< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. Op basis van feedback van klanten en reisbegeleiders waarborgen wij de kwaliteit en service. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Madi a Thavha - Limpopo

  • image image
   Fair Trade in Tourism South Africa

  Madi a Thavha is een zeer comfortabele lodge in de schitterende Soutpansberge in de Limpopo provincie in het noorden van Zuid-Afrika. De eigenaren zetten zich al jaren in voor duurzaam toerisme, waarbij de gemeenschap net zo veel baat heeft bij de toeristen die hier genieten als de eigenaren zelf. Het Fair Trade keurmerk is meer dan verdiend.

Accommodatie algemeen

We hebben ervoor gekozen te overnachten in hotels, guesthouses en bungalows/chalets, waar mogelijk met eigen voorzieningen. In Pretoria en St.Lucia slapen we in een comfortabel hotel. In het Krugerpark en Swaziland slaap je in eenvoudige onderkomens met gedeeld sanitair. In Limpopo slaap je in een vrij luxe accommodatie met een zwembad. Er wordt tijdens deze reis niet gekampeerd.
Er zijn geen klamboes in de accommodaties.
Een éénpersoonkamer is niet mogelijk in Swaziland.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Een éénpersoonkamer niet mogelijk in Swaziland (Mlilwane of Hlane & Shewula). Op andere plekken is het niet altijd mogelijk, maar als er geen éénpersoonskamer meer beschikbaar is, nemen we contact met je op.

 Vervoer ter plaatse

Tijdens de hele reis hebben we de beschikking over een eigen bus. Hiermee rijden we ook het Krugerpark om wilde dieren te zien. De facultatieve avondrit in het Krugerpark wordt met een open voertuig van het park gereden.

Rondreis Zuid-Afrika

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Zondag 27 november 2016
Informatiedag, Utrecht

 • Bezoek de algemene informatiemarkt en kom alles te weten over de reizen van Sawadee 
 • Schrijf je in voor reispresentaties over veel verschillende bestemmingen
 • Leer alles over wijnen uit Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Italië tijdens een wijnproeverij

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.