< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 8,4
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,4
8.4 601 beoordelingen
  • 8 20-07-17

    Tessa Wennink

    Myanmar is een van de weinige plekken op de wereld die nog beetje onaangetast is door de toeristen. Met deze reis kwam je daar heel goed achter. De mensen zijn ongelofelijk vriendelijk, cultuur is overal te zien en te voelen en de verschillende steden en plekken zijn onbeschrijfbaar. Nu konden we Myanmar nog in zijn nog pure vorm zien voordat de massa toeristen dit prachtige land nog meer gaat ontdekken.

  • 9 20-07-17

    Ruud Baetsen

    Mooie reis, goed georganiseerd met prima reisleider; goede balans eigen tijd en tijd met groep; goede lokale focus, ook door de lokale gidsen.

  • 9 23-02-17

    Gerry Van Boven

    Erg afwisselende reis

  • 7 23-02-17

    Willem Landa

    mooie reis ,voorjaar mischien minder geschikt i.v.m nevel en rook afbranden grond. hoogtepunten,bahan,inlimeer, heel goede reisbegeleider,

  • 9 23-02-17

    Johanna Volger

    Fantastische reis die supergoed is georganiseerd door Sawadee. Erg goede reisleider, Johnny. Ik ben heel erg tevreden!!!

  • 10 23-02-17

    Alied Rijnvis

    Het was een zeer afwisselende reis. Vooral de lokale treinreis/busreis, wandelen en fietsen waren erg leuk om te doen.

  • 9 23-02-17

    Truus Kessels

    Onze reis was zeer verrassend, we hebben genoten van de mooie cultuur en natuur in Myanmar. Prima georganiseerd.

  • 9 23-02-17

    Greta Van Dijk

    Gevarieerd programma, goed georganiseerd, supergoede reisleider die altijd leuke restaurants wist en interessante wandelingen had op de vrije dagen.

  • 9 23-02-17

    Lora Staneva

    Fantastisch!

  • 9 23-02-17

    Martine Verheyen

    Zeer afwisselende,actieve reis met zeer goede lokale gidsen.

  • 8 23-02-17

    Alma Nooy

    Het was een mooie en actieve reis met veel afwisseling (wandel-, fiets- e-bike (scooter) tochten. Goede hotels. Goede en enthousiaste reisbegeleider. Treinen en binnenlandse vluchten waren ook goed geregeld.

  • 9 23-02-17

    Mariet Rademakers

    Je beseft dat je in drie weken tijd even kunt ruiken en voelen aan het leven in Myanmar. Dat je op visite bent en vooral de mooie dingen krijgt te zien. Doch mede door de inzet van onze reisbegeleiders, en met name Johnny, hebben wij ook 'om de hoek' kunnen kijken en zo dicht bij het dagelijkse leven van de plaatselijke bevolking kunnen zijn. Blij dat de toeristenindustrie nog in de kinderschoenen staat en de mensen (nog?) spontaan en open op ons reageerden. De vooraf geboekte maaltijden vielen wat tegen. In menig restaurantje lekkerder en goedkoper gegeten.

  • 8 23-02-17

    Leo Hendrikx

    Een mooie indrukwekkende reis van 25 dagen. De rondreis langs de verschillende steden met hun pagodes, hun eigen kenmerken maakte elke dag weer tot een nieuwe kennismaking met de vele kanten van Myanmar. Wat de dosering betreft was de onderbreking met de 'trektocht' naar het dorp van onze lokale gids een rustpunt in de toeristische plaatsen met pagodes. De fietstocht paste ook goed in die opzet. Wandeling, fietsen en het verblijf op het meer zijn in de opzet van de reis geslaagd in de veelzijdige opzet van de reis.

  • 8 23-02-17

    Els Vanheusden

    De groepsreis naar Birma/Myanmar was super. De duizenden tempels & pagodes gingen nooit vervelen. Hoe kan het ook anders; we bezochten deze en andere schatten met paard & kar, per e-scooter, met mountain bikes, te voet, per trein of per boot. Een supergevarieerde en actieve rondreis met een toffe groep van gelijkgestelde zielen.

  • 8 23-02-17

    Marion Bootsman

    Deze reis is goed uitgebalanceerd. Mede door de vele verschillende vervoersmiddelen was het geen vermoeiende reis.(Heerlijk, geen lange reisdagen). De accomodaties waren netjes en ook de reisleider heeft alles prima geregeld. Mijn ervaringen met Sawadee als avontuurlijke reisorganisatie is weer helemaal waargemaakt.

  • 9 23-02-17

    Tjeu Van Der Linden

    Super reis, voldeed geheel aan verwachtingen, goede gids en goede lokale gidsen.

  • 9 23-02-17

    Henri Van Maasakkers

    Erg afwisselend vervoer tussen de verplaatsingen van verblijven. (7 soorten) Hartelijke en spontane verwelkoming van de bevolking. Cultuur. Elke dag een prachtig programma.

  • 9 09-02-17

    Leny Uineken

    prachtige reis, goede accommodatie over het algemeen. Alles was tot in de puntjes geregeld, mede door onze geweldige gids Ernst Jan. Hij heeft veel energie in de groep gestoken!! en we hebben veel info over het wel en wee van Myanmar gehoord.

  • 8 09-02-17

    Wilma Bardoel

    Een fantastische reis gemaakt. Veel hoogtepunten.

  • 8 09-02-17

    Kees Tuinenbreijer

    Zeer goede reisbegeleider. Hotels ok (sommige badkamers met schimmel)

Rondreis Birma / Myanmar

Birma groeit tot betoverend Myanmar

image
25 dagen vanaf € 2.498
Naar boven
 

Informatiedag Zwolle
Zaterdag 7 oktober 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.