< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,4
Vervoer 8,3
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,3
8.1 125 beoordelingen
  • 8 06-11-16

    Rene Jakobs

    Goed verzorgde reis; hoogtepunten zijn Angkor Wat, Killing Fields en de fietstocht. Al met al had het nog iets sportiever/actiever mogen zijn. Fijne reisleider (Seen) en leuke groep.

  • 8 06-11-16

    Gradus Voulon

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 06-11-16

    Mirjam Visser

    Deze reis heeft een goede mix tussen actief, cultuur, natuur en ook is er genoeg tijd om te relaxen.

  • 8 06-11-16

    Alie Van Balen

    De groepsreis was een ervaring op zich. Leuke reisgenoten en een ervaring rijker.

  • 8 16-10-16

    Angelique Coolen

    Prima samengestelde reis. Goede, schone hotels. Perfecte reisleidster (Moh). Bijzondere ervaringen opgedaan. De fietstocht had gevarieerder mogen zijn.

  • 7 16-10-16

    Annegien Schonis

    Een mooie reis zonder echt grote hoogtepunten. Op twee na: Angkor tempels en Killing fields maken grote indruk. Je ziet tijdens de reis het leven op het platteland. De, voor ons, gekke eetgewoonten op markten, de mooie natuur van Khao Yai en Chambok. De relaxe afsluiter op Koh Chang was heerlijk. En Bangkok heeft mij aangenaam verrast. Voor een 'cultuurbarbaar' zijn zelfs de Angkor tempels super! En reisbegeleidster Moh zorgde met haar enthousiasme en deskundigheid voor het complete plaatje.

  • 8 16-10-16

    Rob Büthker

    goed verzorgde reis met een prima lokale reisbegeleiding

  • 7 16-10-16

    Francis Vanliefde

    Het was niet de WOW reis die we verwacht hadden maar dit heeft niets met de organisatie zelf te maken, we hebben al een groot deel van Asie gedaan en dan heb je wel iets van ' we hebben mooiere reizen gedaan. In ieder geval de reisbegeleiding was TOP en de logementen ook.

  • 8 21-02-16

    Berenice Cannoot

    de fietstochten prima georganiseerd, regelmatig een stop met voorraad en mogelijkheid bezemwagen, de homestay was een verademing, alhoewel basic, te zien hoe die mensen in hun project geloven was positief na de Killing Fields en S 21, hotels over het algemeen goed.

  • 9 21-02-16

    Maartje Becks

    Goed geregeld, leuke reisleider met veel kennis en een erg gezellige groep! Zeker voor herhaling vatbaar!

  • 8 21-02-16

    Carla Groenenberg

    Leuke reis. Vooral de groep was heel gezellig en onze reisleider Nat was een topper. We hadden ons iets meer van het fietsen voorgesteld. De natuur was niet zo heel erg afwisselend. Misschien hadden we de pech dat alles kaal en droog was en dat we geen groen rijstveld hebben gezien tijdens de reis. De hotels waren eenvoudig maar goed.

  • 8 21-02-16

    Jos Maassen

    De rondreis met Sawadee was in alle opzichten goed verzorgd, een prima lokale reisleider en een leuke en diverse groep. Er waren leuke gezamenlijke activiteiten maar er was ook genoeg ruimte binnen het programma voor individuele keuzes. De fietsdagen hebben ons echt voeling gegeven met het land. We hebben echt kennis kunnen maken met het land en de leefwijze van de bevolking.

  • 7 21-02-16

    Lammie Kremer

    de gids was in een woord geweldig, de 3 daagse fietstocht daar had ik wat meer van verwacht.

  • 8 21-02-16

    Nelly Stam

    Prima georganiseerde rondreis, met Thaise gids die zeer gemotiveerd en actief was om ons veel te vertellen en te laten zien, ook zeer behulpzaam bij het plannen van eigen activiteiten.

  • 8 21-02-16

    Herman Thamm

    Leuke afwisselende rondreis.

  • 8 21-02-16

    Kristoff De Schepper

    Afwisselende rondreis met hoogtepunten in het arme maar bijzondere Cambodja. Zeer vriendelijke bevolking en ook lekker eten.

  • 8 21-02-16

    Nora Prast

    Mooie rondreis, alles goed geregeld, leuke verscheidenheid aan accommodaties.

  • 8 10-01-16

    Nimko Lodewijk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-01-16

    Gerda Haisma

    Ontspanning en inspanning gingen hand in hand. Leuk!

  • 9 10-01-16

    Jaap Fokker

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Cambodja en Thailand

Reizen door het land van de Khmer

image
21 dagen vanaf € 2.048 € 1.973
Naar boven