< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,5
Vervoer 8,0
Overnachtingen 7,4
Reisroute 7,9
8.2 345 beoordelingen
  • 10 28-07-16

    José Nuijten Ev Groeneveld

    Fantastische reis, mooie accommodaties en een top reisbegeleider!

  • 9 28-07-16

    Jette Brouwer

    De reis was erg mooi en goed opgebouwd. We waren heel erg blij met onze reisleider Billy. Hij was een zeer betrokken reisleider die veel vertelde over het land en de sfeer van de groep heel goed aanvoelde. Hij stond open voor behoeftes uit de groep zoals bijvoorbeeld het organiseren van een paar dansfeestjes tijdens de reis. Een heel gepassioneerd reisleider, een echt mensenmens. Hij voegde veel toe aan de al prachtige rondreis. Ook de chauffeur Ashif was een heel goede chauffeur en prettige man in de omgang. Alle verblijven waren verder mooi behalve het hotel in Swaziland dat te groot en sfeerloos was. Het bezoek aan het struisvogelpark kan wat ons betreft uit het programma gehaald worden.

  • 10 28-07-16

    Dennis Verstappen

    Superreis,leuke groep,super reisleider,perfecte chaffeur en gewoon een heel mooi land!

  • 10 28-07-16

    Frans Boetzkes

    fantastische reis, het vakantieplezier zit en valt natuurlijk en is afhankelijk van het samenspel tussen reisleider gids en groep, we hebben alleen maar gelachen en veel plezier gehad. En onze reisleider was een zeer bekwame emotionele en gepassioneerde man, Billy.

  • 8 28-07-16

    Herma Stapper

    Het is een mooie reis en veelzijdig, goede afwisseling.

  • 8 28-07-16

    Babette Peeters

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 28-07-16

    Pepijn Bracke

    Een fantastisch mooie reis door een zeer gevarieerd Afrika! Super naar mijn zin gehad met dank aan reisleider.

  • 9 28-07-16

    Casper De Jong

    Goed programma, geweldige gids Billy, deskundig, betrokken en gezellig, en betrouwbare chauffeur Asief, accommodaties muv Swaziland goed.

  • 9 28-07-16

    Maaike Meijer

    Ontzettend afwisselend, veel van de lokale bevolking gezien, mooie natuur en super gezellige groep! Billy: wat heb je het ons fantastisch gemaakt!

  • 9 28-07-16

    René Groeneveld

    De reis was fantastisch. Ik had echter wat meer van de traditionele bevolking willen zien in Swaziland. Het was wel jammer dat wij de tweede dag niet het Kruger park ingingen maar een prive park dat eraan verbonden was. Hier mocht de chauffeur, anders dan zijn collega's van het park, niet van de weg af en konden we dus een aantal maal niets zien. De 'nacht safaris' was ik niet zo van onder de indruk (Vooral koud) maar anderen weer wel, dus... De reisbegeleider was een van de beste die ik tot nu toe heb meegemaakt op mijn vakanties. Hij deed gezellig mee met de groep wanneer wij gingen eten / drinken (organiseerde de 'braai' en wist leuke plekjes om te bezoeken) en was altijd zeer behulpzaam wanneer dat nodig was (Zoals bij mensen die last hadden van wagenziekte in de bus e.d.). Hij regelde ook zaken wanneer je bijvoorbeeld iets heel graag daar zou doen en dat binnen het tijdsbestek mogelijk was, iets speciaals bezoeken.

  • 10 28-07-16

    Ceciel Van Vliet

    Een geweldige reis die veel verschillende dingen van het land laat zien!

  • 9 28-07-16

    Marion Brun

    Een zeer gevarieerde reis, met een fantastische reisbegeleider die echt van alles voor ons regelde en veel over het land wist te vertellen. De reis zit goed in elkaar met veel afwisseling. Genoten van de prachtige fauna en flora, de prachtige natuur (van bergen tot zee), de stadjes en dorpen, het heerlijke eten en natuurlijk van de mensen. Zeer getroffen met de reisbegeleider, chauffeur en de groep. Naar ons idee is het maximale uit de reis gehaald.

  • 9 28-07-16

    Miranda De Leeuw

    Geweldige, afwisselende reis door veel verschillende landschappen. Gezellige groep, fantastische Zuid-Afrikaanse reisleider Billy en een super chauffeur. Dit alles maakte er, in combinatie met de vele activiteiten, een onvergetelijke ervaring van.

  • 9 28-07-16

    Gino Bracke

    Geweldige afwisselende reis door een fantastische natuur. Een reis valt of staat mede door de gids en het reisgezelschap. Dat kon niet beter. De gids Billy was top.

  • 7 14-07-16

    Andy Vermeulen

    Een rush-rush reis waar je enorm grote afstanden aflegt per bus. Er valt veel te zien, maar vaak is er geen tijd om uit te stappen of om een wandeling te doen.

  • 9 14-07-16

    Gert Jan Balster

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 14-07-16

    Rob Hansum

    Het is een zeer gevarieerde reis. Veel natuur, maar ook tijd voor de lokale cultuur. Als afsluiting naar Kaap de Goede Hoop: super mooi!

  • 8 08-07-16

    Rian Van Loon

    Afwisselende reis langs vele hoogtepunten qua dieren, natuur en landen.

  • 9 08-07-16

    Nelleke Van Heijst

    Het was een geweldige, afwisselende reis! Elke dag was weer een nieuw avontuur. De reis was goed georganiseerd. We hebben heel veel gedaan, maar toch voelden wij ons niet gehaast.

  • 9 08-07-16

    Suzan Sadal

    Bijzondere accommodaties op mooie locaties, goede tips van de reisleider, kleine groep was prettig, uitstekende buschauffeur Linda, mooie route, minpunt sommige stops waren erg toeristisch

Rondreis Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho

Lekker plekkies, wilde diere en droë wyn

image
24 dagen vanaf € 2.298
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!