< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,4
Vervoer 8,3
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,3
8.0 141 beoordelingen
  • 7 15-10-17

    Remco Fellendans

    Een prima reis voor de ervaren reiziger die het een keer wat rustiger aan wil doen. Naast een aantal hoogtepunten (Ankor, Killing Fields) zijn het vooral de kleine momenten van genieten (dagelijks leven en creatieve manieren van vervoer lokale bevolking en afwisselend rust/natuur en stad/hectiek) die de reis leuk maken.

  • 7 15-10-17

    Elske Te Brake

    De reis was goed georganiseerd. De overnachtingplekken voldeden aan de verwachtingen. Soms viel het wat tegen wat er op de verschillende plekken waar we verbleven te doen was (ook weinig te zien tijdens de fietstocht). Gelukkig hadden we een leuke groep, dus we hebben ons ook prima vermaakt aan het zwembad bij het hotel. In Phnom Pen was juist weer zo veel te doen dat ik gerust een dag langer had kunnen doorbrengen. Mede dankzij onze gids Nat is het een geslaagde vakantie geworden.

  • 7 15-10-17

    Jorgen Nieuwenweg

    De fiets route zou iets leuker kunnen te veel saaie stukken op lange rechte asfalt wegen waar weinig is te zien. Het gedeelte kampot ,home stay naar shianoukeville klopt niet ,kampot kan beter worden overgeslagen aangezien je hier nog geen 12 uur bent en niets kan bezichtigen. Daarna rijd je weer terug riching phnompeng de volgende dag. Mijn idee is dat je veel km's maakt en niks ziet(ook niet goed voor de co2 uitstoot). Je kan beter meteen de home stay doen en 2 nachten shianoukville scheelt een hoop reizen en je heb meer vakantie gevoel dan.

  • 7 27-11-16

    Loek Korff

    Aardige reis, maar wel erg snel toeren door Cambodja. Twee dagen Siem Reap voor Angkor is prima, maar één dag Phnom Phen is te kort. Ook de andere stops (Kep en Kampot) daarna waren erg kort waardoor je geen tijd had om nog iets te bekijken. Sihanoukville zou een dag langer mogen. Het Thailand deel is prima. Geweldige reisleiding van Damri (Zeen); hij was onmisbaar voor een goed verloop.

  • 9 27-11-16

    Bram Huijs

    Goed verzorgd, alles netjes geregeld. Prima gids die erg zijn best deed; klasse!

  • 7 27-11-16

    Ine Boksebeld

    soms was het goed georganiseerd, soms vond ik het echt tegenvallen. HEt fietsen was goed georganiseerd. Ook dat we de laatste dag in de hotelkamer mochten blijven was heel fijn. Ik vond de reisdagen tegenvallen. We reden van hotel naar hotel zonder onderweg 'uitstapjes ' te doen. Dat ben ik wel gewend bij bv Baobab. Dit ligt overigens niet aan de reisleiders. Ook vond ik dat ter plekke meer excursies aangeboden hadden kunnen worden voor de prijs die ik heb betaald.

  • 7 27-11-16

    Mark Joosten

    De reis was goed. alleen dag 13 en 14 moet echt wat aan gebeuren. Dag 13 wat moet je in Kep? we zijn er 1uur in totaal geweest Dag 14 Peperplantages hebben we niks van gezien. We hebben zelf een alternatief natuurpark gevonden waar je kun wandelen en met een boot kunt varen. Park heet Ream NP. Dan sliepen we in een casinohotel tussen de chinezen. Vies hotel met veel herrie van de casino bezoekers.

  • 8 27-11-16

    Suzanne Van De Laar

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 27-11-16

    Marjan Böhm

    Een afwisselende reis, met veel afwisseling m.b.t. in- en ontspanning. Actief betrokken reisleider.

  • 8 27-11-16

    Ria Schalk

    Mooi, gevarieerd en afwisselend

  • 7 27-11-16

    Ellen Van De Mortel

    Afwisselende rondreis met vooral hoogtepunten in Cambodja.

  • 8 27-11-16

    Fredy Lantink

    We hebben een mooie, afwisselende reis naar Thailand en Cambodja gemaakt. De engelstalige Thaise gids was sympathiek en informeerde ons gevraagd en ongevraagd over allerlei aspecten.De fietstocht was goed georganiseerd, op prima mountainbikes (voor velen wel ongewoon), maar het fietstempo was (te) hoog:> 20km/u. De uitnodigende omgeving schoot jammer genoeg aan ons voorbij.Het vervoer en de overnachtingen waren prima geregeld.

  • 7 06-11-16

    Janneke Jensma

    Het reisprogramma van de laatste week zou verbeterd kunnen worden. Bevat nogal veel lange reisdagen (langer dan in 't programma staat aangegeven), zuidkust Cambodja is niet erg interessant.

  • 8 06-11-16

    Rene Jakobs

    Goed verzorgde reis; hoogtepunten zijn Angkor Wat, Killing Fields en de fietstocht. Al met al had het nog iets sportiever/actiever mogen zijn. Fijne reisleider (Seen) en leuke groep.

  • 8 06-11-16

    Gradus Voulon

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 06-11-16

    Trudy Vermeer

    Afwisselend, actief en mooie cultuur.

  • 8 06-11-16

    Mirjam Visser

    Deze reis heeft een goede mix tussen actief, cultuur, natuur en ook is er genoeg tijd om te relaxen.

  • 8 06-11-16

    Gradus Voulon

    We hebben een schitterende vakantie gehad; veel gezien en meegemaakt.

  • 5 06-11-16

    Karin Van Der Mark

    De beschrijving van de fietsdagen was veel te florissant: vrij saaie wegen, komt totaal niet overleg met jullie omschrijving. Hotels goed.

  • 8 06-11-16

    Alie Van Balen

    De groepsreis was een ervaring op zich. Leuke reisgenoten en een ervaring rijker.

Rondreis Cambodja en Thailand

Reizen door het land van de Khmer

image
21 dagen vanaf € 1.998
Naar boven