< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,5
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,0
Reisroute 8,1
8.3 38 beoordelingen
  • 7 27-05-16

    Chantal Buekenberghs

    de comfort plus was soms ver te zoeken

  • 7 27-05-16

    Inge Platteel

    Het was een leuke druk reis met mooie hoogtepunten

  • 7 27-05-16

    Jeroen Beers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 27-05-16

    Petra Blommendaal

    Zuid Afrika is een prachtig land. Met Sawadee zijn we verschillende keren eerder op vakantie geweest. De combinatie leek dus veelbelovend. Toch is de reis ons in een aantal opzichten tegen gevallen. Dit had te maken met verschillende dingen. De accomodaties waren niet op alle plaatsen wat wij ervan verwacht hadden (in deze extra luxe en comfortabele reis). Maar nog belangrijker: de reisbegeleiding vonden wij niet passend bij wat wij van een sawadee reisbegeleider verwachtten.

  • 8 27-05-16

    Marly Langhoor

    Dit was een zeer mooi maar wel vermoeiende reis. De landschap is erg mooi en de natuurparken waren geweldig.

  • 8 27-05-16

    Tim Edwards

    Een heel mooi reis. De meeste hotels waren heel comfortabel. Lesotho was iets minder, maar wel apart. Lange reisdagen maar wat wij allemaal gezien heeft maakte het goed.

  • 8 12-02-16

    Marga Bikker

    Fantastische rondreis, genoten van al het moois van Zuid-Afrika.

  • 7 12-02-16

    Dieuwertje Van Der Heijden

    Mooie reis, start erg verwarrend door de vele wijzigingen 1 dag voor vertrek. Reisleider en deelnemers beschikten over verschillende informatie, wat de eerste dagen tot veel discussie leidde. Meer in de bus gezeten en minder gewandeld en gefietst dan in de beschrijving staat, jammer. Ook erg veel gezamenlijke maaltijden, niet altijd nodig, toch georganiseerd. Mooie accomodaties en een prachtig land.

  • 9 12-02-16

    Jan Bouman

    De ZA-reis was enerveren, gevarieerd, vooraf prettige contacten met het SAWADEE team! Ten opzichte van de aangeboden en uitgevoerde reis zijn er v.w.b. het verblijf in locatie wijzigingen doorgevoerd die heel goed zijn uitgevallen. De reisleider Gabriel moest zijn best doen om de financiële misverstanden in het aanbieden van maaltijden en/of ontbijt goed door de plaatselijke tour operator uit te laten voeren. Dat heeft in de eerste dagen parten gespeeld en onder de deelnemers onrust veroorzaakt.

  • 8 05-12-15

    Jan Bogaards

    Mooie afwisselende reis. Vooral de wildparken in Zuid-Afrika, Swaziland, Lesotho en Tsitsikamma. Hotels soms matig.

  • 9 05-12-15

    Rudolf Beijerman

    Een prachtige combinatie van natuur met wildlife ervaringen, verschillende culturen, landschappen, bevolkingen en talen. Een zeer intensieve ervaring met een ander land op een ander continent. Geen vakantie gevoel, maar een reis-gevoel! Een hele goede reisleidster, die vele achtergrond verhalen en informatie geeft en zich zeer betrokken en verantwoordelijk voor de groep opstelde. Ze houdt van het land en de diversiteit daarbinnen en weet dat gloedvol over te brengen.

  • 8 05-12-15

    Arie Klomp

    Zuid-Afrika is een prachtig land, schitterend landschap, fantastische wildparken, mooie steden / dorpen, fijne mensen. Sawadee biedt zeer mooie reizen in Zuid-Afrika aan de invulling van de rondreis kan verbeterd worden.

  • 8 30-10-15

    Ed De Vries

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 30-10-15

    Henriëtte Dieten

    Een prachtige rondreis, wel soms lange dagen in de bus. Wel fijn dat er altijd minstens 2 dagen op hetzelfde adres. Ook de accommodaties waren heel bijzonder.

  • 8 30-10-15

    Janneke Van Der Have

    Mooie reis, veel gedaan en gezien. Heb me vooraf niet gerealiseerd dat we zoveel samen met de groep waren.

  • 7 30-10-15

    Hans Mollee

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 30-10-15

    Cor Bels

    Ik heb een mooie en fijne rondreis gehad en veel gezien van het landschap, dieren en de mensen. Tijdens deze vakantie was er voldoende tijd voor je zelf te hebben en niet altijd met de groep samen op te trekken. Ik heb er van genoten en kan terug zien op een mooie vakantie.

  • 8 30-10-15

    Nol De Jong

    prachtige rondreis veel groep, weinig ruimte voor individueel

  • 8 30-10-15

    Jos Meijers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 30-10-15

    José Dieten

    Zeer gevarieerde rondreis, mooie hotel locaties vooral Drakensbergen en Tsitsikamma.

Rondreis - Het beste van Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho

Luxe rondreizen door de regenboognatie

image
24 dagen vanaf € 2.798 € 2.748
Comfort plus
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!