< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 8,4
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,4
8.4 648 beoordelingen
  • 10 23-11-17

    San Vriens

    Vanaf het eerste contact met Sawadee was alles perfect geregeld. Snelle antwoorden op mijn e-mails en goede tips voor de voorbereiding. De reis zelf was perfect, goed schema, zeer ervaren reisleider, goede hotels en goede lokale gidsen. We hebben alle hoogtepunten van Myanmar gezien.

  • 8 23-11-17

    Erik De Wit

    Een mooie, en actieve reis. Ruimte voor eigen initiatief en goede voorziening van informatie door de reisbegeleidster. Afwisselend vervoer. Heerlijk eten. Kortom een prachtige reis zeker voor de eerste kennismaking met het continent Azië.

  • 8 23-11-17

    Liesbeth Gerritsen

    Prachtig land, bijzonder aardige mensen, extreem veel mooie dingen om te zien (met name tempels), heerlijk eten, betrekkelijk makkelijk te bereizen, zeer relaxte en prettige sfeer, alles met een glimlach.

  • 9 23-11-17

    Manon Broekmeulen

    Een super reis. Eigenlijk helemaal ok georganiseerd. Veel afwisseling maar ook voldoende rust.

  • 9 23-11-17

    Eric Van Leuven

    Een heel mooie reis met veel afwisseling. Staat in mijn top 5.

  • 8 23-11-17

    Myriam Hyde

    Geweldige trips voor liefhebbers van natuur en boeddhistische tempels zeer goed reisleider

  • 10 23-11-17

    Jose Wittkampf

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-11-17

    Wim Nobels

    Een rondreis door Myanmar die geheel voldeed aan mijn verwachting.

  • 7 23-11-17

    Jack Koopman

    Een leuke reis met voldoende afwisseling. Leuk diverse soorten van vervoer.

  • 8 23-11-17

    Sabrina Bos

    Een super mooie, bijzondere reis die het land, de mensen en de natuur goed tot z'n recht laat komen.

  • 9 16-11-17

    Bianca Even

    Goede samenstelling van de reis. Je krijgt een goed beeld van de cultuur en de natuur van het land. Ook een goede verdeling van actief en passieve dagen

  • 9 16-11-17

    Marcel Van Der Velden

    Zowel cultuur, natuur als inspanning in een reis door Myanmar. Het verblijf op alle plaatsen die aangedaan worden is lang genoeg om in ieder geval de highlights te zien maar ook nog tijd voor je zelf te hebben om er op uit te gaan of wat rust te nemen om de indrukken te verwerken.

  • 8 16-11-17

    Annet Loijenga

    Mooie reis, bijzonder interessante bestemming waar toerisme gelukkig nog in de kinderschoenen staat.

  • 8 16-11-17

    Paul Van Steeden

    Wij vonden het een heel afwisselende reis, met natuurlijk veel pagodes, maar ook met wandelen, fietsen, boottochten, treinreis en kajakken, en voldoende mogelijkheid om individueel dingen te ondernemen.

  • 10 09-11-17

    Corine Tiemens

    Het was een onvergetelijke reis. Goed in balans met veel bezichtigingen, in een goed tempo. Leuke groep.

  • 9 09-11-17

    Anne-Marie De Moel

    Zeer gevarieerd programma, prachtig land, prachtige mensen, uitstekende reisbegeleider, mooi opgebouwde reisroute en dit alles van eerste t/m laatste dag goed georganiseerd .

  • 8 09-11-17

    Hilda Snapper

    Prachtige afwisselende reis. Geen lange reisdagen. Heel goede reisbegeleider die veel wist van het land en met veel goede initiatieven kwam.

  • 9 09-11-17

    Denise Hendriks

    De reis was intensief, afwisselend en erg mooi. De afwisseling zat hem met name ook in de wandelingen die we gemaakt hebben tijdens de trekking, de fietstocht(en), de diverse treinritjes, etc.

  • 8 09-11-17

    Margreet Van Ginkel

    Het was qua reisroute een fantastische reis. Goede volgorde/opbouw. Wij zijn blij dat we Hsipaw(en de trekking) hebben kunnen doen, zeer waardevol. Het landschap is prachtig en de bevolking is ontzettend aardig.

  • 9 09-11-17

    Meta Veenhuis

    De rondreis door Myanmar gaf een heel goed totaalbeeld van dit mooie land. Onze reisleider Ernst-Jan maakte door zijn enorme kennis en ervaring deze reis compleet. Ook de afwisseling en variatie in alle mogelijke middelen van vervoer vond ik top!

Rondreis Birma / Myanmar

Birma groeit tot betoverend Myanmar

image
25 dagen vanaf € 2.598 € 2.498
Naar boven
 

Inspiratiedagen 2018

  • Kom op 27 jan. naar de Verkadefabriek in Den Bosch, op 11 feb. naar ons kantoor in Amsterdam of 11 maart naar Theater Kikker in Utrecht.
  • Persoonlijk advies van reisexperts & reisbegeleiders
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis
  • Cursus reisfotografie in Den Bosch

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.