< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,5
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,0
Reisroute 8,1
8.3 139 beoordelingen
 • 9 15-01-18

  Emma Diederik

  De reisleider was super! De accomodaties waren ook heel mooi. Twee dagen verblijf in nieu bedesta was alleen te veel van het goede, misschien voor de volgende keer 1 nacht verblijven.

 • 7 15-01-18

  Afwisseld landschap, heerlijke wijn en spijs.

 • 8 15-01-18

  Jeroen Van Ammers

  We stonden onder leiding van een zeer ervaren en leuke reisleider Paul Els en eveneens een leuke spontane chauffeur Lincoln die ons de tuinroute lieten zien. Een mooie reis met veel afwisseling. Omdat de eerste dag de Tafelberg vrij was, besloot Paul om deze direct te pakken, omdat aan het einde van de reis wellicht niet mogelijk was. Een goede beslissing, hierdoor was op het einde van de reis ook de mogelijkheid om Kaapstad zelf te verkennen. Wijnboerderij viel iets tegen, geen eigen druiven en het proces was ook niet zichtbaar. We hielden de borrel niet in de wijnkelder maar bij een afgraving. De twee nachten op de boerderij bij Graaf Reinet was wat lang, omdat niet weinig anders te doen is.

 • 8 15-01-18

  Door Somers

  Afwisselende reis door de tuinroute Mede door de fantastische begeleiding van onze reisleider Paul en chauffeur Lincoln een mooie reis geworden. Veel extra opties aangereikt. Leipzig was een mooie plek , wijnproeverij prima maar heeft geen eigen druiven, route door (lege) wijnkelder en wijnvelden stelt niet veel voor. Er zijn duidelijk betere opties in de omgeving. Twee overnachtingen bij New Bethesda is een dag te lang. Niet vanwege de accommodatie , maar weinig te beleven in de omgeving. Fijner was een dag langer in Kaapstad geweest. Over het algemeen mooie accommodaties op mooie plekken.

 • 9 24-05-17

  Mischa Brand

  De reisbegeleider was erg prettig. We voelden ons veilig tijdens de rondreis. Het was allemaal goed georganiseerd. We hebben veel gezien.

 • 9 24-05-17

  Sabrina Boccanera

  Goed georganiseerde rondreis leuke excursies leuke en gezellige reisleider Jakes en busschauffeur Martin. Fijne bus om mee rond te reizen en fijn dat ze heel veel water voor ons hadden in geslagen :) we hebben mooie locaties gezien en mooie hotels. Jock sabie lodge was het minst fijne hotel wij kregen samen een kamer met een twijfelaartje dit was niet fijn. Eten was hier ook niet goed en bar ging vroeg dicht liever optie buiten de deur willen hebben. Lugo sun was ook een top hotel ons prima vermaakt alleen snel wifi op moet je bijbetalen. Mont aux sources resort was echt het mooiste hotel met prachtig uitzicht onze kamer op de bergen.

 • 8 24-05-17

  Rob Molin

  Goede hotels en comfortabele bus. Opvallend actieve reisleider die er alles aan doet het je naar de zin te maken. In het programma stonden bezoeken aan wildparken centraal wat ten koste ging van beleving van het stadsleven. Een halve dag in de grote stad (sightseeing per bus en korte wandeling) is karig.

 • 9 24-05-17

  Yvonne Van De Straat

  Fantastische rondreis! Goed opgebouwd, veel verschillende landschappen, mooie hotelkamers, leuke en enthousiaste reisleider, gezellige groep en fijne bus. Mooi, indrukwekkend, onvergetelijk :)

 • 8 24-05-17

  Mandy Peters

  Het was een geweldige reis. De ervaring, de gezelligheid en de wake up calls..

 • 9 24-05-17

  Casper Van Amelsvoort

  Leuke reisleider, goeie chauffeur, fijne hotels, veel gezien, goed schema, directe vlucht was top, goeie groepsgrootte (17 man)

 • 9 24-05-17

  Informatie die ik voor de reis gekregen heb was goed en duidelijk. Fijn was de dagvlucht en de korte transfer naar het hotel. De indeling van de reis was prima en het gaf rust omdat je overal 2 nachten verbleef. Accommodaties waren op één na prima (Jock Sabie Lodge, heeft wel opknapbeurt nodig). Goede bus en een heel goede chauffeur. Reisbegeleider was zorgzaam en luisterde goed naar de vragen en opmerkingen en handelde hier vervolgens naar.

 • 8 24-05-17

  Joella Geuke

  Relatief korte rondreis die langs alle highlights gaat, gevarieërd maar met nadruk op safari (mogelijkheden). Mooie hotels, prima reistijden per dag.

 • 8 22-02-17

  Claudine Ruysschaert

  Mooie rondreis, veel gezien in een korte periode.

 • 8 22-02-17

  Carin Baas

  Prachtige rondreis maar te kort, had graag iets meer van Swaziland gezien. Krugerpark was geweldig, heel veel dieren gezien. Kubu Safari Lodge was prachtig. Ook de Drakensbergen waren schitterend, ook daar was het verblijf te kort. Overnachtingen tijdens de reis zeer goed. paar lange reisdagen, reis een paar dagen verlengen.

 • 9 22-02-17

  Ruud Eijkelhof

  Leuke groep . Goede reisleidster. Mooie flora en fauna

 • 9 22-02-17

  Kees Bos

  Zeer gevarieerd, goed verzorgd en informatief

 • 8 22-02-17

  Nel Van Bussel

  Het was een mooie rondreis, we hebben veel gezien, fijne groep,

 • 9 22-02-17

  Lucie Van Der Voort

  De rondreis is goed opgebouwd; reisdagen worden afgewisseld met excursies/activiteiten. Zuid Afrika is een verrassend modern land met een prachtige natuur en vriendelijke bevolking. De gunstige prijs-kwaliteitverhouding maakt deze reis zeer aantrekkelijk.

 • 8 22-02-17

  Paulien Pijls

  Hele mooie rondreis. Veel gezien in twee weken.

 • 7 22-02-17

  Jan Woldring

  Mooie rondreis, wel veel reizen met de bus. Overnachtingen waren goed tot heel goed.

Rondreis Zuid-Afrika - Tuinroute Pop-up

Ontdek Zuid-Afrika nu extra voordelig! Vol = Vol

image
15 dagen vanaf € 2.198
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

 • 30 september bij Pied a Terre, Amsterdam
 • 13 oktober bij theater Odeon, Zwolle 

Of zien we je tijdens ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november?

Meld je gratis & vrijblijvend aan.