< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,5
Vervoer 9,7
Overnachtingen 8,9
Reisroute 8,1
8.2 568 beoordelingen
  • 8 23-02-18

    Fred Vrauwdeunt

    Prima programma. Goed geïnformeerde gids. In tegenstelling tot reisinformatie moest voor rondleiding in Township betaald worden. Gids heeft goed uitgelegd waarom. Vervelend dat in sommige hotels voor het ontbijt betaald moest worden. Was wel bekend.

  • 7 23-02-18

    Katja Rijvers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-02-18

    Eddy Intres

    Veel gezien was na verwachting. Maar ben wat minder tevreden over de reis begeleiding mn de discussie over de fooien en het reis gezelschap was niet echt homogeen

  • 9 23-02-18

    Sonja Manse

    Ik vond het een super mooie reis. Heel veel gezien en meegemaakt.

  • 7 23-02-18

    Loes Scholtheis

    Boeiende reis door een prachtig land. Wel erg veel buskilometers, de hotels lagen soms wat ver van de activiteiten. Helaas was het vaak niet mogelijk wandelingen op eigen initiatief en zonder begeleiding te maken. Voor een eerste kennismaking met Zuid-Afrika is deze reis zeer geschikt.

  • 8 23-02-18

    Lucy Somers

    Ik vond dat de vrije dagen niet altijd echte vrije dagen zijn, je moet op voorhand beslissen of je wil meedoen aan de activiteiten en er werd meestal al op voorhand uitgezocht waar er gegeten werd (je bent wel vrij om niet mee te doen, maar dan ben je meestal het buitenbeentje) kan wel begrijpen dat dat voor de reisleiders gemakkelijker is maar mis toch een beetje meer de vrijheid, de reis is prachtig kon niet vergelijken want dit was mijn eerste reis met Sawadee.

  • 7 23-02-18

    Marleen Van Den Broek

    Leuke reis met als hoogtepunt Drakensbergen en Lesotho! Wat jammer is is dat een aantal hotels buitenaf liggen waardoor je verplicht bent om in hotel met de groep te eten. Er is dan geen andere mogelijkheid dan een buffet.

  • 7 12-01-18

    Twan Van Eyk

    Mooie reis! Alleen vond ik de reisleider qua uitleg niet goed te volgen.

  • 7 12-01-18

    Nettie Kramer

    Een bijzondere rondreis met nadruk op de parken en prachtige natuur van Zuid-Afrika.

  • 7 12-01-18

    Els Roovers

    Ik heb genoten van de mooie landschappen en de dieren die dit prachtige land te bieden heeft. De reis was erg divers en we hadden een prettig gezelschap. De buschauffeuse was erg competent.

  • 8 12-01-18

    Ton Brinkman

    Het was een heerlijke reis. Wat hebben wij veel gezien! Vanaf het eerste moment werden we meegenomen in de Afrika ervaring. Wat een prachtige natuur was het en we werden in de gelegenheid gesteld er volop van te genieten.

  • 8 12-01-18

    Henk Van Rossum

    Zuid Afrika is een betoverend land, flora, fauna, en de mensen zeker ook... Ook een land van grote tegenstellingen en lastige politieke thema's. ik ben de afgelopen weken ambassadeur voor Zuid-Afrika geworden.... ik kom er zeker terug.

  • 8 12-01-18

    Lidy Horst

    Ik vond het een heel afwisselende reis en heb heel veel gezien.

  • 8 12-01-18

    Cor Dekkers

    Mooie reis goed georganiseerd en planning was ook goed.

  • 8 12-01-18

    Leny De Winter

    Het is een mooie reis geweest. Miste af en toe wel het avontuurlijke. Heel erg gestructureerd en bijna op de minuut gepland. Hotels waren prima. De reisbegeleider daarentegen was dat zeker niet.

  • 9 22-12-17

    Karine Soete

    Van begin tot eind een geweldig mooie reis.

  • 7 22-12-17

    Jan Radsma

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 22-12-17

    Ans Luchtenberg

    Mooie afwisselende reis. Ontzettend aardige mensen. Gezien de reisbeschrijving had ik meer individuele ruimte verwacht. We kwamen vaak eind middag pas aan, waardoor er nauwelijks tijd was om nog het stadje in te gaan. Zeker bij de locaties waar we maar een dag verbleven.

  • 8 22-12-17

    Een erg indrukwekkende reis. Soms waren de afstanden, die op een dag overbrugd moesten worden, erg lang. Maar tijdens die ritten kon ik wel genieten van de prachtige landschappen, die voorbij trokken.

  • 8 22-12-17

    Ary Kroesbergen

    prettige reis, afsluiting in het hotel in Kaapstad zou ik anders doen, wat meer kleinschalig zou de afsluiting aardiger maken.

Rondreis Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho

Lekker plekkies, wilde diere en droë wyn

image
24 dagen vanaf € 2.498 € 2.398
Naar boven