< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,1
Vervoer 9,3
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,2
8.0 88 beoordelingen
  • 8 10-03-17

    Miranda Bakker

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-03-17

    Patrick Baeuerlein

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 10-03-17

    Marijke Semmeling

    Wij hebben erg genoten van deze hernieuwde kennismaking met Zuid-Afrika. Het programma was gevarieerd, de reisleiding vriendelijk, attent en behulpzaam en de chauffeur voerde ons met bekwame hand naar alle bestemmingen van de reis.

  • 10 10-03-17

    Hans Cobussen

    Prachtige reis in prettig gezelschap en met een uitstekende reisleider.

  • 9 10-03-17

    Willy Verbakel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-03-17

    Ingrid Sargentini-De Mooij

    alles was geweldig, goed eten, leuke locaties, accomodaties, veel dieren gezien. reisleider Machiel ook goed. Behalve Shonalonga appartementen in Stlucia. Jammer dat we daar 3 nachten moesten verblijven. ook vervelend dat ontbijt op andere locatie was. Geweldig land, aardige mensen.

  • 7 10-03-17

    Margot Mombers

    De reis langs wild-en natuurparken gaf een mooi beeld van de geschiedenis, het landschap met zijn flora en fauna en van de bevolking van oostelijk Zuid-Afrika. De -soms wat moeilijk te volgen- reisleiding had hier een groot aandeel in. De tocht voerde ons langs verrassende locaties en spannende verblijfplaatsen. Hoewel de logeeradressen niet allemaal 'top' waren, maakte de afwisseling, de gastvrijheid èn de plek in de natuur veel goed. Het fraaie weer speelde, net als de gedreven parkgidsen, een belangrijke rol bij de wilddrives die het zwaartepunt vormden van deze reis. De verblijfsduur op de verschillende plaatsen was echter niet altijd even logisch: 3 dagen St. Lucia in een wat shabby appartement langs de straatweg was te lang en de 2 nachten in de paradijselijke Drakensbergen hadden er best meer mogen zijn. Maar al met al een bijzondere ervaring met een prettige groep en een kundige chauffeur.

  • 9 10-03-17

    Michael Hermes

    Mooie reis met goede reisleider. Machiel staat altijd voor iedereen klaar. Ik was na mijn reis in Tanzania een beetje bang dat zuid-Afrika misschien te commercieel zou zijn, maar dat was zeker niet het geval

  • 8 10-03-17

    Cornée Snoek

    De reis voldeed grotendeels aan de verwachtingen. Er waren een paar minpunten. De accomodatie in st. Lucia scoort een onvoldoende. De planning van de laatste dag had anders, beter gemoeten.

  • 8 10-03-17

    Kim Van Katwijk

    Leuke gids, afwisselende reis, goed georganiseerd.

  • 8 10-03-17

    Roos Verhamme

    Een mooie reis met prachtige natuur, veel wildlife en leuke locaties. De accomodaties waren over het algemeen redelijk tot goed. Wel was het bezoek aan Soweto een wat zware afsluiter voor eigenlijk een natuurreis. Ook was het jammer dat er niet veel alternatieven waren bij optionele excursies. Toch all in all een hele leuke reis.

  • 9 11-11-16

    Sjaan De Raaf

    Mooie reis, Big Five gezien.

  • 6 11-11-16

    Karin Van De Wouw

    Weinig inbreng voor extra activiteiten mogelijk,

  • 8 11-11-16

    Alice Kroon

    Zeer goed geregeld. Leuke groep, veel gezien in korte tijd

  • 8 11-11-16

    Yvette Van Os

    Super mooie reis, goede reisbegeleiding en chauffeur. Goede hotels en vele mooie herinneringen gemaakt tijdens de gamedrives.

  • 9 11-11-16

    Sandy Kruijswijk

    Wat hebben wij een indrukwekkende en zeer mooie reis gehad. We hadden een ontzettend leuke groep. Prima reisbegeleiding (Romé) en chauffeur (Julius) en de accomodaties waren ook goed. De natuur en de dieren, we werden er stil van, zo mooi. Wat ons erg opviel is de passie en respect van de mensen naar de natuur toe. We hebben heel veel indrukken opgedaan tijdens deze reis. Een echte aanrader

  • 9 11-11-16

    Peter Verweij

    Leuke reis langs enkele van de mooiste plekken van Zuid-Afrika. Veel mogelijkheden om te genieten van wildlife, vooral in het Krugerpark, maar ook in Hluhluwe en St. Lucia.

  • 8 11-11-16

    Marijke Wijnen

    Leuke groep, heel veel gezien, veel Dieren! Een meer dan uitstekende chauffeur en een jonge, enthousiaste gids, dus een massa indrukken, kortom een fantastische Reis!

  • 8 11-11-16

    Elma Koopman

    De reis geeft wat het beloofd, in een zeer korte tijd doe je een goede indruk op van Zuid-Afrika en wat het land te bieden heeft. Van de mooie wildparken tot wandelen in de Drakensbergen. Doordat je in korte tijd veel ziet, houdt het ook in dat je op sommige dagen lang in de bus zit maar door de vele koffiestops en lunchstop valt ook dat uiteindelijk wel mee. Ik zou de reis zo weer overdoen!

  • 9 11-11-16

    Sandy Kruijswijk

    Wat een ontzettend mooie en bijzondere reis was het. Zoveel indrukken opgedaan, zijn nog steeds aan het nagenieten. Wij hadden een ontzettend leuke groep. Reisbegeleiding en chauffeur waren prima. Zij wisten ons steeds te verrassen met mooie uitzichten en bijzondere tussenstops. Het hield niet op. Wat was het genieten. Ook het enthousiasme over hoe zij vertelde over hun land, was zo mooi om te horen. Het maakte de reis echt af. Accommodaties waren goed. Contact met Sawadee ook goed. Hebben geen klachten of kritiek.

Rondreis Zuid-Afrika en Swaziland Hoogtepunten

Zeg hallo tegen Zuid-Afrika

image
16 dagen vanaf € 1.998 € 1.948
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.