< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,1
Vervoer 9,3
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,2
8.2 158 beoordelingen
  • 8 06-07-18

    Stephanie Buiting

    Het was zeer goed georganiseerd. En een erg leuke reis. Zelf zou ik wat langere stops willen met iets uitgebreidere wandelmogelijkheden, nu was het erg veel zitten is de bus, maar ik begrijp zeker ook dat dit afhangt van de grote afstanden.

  • 9 06-07-18

    René Ooms

    Super vakantie, leuke groep en alles goed geregeld!

  • 8 06-07-18

    Maartje Wolf

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 06-07-18

  • 8 06-07-18

    Marloes Erkens

    Het was een mooie reis met een leuke groep en goed georganiseerd. Als je voor de dieren en de natuur komt, is deze reis zeker een aanrader!

  • 9 28-04-18

    Maud Melort

    Goede en deskundige begeleiding van gids en chauffeuse. Goede accommodatie. Gevarieerd programma.

  • 9 28-04-18

    Marieke Jacobs

    Alles was goed georganiseerd. Perfecte reisbegeleider, mooie accomodaties en goed vervoer (goede chauffeur en de bus was royaal voor de grootte van de groep).

  • 9 28-04-18

    Jos Van Decraen

    Zeer goed georganiseerd, goede gids, stond altijd klaar voor ons. Voldoende variatie in de reis, verscheidenheid in landschap, game drives en mooie wandelingen, zelf snorkelen hoorde bij de mogelijkheden. Geweldige groep, veel dingen samen gedaan en ook voldoende mogelijkheden om iets apart te doen. Eetgelegenheden onderweg ook voldoende variatie erin, alleen laatste dag in soweto eetgelegenheid iets te krap om te zitten en moest ook heel snel gaan, voor de rest geen enkele opmerkingen. Sawadee alvast bedankt voor de mooie reis.

  • 10 28-04-18

    Chris Dekker

    Alles was goed geregeld, onze reisleider Riaan was zeer betrokken, relaxt, actief en met een gevoel voor humor. De prachtige reis werd zo extra mooi.

  • 8 28-04-18

    Ellen Van Decraen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 31-03-18

    Pim Hermans

    Goed verzorgd, gevarieerd. Uitstekende reisleider die alles onder controle had. Een belevenis.

  • 8 31-03-18

    Gracia Herts

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 31-03-18

    Margo Verhasselt

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 31-03-18

    Eva Staels

    Over het algemeen een leuke reis. Vooral nadruk op natuur, weinig cultuur. 1 uitstap (Cape Vidal) is weggevallen uit het programma omdat deze uitstap blijkbaar volzet was. Dit vond ik erg teleurstellend aangezien je er van uit gaat dat Sawadee er voor zorgt dat uitstappen op voorhand gepland worden zodat ze zeker kunnen doorgaan.

  • 9 31-03-18

    Jetta Houterman

    De reis is goed in balans en leuke excursies.

  • 9 31-03-18

    Patrick Deprez

    ik heb al veel van de wereld gezien maar de grote vijf en dan nog eens tien grote dieren erbij was voor mij een hele ervaring - ik wil wel nog eens op safari naar een ander Afrikaans land

  • 7 31-03-18

    Annelies Siersack

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 31-03-18

    Luc Ven

    Deze reis voldeed ruimschoots aan onze verwachtingen. Veel variatie en een uitstekende reisbegeleider.

  • 8 31-03-18

    Ellen Van Houtven

    Mooie reis, helaas wel vaak in de bus zitten. Ik had ook graag meer cultuur gezien. Maar we mochten genieten van de mooie natuur!

  • 9 31-03-18

    Eleke Van Ginhoven

    De Sawadee-reis naar zuid-Afrika was hemels! Super mooi land! Vooral erg veel van de natuur kunnen genieten. En als je dit, in een groepsreis, samen met je gezin kunt beleven is dit nog veel leuker. Een reis om nooit te vergeten.

Rondreis Zuid-Afrika en Swaziland Hoogtepunten

Zeg hallo tegen Zuid-Afrika

image
15 dagen vanaf € 1.978 € 1.778
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

  • 30 september bij Pied a Terre, Amsterdam
  • 13 oktober bij theater Odeon, Zwolle 

Of zien we je tijdens ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november?

Meld je gratis & vrijblijvend aan.