< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Krugerpark - kamperen - Krugerpark

  • image image
   gedeelde badkamer

  Alle campings in het Krugerpark hebben mooie en grote toiletblokken en douches met warm water. Elke kampeerplek heeft een eigen braaiplek, waar je 's avonds kunt napraten over het gespotte wild.

 •  

  Malealea Lodge - Lesotho

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   ontbijt
  Malealea Lodge is gelegen tussen de bergen en de prachtige natuur. Er zijn veel mooie wandel of mountainbike routes in de buurt. De gezellige ronde huisjes met rieten daken zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht. In het restaurant worden lekkere, traditionele maaltijden geserveerd.
 •  

  Stormsrivir Guest Lodge - Tsitsikamma NP

 •  

  Oudtshoorn Inn Hotel - Oudtshoorn

  • image image
   4-sterren
  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad
  Het Oudtshoorn Inn Hotel ligt in de kern van het plaatsje Oudtshoorn. De kamers zijn modern ingericht en beschikken over een eigen badkamer met bad. Het hotel biedt een zwembad en je kunt er ook tennissen en midgetgolfen.
 •  

  Bellevue Manor - Kaapstad

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Bellevue Manor is een prachtig B&B in een historisch herenhuis in Kaapstad, in Seapoint  een rustige en veilige buurt op slechts 2 blokken van de oceaan. De vriendelijke gastheer Gary zorgt dat je je direct thuis voelt. 

Accommodatie algemeen

We hebben ervoor gekozen te overnachten in hotels, guesthouses en bungalows/chalets, waar mogelijk met eigen voorzieningen. In Pretoria en St.Lucia slapen we in een comfortabel hotel. In het Krugerpark en Swaziland slaap je in eenvoudige onderkomens met gedeeld sanitair. In Limpopo slaap je in een vrij luxe accommodatie met een zwembad. Er wordt tijdens deze reis niet gekampeerd.
Er zijn geen klamboes in de accommodaties.
Een éénpersoonkamer is niet mogelijk in Swaziland.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Een éénpersoonkamer niet mogelijk in Swaziland (Mlilwane of Hlane & Shewula). Op andere plekken is het niet altijd mogelijk, maar als er geen éénpersoonskamer meer beschikbaar is, nemen we contact met je op.

 Vervoer ter plaatse

Tijdens de hele reis hebben we de beschikking over een eigen bus. Hiermee rijden we ook het Krugerpark om wilde dieren te zien. De facultatieve avondrit in het Krugerpark wordt met een open voertuig van het park gereden.

Rondreis Zuid-Afrika - kampeerreis

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!