< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 9,6
Overnachtingen 7,9
Reisroute 8,2
8.2 184 beoordelingen
 • 9 07-11-17

  Jos Westendorp

  Geweldige reis, prima verzorgd, goede locaties, uitstekende gids (Joe), lange reisdagen maar bekend.

 • 9 07-11-17

  Coby Zuidgeest

  Gevarieerde reis, zat goed in elkaar. Prima overnachtingsplekken, ook heel gevarieerd. Veel bijzondere dagen met afwisselende invulling en activiteiten

 • 9 07-11-17

  Wil Resing

  Schitterende reis door de overweldigende natuur van zuidelijk Afrika. Veel kilometers, maar nooit saai. Vrijwel elke dag wachtte ons een nieuw hoogtepunt. Goed uitgebalanceerde trip, met prachtige accomodaties en een fantastische reisbegeleider.

 • 9 07-11-17

  Maria Van Mensvoort

  Logistiek een goed georganiseerde reis vol aktiviteiten met Joe als reisleider. Verrijking door de kwalitatieve goede reisleiding. Joe, een zeer attente, uiterst vriendelijke persoon die oog had voor ieder medereiziger.

 • 7 07-11-17

  Jo Cremers

  Gevarieerd en meestal boeiend. Maar er waren ook lange reisdagen zonder echt programma.

 • 9 07-11-17

  Ineke Timmerman

  Een prachtige reis met vele hoogtepunten. Prima reisbegeleiding en chauffeur. Veelal mooie locaties als verblijf.

 • 9 24-10-17

  Adrie Verloop

  Niet alleen veel gezien,maar de afwisselingen in de reis was verbazingwekkend. De Victory Fals,was wel een hoogtepunt, maar de boottocht door de Okavanga delta dat was een WOW. Hier zie je de schoonheid van de natuur van heel dichtbij. Ook het bezoek aan de bushmen is iets waar je als westerling geen voorstelling van hebt. De reis was lang, maar het verschil in landschap was soms adembenemend mooi. We hadden een comfortabele bus die uitgerust is om op gravel wegen te rijden. De verschillende lodges waar we overnacht hebben gaf een extra dimentie aan de reis. Het eten wat ter plekke bereid is, was over het algemeen prima. Te weten dat het meestal eten is wat alleen ter plaatse te verkrijgen is.

 • 9 24-10-17

  Roel Kamperman

  Een reis die aan onze verwachtingen voldeed.

 • 8 24-10-17

  Jan-Willem Nederstigt

  Mooie, afwisselende groepsreis per luxe toer-bus inclusief game drives en bezoek aan tal van bezienswaardigheden en dat in een decor van schitterende landschappen.

 • 8 24-10-17

  Geeske De Boer

  De reis was goed verzorgd,lange dagen maar prima geregeld.Regelmatige stops en redelijke tot goede onderkomens.prima reisleidster en chaufeur!

 • 9 24-10-17

  Coby Van Hemert

  Het was een geweldige reis die volledig aan mijn verwachtingen voldeed.

 • 7 24-10-17

  Trees Boonen

  Erg mooie reis.Wel veel kilometers die afgelegd moeten worden om bij de hoogtepunten te komen. Landschappelijk veel van hetzelfde. Verblijven erg goed op een enkele na in Kamanjab. Voortreffelijk eten. Wat tegenviel was het wild dat we gezien hebben, d.w.z. in aantallen.

 • 7 03-10-17

  Lia Trommel

  Het was een fantastische reis met soms wel lange reis dagen maar het was het helemaal waard

 • 9 03-10-17

  Tini Elzenga

  Een fantastische reis. Er worden wel kilometers gevreten maar het werd nooit te lang. Er werd regelmatig gestopt.

 • 7 03-10-17

  Ina Trommel

  Het was een mooie reis. Maar ik had niet in de gaten dat een reisleider geen gids was. Ik zeg niets ten nadele van Bas maar ik miste in de bus wel informatie als we ergens langsreden. Wel met hem daar over gesproken en hij zei dat hij geen gids was. Verder is het een vriendelijk persoon en als je wat aan hem vroeg gaf hij wel uitleg.

 • 8 03-10-17

  Gerda Bakker

  Prachtige landschappen in een enorm groot en leeg Namibië. Aardige bevolking, ook in Botswana en Zimbabwe. Boeiende dierenwereld.

 • 10 03-10-17

  Miriam Van Der Veer

  Een fantastische reis met een grote verscheidenheid aan natuur en cultuur. Bijna iedere dag is een reisdag, maar deze worden gelukkig onderbroken door (soms spontaan ingelaste) interessante stops. Dankzij een uitstekende reisleider Bas en een even zo goede chauffeur (dat valt nog niet altijd mee op de gravel wegen) Tim verliep alles volgens plan en hadden we regelmatig tijd bij het hotel om te relaxen. De hotel/lodges waren over het algemeen goed en netjes. Hier en daar wat gedateerd, maar dan was de locatie het bezoek meer dan waard.

 • 7 03-10-17

  Coen Van Dee

  De reis was zoals verwacht vermoeiend, dit gezien de vele uren welke je in de bus zit. Dit moet je je realiseren als je deze reis boekt. Als je hier tegen kan, heb je een zeer mooie reis

 • 9 03-10-17

  Bernardus Janssen

  Het was een hele afwisselende reis met verschillende landschappen, mooie vrolijke bevolkingsgroepen,en vooral de diversiteit van de dieren was geweldig! De afwisseling van het landschap maakte de soms lange reisdagen heel spannend. Van oceaan tot woestijn en van olifant tot het wevervogeltje het was/is een super reis.

 • 9 03-10-17

  Het was een fantastische reis. Er was een goede afwisseling op meerdere gebieden: de aard van de bezienswaardigheden, stad/dorp/woestijn, langere en kortere reisdagen, onderkomens. En we hadden een perfecte reisbegeleider: enthousiast, energiek, aandacht voor de deelnemers, constant vooruit organiserend, veel kennis van zaken, met liefde voor het land en hart voor de lokale mensen.

Rondreis Zuidelijk Afrika Hoogtepunten

Zeg hallo tegen Zuidelijk Afrika

image
24 dagen vanaf € 3.298
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!