Zoveel indrukken opgedaan, zijn nog steeds aan het nagenieten. Wij hadden een ontzettend leuke groep. Reisbegeleiding en chauffeur waren prima. Zij wisten ons steeds te verrassen met mooie uitzichten en bijzondere tussenstops. Het hield niet op. Wat was het genieten. Ook het enthousiasme over hoe zij vertelde over hun land, was zo mooi om te horen. Het maakte de reis echt af. Accommodaties waren goed. Contact met Sawadee ook goed. Hebben geen klachten of kritiek.

  • 8 11-11-16

    Vera Deltenre

    Veel gezien in korte tijd. Goed georganiseerd, prima hotels en maaltijden.

  • 9 11-11-16

    Jannie Verduijn

    We hebben heel veel gezien, ook the big five, soms wel vroeg op om de dieren te spotten dus op tijd naar bed. Mooie locaties met lekker eten. Leuke reisleidster, wel jong maar erg toegankelijk en een prima chauffeur. Het weer was anders dan ik had verwacht, maar daardoor waren de dieren actiever.

  • 8 11-11-16

    Peter Verweij

    Een mooie reis door de prachtige natuur van Zuid-Afrika waarbij we veel wildlife hebben gezien. Goede reisleidster en chauffeur en gezellige reisgenoten!

  • 9 11-11-16

    Ron Oostervink

    Reis was goed georganiseerd met vele hoogtepunten. Onze zeer jonge reisleidster Rome deed het uitstekend. De groepssamenstelling was divers, maar was één leuk geheel en iedereen ging met elkaar om.

  • 9 11-11-16

    Jeroen Dejonckheere

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 11-11-16

    Jan Verweij

    Een prachtige reis mede dankzij de fantastische reisbegeleidster Rome en de sympathieke, vakkundige chauffeur Julius. Mooie gamedrives, volledige Big Five gespot. Leuke locaties.

  • 9 13-10-16

    Ellen Boswinkel

    Fantastisch; voldeed geheel aan mijn verwachtingen.

  • 8 13-10-16

    Dieuwertje Olifiers

    Een ontzettend mooie ervaring, hele mooie en indrukwekkende dingen gezien. Heerlijk dat vervoer, accommodatie etc. al geregeld is. Je wordt vanzelf naar al het moois toegebracht.

  • 8 13-10-16

    Denise Tump

    De reis is goed opgebouwd en heeft een perfecte balans tussen rustdagen en activiteiten. Bijna alles is al inbegrepen in de prijs en vooral de locatie Timbavati en Drakensbergen zijn fantastisch. Het eten is heerlijk en het is goed georganiseerd. Een echte aanrader!!

  • 8 13-10-16

    Marcel Verburg

    Ervaring die we niet snel zullen vergeten, Zuid Afrika in ons hart gesloten.

  • 9 09-09-16

    Anne Heijmans

    ..

  • 10 09-09-16

    Eveline Hoogerwerf

    Leuk, gezellig, divers, goede reisleider, adembenemend! Reis verliep soepeltjes en relaxed! Nog beter dan we hadden durven hopen.

Rondreis Zuid-Afrika en Swaziland Hoogtepunten

Zeg hallo tegen Zuid-Afrika

image
16 dagen vanaf € 1.898
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!