< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 9,5
Overnachtingen 9,0
Reisroute 9,5
8.2 90 beoordelingen
  • 8 14-10-16

    Annie Schonewille

    Mooie reis met leuke afwisseling in bezienswaardigheden, plaatsen en activiteiten.

  • 8 14-10-16

    Lia Peters-Radder

    We zijn uitstekend door Obbo begeleid. De hotels waren prima, bij 2 hotels zat zelfs een mooi zwembad en dat werd door een ieder goed gebruikt. Het programma zit goed in elkaar. De vele ruimtes worden prima opgevuld door de extra opties die Obbo bood. Ook zijn adviezen om activiteiten te ondernemen waren prima bruikbaar. Kortom als alle reizen zo zijn georganiseerd ga ik zeker weer reizen met SAWADE.

  • 9 14-10-16

    Henk Stok

    Alles liep als een trein, de organisatie was prima, de reisleider zeer ervaren, de groep gezellig, het land fantastisch. Wat moet je nog meer?

  • 8 14-10-16

    Michael De Natris

    hele mooie goed geregelde reis waar wat kleine dingen in verbeterd kunnen worden

  • 7 14-10-16

    Hans De Geus

    Mooie afwisseling cultuur en natuur. Niet al te lange reisdagen.

  • 8 14-10-16

    José VanEngelen

    Schitterende reis, veel vrijheid, mooi om myanmar nu te hebben gezien, zo authentiek nog!

  • 8 14-10-16

    Laurens Peters

    De rondreis geeft een heel goed beeld van het leven in Myanmar. Een bevolking die openstaat voor andere mensen en heel aardig zijn. Verder worden vele hoogtepunten bezocht. Het is een heel mooi land. We hadden een goed reisleider die adviezen gaf waar je overal naar toe kon wanneer er geen programma was.

  • 9 14-10-16

    Ted Brouwer

    De reis was zeer goed samengesteld. De hoogtepunten waren goed gekozen en het tempo was hoog maar niet te hoog. Ook tijdens deze reis werd het 'Sawadee' principe goed toegepast, Ik bedoel hiermee dat het vervoer en hotels redelijk goed gekozen zijn. En dat je verder kan bepalen of zelf dingen gaat ondernemen of met de groep. En 's avonds gaat de reisleider eten en iedereen kan daarbij aansluiten zodat iedereen altijd iemand heeft om mee te eten. De hotels mogen soms op een betere (bv meer in centrum) gelegen zijn,

  • 7 14-10-16

    Wijnie Van Bodegraven

    Een reis met een heel hoog Boeddha gehalte, dat is wel even wennen, vooral het op blote voeten lopen overal, ook op de smerigste plaatsen tussen de apen, is minder. Je ziet echt maar een fractie van het land. Jammer genoeg geen bezoek aan andere tribes in deze reis.

  • 7 14-10-16

    Martin Borst

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 05-02-16

    Anita Van Der Linden

    Organisatorisch prima geregeld. Hotels en vervoer dik in orde. Reisleidster en locale gidsen uitstekend. Onvergetelijke rondreis van een nog authentiek land.

  • 8 05-02-16

    Magda Verhoeven

    prima georganiseerd

  • 8 05-02-16

    Ingrid Scholtes

    Heel bijzondere en mooie rondreis door Myanmar waarin je een goede indruk krijgt van dit prachtige en nog weinig toeristische land met een zeer heftige geschiedenis en z'n heel gastvrije en vriendelijke bevolking.

  • 10 04-12-15

    Marianne Gijsens

    een mooie uitgebalanceerde rondreis, natuur, cultuur en een uiterst innemende bevolking. Tempels, stoepa's, boeddha's met honderden en tropische natuur in overvloed. Johnny nam ons mee op minder toeristische paden, en ook voor eigen initiatieven was er tijd voorzien. We maakten treinritjes, reden met paard en kar, snorden met de brommer door Bagan en genoten van boottochten. Een aanrader, we hadden best nog wat langer willen blijven

  • 7 13-11-15

    Josefien Lansbergen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 13-11-15

    Trudy Dekker

    niet spectaculaire reis, veel van het zelfde

  • 8 13-11-15

    Ton Marijnissen

    Onze rondreis naar Myanmar was een echte ontdekking. Nu de grenzen voor het toerisme nog maar net open zijn, was het zeer de moeite waard om dit land te bezoeken. De mensen leven en wonen op een manier die wij ons moeilijk voor kunnen stellen. Ondanks het regime, zijn de mensen blij en vriendelijk en tevreden met het weinige dat ze bezitten. Kortom een geweldige ervaring!

  • 8 13-11-15

    Ronald Holsbeeke

    Myanmar is een mooi en vriendelijk land. Met de reis bezoek je de hoogtepunten van het land en heb je ook de mogelijkheid om het dagelijkse leven te zien.het ballon festival is een mooie aanvulling op het programma.

  • 7 13-11-15

    Krijn Kramer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 13-11-15

    Andre Van Weerdenburg

    De extra optie voor de treinrit op de tweede dag is veel te zwaar en ver weg. Heeft denk de helft van de groep geveld.

Rondreis Birma / Myanmar Hoogtepunten

Zeg mingalabar tegen Myanmar

image
16 dagen vanaf € 1.898
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!