< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,5
Vervoer 9,7
Overnachtingen 8,9
Reisroute 8,1
8.2 576 beoordelingen
  • 8 20-07-18

    Veel gezien en mooie afwisselende reis (natuur en cultuur). Groep mag kleiner.

  • 8 20-07-18

    Marloes Wolff

    De reis door Zuid-Afrika is een zeer mooie reis. Veel diversiteit door de afwisseling van de verschillende natuurgebieden, bergen, semi-woestijn, natuurreservaten em de kustgebieden. Ook de verschillende landen is een bijdrage door meer te weten te komen van de culturen. Daarnaast zijn de natuurreservaten met de game-drives een groot plezier. Al met al een prachtige onvergetelijke reis.

  • 9 20-07-18

    Liesbeth Korthout

    Het was een hele gevarieerde reis met een mooi afwisselend programma. Iedere dag was weer een feest. Mooie natuur, mooie wildparken, mooi Swaziland en Lesotho, mooie cultuur, prachtige lodges en hotels, schitterende dieren en mensen, arm en rijk, lief en gastvrij. Kortom enorm genoten van de reis, de groep, de reisleidster en niet te vergeten de buschauffeuse.

  • 9 20-07-18

    Gertie Salimans

    Een prachtige reis door Zuid-Afrika- Swaziland - Lesotho met mooie natuur, safari’s, lieve mensen, prima lodges en daarnaast kun je ook genieten van heerlijk eten en lekkere wijnen.

  • 8 20-07-18

    Pieter Wolff

    Mooie reis, veel gezien. Veel in de bus. Weinig individuele keuze vrijheid.

  • 9 20-07-18

    Frank Ingelaat

    Prima hotels, afwisselend programma, goede reisleiding en uitstekend vervoer

  • 8 06-07-18

    Annette Van Veen

    Prachtige reis met veel hoogtepunten. Goede en verrassende accommodaties! Onze reisleider was een absolute topper en dit gaf de mooie reis nog meer glans! Zoals je van te voren kan weten ben je veel dagen aan het reizen. De vrije dagen zijn erg prettig. Wat ik hierin mis is dat het echt vrije dagen waren. Omdat je vaak verder van een dorp af activiteit afzit ben je ook op deze dagen afhankelijk van de reisleider en de groep. Gelukkig viel hierin ook veel af te stemmen met de reisleider (en we waren maar met 6 mensen dus makkelijker af te stemmen). Ik heb enorm genoten van de reis en Zuid Afrika is een ongelofelijk mooi en veelzijdig land!

  • 8 06-07-18

    Marjolijn Vaessen

    een fijne reis, mooie route, goede reisbegeleider/chauffeur, mooie bestemmingen en wildlife

  • 8 23-02-18

    Fred Vrauwdeunt

    Prima programma. Goed geïnformeerde gids. In tegenstelling tot reisinformatie moest voor rondleiding in Township betaald worden. Gids heeft goed uitgelegd waarom. Vervelend dat in sommige hotels voor het ontbijt betaald moest worden. Was wel bekend.

  • 7 23-02-18

    Katja Rijvers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-02-18

    Eddy Intres

    Veel gezien was na verwachting. Maar ben wat minder tevreden over de reis begeleiding mn de discussie over de fooien en het reis gezelschap was niet echt homogeen

  • 9 23-02-18

    Sonja Manse

    Ik vond het een super mooie reis. Heel veel gezien en meegemaakt.

  • 7 23-02-18

    Loes Scholtheis

    Boeiende reis door een prachtig land. Wel erg veel buskilometers, de hotels lagen soms wat ver van de activiteiten. Helaas was het vaak niet mogelijk wandelingen op eigen initiatief en zonder begeleiding te maken. Voor een eerste kennismaking met Zuid-Afrika is deze reis zeer geschikt.

  • 8 23-02-18

    Lucy Somers

    Ik vond dat de vrije dagen niet altijd echte vrije dagen zijn, je moet op voorhand beslissen of je wil meedoen aan de activiteiten en er werd meestal al op voorhand uitgezocht waar er gegeten werd (je bent wel vrij om niet mee te doen, maar dan ben je meestal het buitenbeentje) kan wel begrijpen dat dat voor de reisleiders gemakkelijker is maar mis toch een beetje meer de vrijheid, de reis is prachtig kon niet vergelijken want dit was mijn eerste reis met Sawadee.

  • 7 23-02-18

    Marleen Van Den Broek

    Leuke reis met als hoogtepunt Drakensbergen en Lesotho! Wat jammer is is dat een aantal hotels buitenaf liggen waardoor je verplicht bent om in hotel met de groep te eten. Er is dan geen andere mogelijkheid dan een buffet.

  • 7 12-01-18

    Twan Van Eyk

    Mooie reis! Alleen vond ik de reisleider qua uitleg niet goed te volgen.

  • 7 12-01-18

    Nettie Kramer

    Een bijzondere rondreis met nadruk op de parken en prachtige natuur van Zuid-Afrika.

  • 7 12-01-18

    Els Roovers

    Ik heb genoten van de mooie landschappen en de dieren die dit prachtige land te bieden heeft. De reis was erg divers en we hadden een prettig gezelschap. De buschauffeuse was erg competent.

  • 8 12-01-18

    Ton Brinkman

    Het was een heerlijke reis. Wat hebben wij veel gezien! Vanaf het eerste moment werden we meegenomen in de Afrika ervaring. Wat een prachtige natuur was het en we werden in de gelegenheid gesteld er volop van te genieten.

  • 8 12-01-18

    Henk Van Rossum

    Zuid Afrika is een betoverend land, flora, fauna, en de mensen zeker ook... Ook een land van grote tegenstellingen en lastige politieke thema's. ik ben de afgelopen weken ambassadeur voor Zuid-Afrika geworden.... ik kom er zeker terug.

Rondreis Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho

Lekker plekkies, wilde diere en droë wyn

image
24 dagen vanaf € 2.498 € 2.398
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

  • 30 september bij Pied a Terre, Amsterdam
  • 13 oktober bij theater Odeon, Zwolle 

Of zien we je tijdens ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november?

Meld je gratis & vrijblijvend aan.