< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,5
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,0
Reisroute 8,1
8.3 135 beoordelingen
  • 9 24-05-17

    Mischa Brand

    De reisbegeleider was erg prettig. We voelden ons veilig tijdens de rondreis. Het was allemaal goed georganiseerd. We hebben veel gezien.

  • 9 24-05-17

    Sabrina Boccanera

    Goed georganiseerde rondreis leuke excursies leuke en gezellige reisleider Jakes en busschauffeur Martin. Fijne bus om mee rond te reizen en fijn dat ze heel veel water voor ons hadden in geslagen :) we hebben mooie locaties gezien en mooie hotels. Jock sabie lodge was het minst fijne hotel wij kregen samen een kamer met een twijfelaartje dit was niet fijn. Eten was hier ook niet goed en bar ging vroeg dicht liever optie buiten de deur willen hebben. Lugo sun was ook een top hotel ons prima vermaakt alleen snel wifi op moet je bijbetalen. Mont aux sources resort was echt het mooiste hotel met prachtig uitzicht onze kamer op de bergen.

  • 8 24-05-17

    Rob Molin

    Goede hotels en comfortabele bus. Opvallend actieve reisleider die er alles aan doet het je naar de zin te maken. In het programma stonden bezoeken aan wildparken centraal wat ten koste ging van beleving van het stadsleven. Een halve dag in de grote stad (sightseeing per bus en korte wandeling) is karig.

  • 9 24-05-17

    Yvonne Van De Straat

    Fantastische rondreis! Goed opgebouwd, veel verschillende landschappen, mooie hotelkamers, leuke en enthousiaste reisleider, gezellige groep en fijne bus. Mooi, indrukwekkend, onvergetelijk :)

  • 8 24-05-17

    Mandy Peters

    Het was een geweldige reis. De ervaring, de gezelligheid en de wake up calls..

  • 9 24-05-17

    Casper Van Amelsvoort

    Leuke reisleider, goeie chauffeur, fijne hotels, veel gezien, goed schema, directe vlucht was top, goeie groepsgrootte (17 man)

  • 9 24-05-17

    Informatie die ik voor de reis gekregen heb was goed en duidelijk. Fijn was de dagvlucht en de korte transfer naar het hotel. De indeling van de reis was prima en het gaf rust omdat je overal 2 nachten verbleef. Accommodaties waren op één na prima (Jock Sabie Lodge, heeft wel opknapbeurt nodig). Goede bus en een heel goede chauffeur. Reisbegeleider was zorgzaam en luisterde goed naar de vragen en opmerkingen en handelde hier vervolgens naar.

  • 8 24-05-17

    Joella Geuke

    Relatief korte rondreis die langs alle highlights gaat, gevarieërd maar met nadruk op safari (mogelijkheden). Mooie hotels, prima reistijden per dag.

  • 8 22-02-17

    Claudine Ruysschaert

    Mooie rondreis, veel gezien in een korte periode.

  • 8 22-02-17

    Carin Baas

    Prachtige rondreis maar te kort, had graag iets meer van Swaziland gezien. Krugerpark was geweldig, heel veel dieren gezien. Kubu Safari Lodge was prachtig. Ook de Drakensbergen waren schitterend, ook daar was het verblijf te kort. Overnachtingen tijdens de reis zeer goed. paar lange reisdagen, reis een paar dagen verlengen.

  • 9 22-02-17

    Ruud Eijkelhof

    Leuke groep . Goede reisleidster. Mooie flora en fauna

  • 9 22-02-17

    Kees Bos

    Zeer gevarieerd, goed verzorgd en informatief

  • 8 22-02-17

    Nel Van Bussel

    Het was een mooie rondreis, we hebben veel gezien, fijne groep,

  • 9 22-02-17

    Lucie Van Der Voort

    De rondreis is goed opgebouwd; reisdagen worden afgewisseld met excursies/activiteiten. Zuid Afrika is een verrassend modern land met een prachtige natuur en vriendelijke bevolking. De gunstige prijs-kwaliteitverhouding maakt deze reis zeer aantrekkelijk.

  • 8 22-02-17

    Paulien Pijls

    Hele mooie rondreis. Veel gezien in twee weken.

  • 7 22-02-17

    Jan Woldring

    Mooie rondreis, wel veel reizen met de bus. Overnachtingen waren goed tot heel goed.

  • 8 22-02-17

    Jeske Poppe

    Interessante rondreis met goede uitstappen. Vooral Swaziland is mij uitstekend bevallen wegens de authenticiteit. Goede hotels, behalve Jock Lodge in Sabie waar het eten goed was, maar de kamers, dringend aan renovatie toe zijn.

  • 8 22-02-17

    Ria Van Hoof

    Mooie rondreis gehad, veel gereisd, veel gezien. Voor mij jammer dat ik niet zo goed ben in Engels. Volgende keer voor mij toch een reis met Nederlandstalige reisleider/ster. Ook had ik graag iets meer van de bevolking gezien. Verder gezellige groep en goede verzorging.

  • 9 18-01-17

    Yvonne Van Den Hoek

    Hele mooie rondreis en een fantastische reisleider met heel veel liefde voor zijn land

  • 9 18-01-17

    Jeannette Charpentier

    Leuke rondreis, veel in korte periode. Nadeel- benoemd als 14 daagse reis, echter 12 dagen in ZA.

Rondreis Zuid-Afrika - Tuinroute Pop-up

Ontdek Zuid-Afrika nu extra voordelig! Vol = Vol

image
15 dagen vanaf € 1.898
Naar boven
 

Informatiedag Zwolle
Zaterdag 7 oktober 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.