< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,4
Vervoer 8,3
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,3
8.1 132 beoordelingen
  • 9 27-11-16

    Bram Huijs

    Goed verzorgd, alles netjes geregeld. Prima gids die erg zijn best deed; klasse!

  • 8 27-11-16

    Suzanne Van De Laar

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 27-11-16

    Marjan Böhm

    Een afwisselende reis, met veel afwisseling m.b.t. in- en ontspanning. Actief betrokken reisleider.

  • 8 27-11-16

    Ria Schalk

    Mooi, gevarieerd en afwisselend

  • 7 27-11-16

    Ellen Van De Mortel

    Afwisselende rondreis met vooral hoogtepunten in Cambodja.

  • 8 06-11-16

    Rene Jakobs

    Goed verzorgde reis; hoogtepunten zijn Angkor Wat, Killing Fields en de fietstocht. Al met al had het nog iets sportiever/actiever mogen zijn. Fijne reisleider (Seen) en leuke groep.

  • 8 06-11-16

    Gradus Voulon

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 06-11-16

    Trudy Vermeer

    Afwisselend, actief en mooie cultuur.

  • 8 06-11-16

    Mirjam Visser

    Deze reis heeft een goede mix tussen actief, cultuur, natuur en ook is er genoeg tijd om te relaxen.

  • 8 06-11-16

    Gradus Voulon

    We hebben een schitterende vakantie gehad; veel gezien en meegemaakt.

  • 8 06-11-16

    Alie Van Balen

    De groepsreis was een ervaring op zich. Leuke reisgenoten en een ervaring rijker.

  • 8 16-10-16

    Angelique Coolen

    Prima samengestelde reis. Goede, schone hotels. Perfecte reisleidster (Moh). Bijzondere ervaringen opgedaan. De fietstocht had gevarieerder mogen zijn.

  • 7 16-10-16

    Annegien Schonis

    Een mooie reis zonder echt grote hoogtepunten. Op twee na: Angkor tempels en Killing fields maken grote indruk. Je ziet tijdens de reis het leven op het platteland. De, voor ons, gekke eetgewoonten op markten, de mooie natuur van Khao Yai en Chambok. De relaxe afsluiter op Koh Chang was heerlijk. En Bangkok heeft mij aangenaam verrast. Voor een 'cultuurbarbaar' zijn zelfs de Angkor tempels super! En reisbegeleidster Moh zorgde met haar enthousiasme en deskundigheid voor het complete plaatje.

  • 8 16-10-16

    Rob Büthker

    goed verzorgde reis met een prima lokale reisbegeleiding

  • 7 16-10-16

    Francis Vanliefde

    Het was niet de WOW reis die we verwacht hadden maar dit heeft niets met de organisatie zelf te maken, we hebben al een groot deel van Asie gedaan en dan heb je wel iets van ' we hebben mooiere reizen gedaan. In ieder geval de reisbegeleiding was TOP en de logementen ook.

  • 8 21-02-16

    Berenice Cannoot

    de fietstochten prima georganiseerd, regelmatig een stop met voorraad en mogelijkheid bezemwagen, de homestay was een verademing, alhoewel basic, te zien hoe die mensen in hun project geloven was positief na de Killing Fields en S 21, hotels over het algemeen goed.

  • 9 21-02-16

    Maartje Becks

    Goed geregeld, leuke reisleider met veel kennis en een erg gezellige groep! Zeker voor herhaling vatbaar!

  • 8 21-02-16

    Carla Groenenberg

    Leuke reis. Vooral de groep was heel gezellig en onze reisleider Nat was een topper. We hadden ons iets meer van het fietsen voorgesteld. De natuur was niet zo heel erg afwisselend. Misschien hadden we de pech dat alles kaal en droog was en dat we geen groen rijstveld hebben gezien tijdens de reis. De hotels waren eenvoudig maar goed.

  • 8 21-02-16

    Jos Maassen

    De rondreis met Sawadee was in alle opzichten goed verzorgd, een prima lokale reisleider en een leuke en diverse groep. Er waren leuke gezamenlijke activiteiten maar er was ook genoeg ruimte binnen het programma voor individuele keuzes. De fietsdagen hebben ons echt voeling gegeven met het land. We hebben echt kennis kunnen maken met het land en de leefwijze van de bevolking.

  • 7 21-02-16

    Lammie Kremer

    de gids was in een woord geweldig, de 3 daagse fietstocht daar had ik wat meer van verwacht.

Rondreis Cambodja en Thailand

Reizen door het land van de Khmer

image
21 dagen vanaf € 2.098 € 2.048
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.