< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 7,7
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,2
8.2 80 beoordelingen
  • 9 05-02-16

    Anita Van Der Linden

    Organisatorisch prima geregeld. Hotels en vervoer dik in orde. Reisleidster en locale gidsen uitstekend. Onvergetelijke rondreis van een nog authentiek land.

  • 8 05-02-16

    Magda Verhoeven

    prima georganiseerd

  • 8 05-02-16

    Ingrid Scholtes

    Heel bijzondere en mooie rondreis door Myanmar waarin je een goede indruk krijgt van dit prachtige en nog weinig toeristische land met een zeer heftige geschiedenis en z'n heel gastvrije en vriendelijke bevolking.

  • 10 04-12-15

    Marianne Gijsens

    een mooie uitgebalanceerde rondreis, natuur, cultuur en een uiterst innemende bevolking. Tempels, stoepa's, boeddha's met honderden en tropische natuur in overvloed. Johnny nam ons mee op minder toeristische paden, en ook voor eigen initiatieven was er tijd voorzien. We maakten treinritjes, reden met paard en kar, snorden met de brommer door Bagan en genoten van boottochten. Een aanrader, we hadden best nog wat langer willen blijven

  • 7 13-11-15

    Josefien Lansbergen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 13-11-15

    Trudy Dekker

    niet spectaculaire reis, veel van het zelfde

  • 8 13-11-15

    Ton Marijnissen

    Onze rondreis naar Myanmar was een echte ontdekking. Nu de grenzen voor het toerisme nog maar net open zijn, was het zeer de moeite waard om dit land te bezoeken. De mensen leven en wonen op een manier die wij ons moeilijk voor kunnen stellen. Ondanks het regime, zijn de mensen blij en vriendelijk en tevreden met het weinige dat ze bezitten. Kortom een geweldige ervaring!

  • 8 13-11-15

    Ronald Holsbeeke

    Myanmar is een mooi en vriendelijk land. Met de reis bezoek je de hoogtepunten van het land en heb je ook de mogelijkheid om het dagelijkse leven te zien.het ballon festival is een mooie aanvulling op het programma.

  • 7 13-11-15

    Krijn Kramer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 13-11-15

    Andre Van Weerdenburg

    De extra optie voor de treinrit op de tweede dag is veel te zwaar en ver weg. Heeft denk de helft van de groep geveld.

  • 7 13-11-15

    Martin Van Genderen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-11-15

    Elke De Vreede

    Heel leuk. Zeker het Hot Air Balloon festival was erg indrukwekkend. Reisleider Ageeth was absoluut top! De beste tot nu toe (en ik heb heel wat groepsreizen gemaakt).

  • 8 16-10-15

    Ruben Nijhuis

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 16-10-15

    Aty Van Ooijen

    Het reizen in Birma/Myanmar was zoveel gemakkelijker en minder primitief dan ik had gedacht. De hotels waren van goede kwaliteit en gezellig.

  • 8 16-10-15

    Linda Riedstra

    Het was een erg mooie groepsreis. De mensen in Birma zijn bijzonder vriendelijk. Het was een relaxte reis omdat je een aantal dagen op delfde plek verbleef.

  • 7 16-10-15

    Theo Mocking

    effectief, intensief programma goede hotelaccomodaties

  • 8 16-10-15

    Herbert Wemelink Entink

    Ik heb al een keer de lange rondreis gedaan en dit was een mooie gecomprimeerde versie ervan.

  • 7 16-10-15

    Dolf Huurman

    Goed gevarieerde rondreis Birma. Goede hotels alleen de ligging was niet altijd goed t.o.v. de restaurants

  • 7 16-10-15

    Adrie Van Den Hoogen

    De rondreis Myanmar bevatte veel interessante momenten, die ik niet allemaal had voorzien. Verrassend dus.

  • 8 16-10-15

    Roy Stout

    Mooie groepsreis waarin alle hoogtepunten worden aangedaan, zonder dat je het gevoel hebt dat je je moet haasten om alles te zien. Meeste hotels blijf je 2 of 3 nachten, weinig echte resitijd, mede dankzij interne vlucht.

Rondreis Birma / Myanmar Hoogtepunten

Zeg mingalabar tegen Myanmar

image
16 dagen vanaf € 1.748
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!