< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,1
Vervoer 9,3
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,2
7.9 67 beoordelingen
  • 8 11-11-16

    Alice Kroon

    Zeer goed geregeld. Leuke groep, veel gezien in korte tijd

  • 8 11-11-16

    Yvette Van Os

    Super mooie reis, goede reisbegeleiding en chauffeur. Goede hotels en vele mooie herinneringen gemaakt tijdens de gamedrives.

  • 9 11-11-16

    Sandy Kruijswijk

    Wat hebben wij een indrukwekkende en zeer mooie reis gehad. We hadden een ontzettend leuke groep. Prima reisbegeleiding (Romé) en chauffeur (Julius) en de accomodaties waren ook goed. De natuur en de dieren, we werden er stil van, zo mooi. Wat ons erg opviel is de passie en respect van de mensen naar de natuur toe. We hebben heel veel indrukken opgedaan tijdens deze reis. Een echte aanrader

  • 8 11-11-16

    Vera Deltenre

    Veel gezien in korte tijd. Goed georganiseerd, prima hotels en maaltijden.

  • 9 11-11-16

    Jannie Verduijn

    We hebben heel veel gezien, ook the big five, soms wel vroeg op om de dieren te spotten dus op tijd naar bed. Mooie locaties met lekker eten. Leuke reisleidster, wel jong maar erg toegankelijk en een prima chauffeur. Het weer was anders dan ik had verwacht, maar daardoor waren de dieren actiever.

  • 8 11-11-16

    Peter Verweij

    Een mooie reis door de prachtige natuur van Zuid-Afrika waarbij we veel wildlife hebben gezien. Goede reisleidster en chauffeur en gezellige reisgenoten!

  • 9 11-11-16

    Ron Oostervink

    Reis was goed georganiseerd met vele hoogtepunten. Onze zeer jonge reisleidster Rome deed het uitstekend. De groepssamenstelling was divers, maar was één leuk geheel en iedereen ging met elkaar om.

  • 9 11-11-16

    Jan Verweij

    Een prachtige reis mede dankzij de fantastische reisbegeleidster Rome en de sympathieke, vakkundige chauffeur Julius. Mooie gamedrives, volledige Big Five gespot. Leuke locaties.

  • 9 13-10-16

    Ellen Boswinkel

    Fantastisch; voldeed geheel aan mijn verwachtingen.

  • 8 13-10-16

    Dieuwertje Olifiers

    Een ontzettend mooie ervaring, hele mooie en indrukwekkende dingen gezien. Heerlijk dat vervoer, accommodatie etc. al geregeld is. Je wordt vanzelf naar al het moois toegebracht.

  • 8 13-10-16

    Denise Tump

    De reis is goed opgebouwd en heeft een perfecte balans tussen rustdagen en activiteiten. Bijna alles is al inbegrepen in de prijs en vooral de locatie Timbavati en Drakensbergen zijn fantastisch. Het eten is heerlijk en het is goed georganiseerd. Een echte aanrader!!

  • 8 13-10-16

    Marcel Verburg

    Ervaring die we niet snel zullen vergeten, Zuid Afrika in ons hart gesloten.

  • 9 09-09-16

    Anne Heijmans

    ..

  • 10 09-09-16

    Eveline Hoogerwerf

    Leuk, gezellig, divers, goede reisleider, adembenemend! Reis verliep soepeltjes en relaxed! Nog beter dan we hadden durven hopen.

  • 8 09-09-16

    Maarten Van Den Brink

    Dit was m'n derde reis naar Afrika. Reis is goed omschreven als een eerste kennismaking met Afrika. In 2 weken veel diversiteit gezien. Landschappen, wildparken, onverwacht mooi ongerepte natuur in de Drakensbergen, fijne locaties waar we verbleven. Het uitstapje naar Swaziland brengt je in het échte Afrika. Absolute aanrader voor eenieder die Afrika op een ontspannen manier wil ontdekken.

  • 10 09-09-16

    Marleen Goos

    Geweldige tijd gehad. Echt alle hoogtepunten van Zuid-Afrika gezien en beleefd. De accommodaties waren allemaal erg mooi. En de reisbegeleider was helemaal super! Riaan heeft ons alles met veel passie laten zien en laten beleven.

  • 8 09-09-16

    Antonette Van Tilborg

    Mooie indrukwekkende reis, prachtige afwisseling in natuur, omgeving, dieren en lekker eten.

  • 10 09-09-16

    Nel Van Den Burg

    Geweldige reis, leuke groep en een super reisleider

  • 8 09-09-16

    Annette Wissink

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-09-16

    Jetty Van Der Voort

    Mooie reis, goed georganiseerd en leuke overnachtingsplaatsen.

Rondreis Zuid-Afrika en Swaziland Hoogtepunten

Zeg hallo tegen Zuid-Afrika

image
16 dagen vanaf € 1.698
Naar boven