< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,3
Vervoer 8,1
Overnachtingen 7,2
Reisroute 8,0
8.1 108 beoordelingen
  • 8 06-10-16

    Mark Martens

    Zeer mooie reis met vele hoogte punten, zoals de Chinese muur en het Terracottaleger. Veel afwisseling tussen cultuur en natuur. Verder een top reisleider

  • 8 06-10-16

    Katrien Demesmaeker

    Mooie, afwisselende, actieve reis waarbij je zeker in de eerste weken veel hoogtepunten beleefd. China is een heel groot land vol tegenstellingen met Chinezen die er andere normen en waarden op nahouden. Je bent toerist in een immens land zonder met deze reis het gevoel te hebben veel gereisd te hebben. Dat is vooral te danken aan de manier van reizen: nachttreinen en binnenlandse vluchten. Ik had zelf meer verwacht van de Tiger Leaping kloofwandeling en het bezoek aan de minderheden.

  • 8 06-10-16

    Maarten Dirkx

    Mooie gevarieerde reis, waarbij zowel cultuur als natuur ruimschoots aan bod kwamen. Iedere dag had weer wat unieks te bieden. Hoewel je grote afstanden aflegt, had ik (mede door gebruik van nachttreinen en enkele binnenlandse vluchten) niet het gevoel continu aan het reizen te zijn

  • 8 06-10-16

    Rob De Bruin

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 06-10-16

    Dick Voortman

    Een prachtige rondreis door China

  • 8 06-10-16

    Jack Fellinga

    Een zeer afwisselende reis met bijna elke dag wel een hoogtepunt. Nauwelijks lange reisdagen waardoor er elke dag tijd is om er op uit te gaan.

  • 8 06-10-16

    Samantha Mense

    Ik vond het een hele gevarieerde reis met veel eigen vrijheid.

  • 9 05-05-16

    Ben De Groot

    Prachtige rondreis met veel afwisseling en prima organisatie. Dit was onze eerste ervaring met een groepsreis, en die is prima bevallen!

  • 5 05-05-16

    Brenda Eerhard

    De meest uitgeklede reis die ik ooit heb gemaakt. Dat ben ik niet gewend van Sawadee. We moesten letterlijk van alles nog zelf betalen, zelfs dingen die in het programma zaten en waar je dus wel aan mee moest doen (bv entree/gids voor wandeling Tijgerkloof)

  • 8 05-05-16

    Jan Poell

    Mooie gevarieerde rondreis in goed gelegen hotels met een goede reisleider

  • 8 05-05-16

    Anny Verstappen

    Een prachtige rondreis met veel bezienswaardigheden. Nadeel was dat er geen excursies, op 2 na, aangeboden werden. Er kwam dus nog veel bij als je daarvan gebruik wilde maken. Wij hadden wel ingeschreven voor die 2, maar verder niemand ( wij waren de eersten die ons opgaven) Omdat die vrijwel op het einde van de reis zaten en iedereen wat vermoeid raakte, bleef dat zo. Dat is niet echt leuk. Gelukkig besloot iemand toch om mee te gaan koken en gingen op het laatste moment toch nog 2 mensen mee wandelen, waardoor het voor ons ook leuker was. We hadden hierover vlak voordat we vertrokken nog contact gehad met Sawadee om ze te annuleren, maar dat ging blijkbaar niet. Ons advies: memoreer het wel, maar laat mensen tijdens de reis maar beslissen net zoals bij alle andere excursies, shows, enz.

  • 9 05-05-16

    Margriet Veenstra

    Prachtige rondreis met veel afwisseling van natuur en cultuur, goede hotels op centrale locaties. Vond persoonlijk Shangrila geen toegevoegde waarde aan deze reis, had liever wat meer tijd in Chengdu gehad. Reisleider Owen was top!

  • 7 21-04-16

    Monique Van Ewijk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 21-04-16

    Peter Hoekstra

    Fantastische afwisselende rondreis. Steden, oude cultuur, bergen etc.

  • 9 21-04-16

    Leon Bell

    Geweldige rondreis. Erg genoten. Leuke groep en een goede reisleider. Leuke lokaties. Mooie wandeltochten.

  • 8 21-04-16

    Angela Hellebrand

    Goed georganiseerde rondreis en prima gids (Eric Sun). Helaas konden we weinig natuurparken bezoeken ivm droge periode (sep/okt). Van te voren was dit onbekend. Ook waren de sanitaire voorzieningen in sommige hotels twijfelachtig.

  • 9 21-04-16

    Frieda Moons

    Goede organisatie. Gemak van een groepsreis met veel individuele vrijheid. Veel variatie, steden - platte land, cultuur - natuur. Goede ondersteuning van de Chinese gids.

  • 9 21-04-16

    Joos Wauters

    De China rondreis bevatte alle aspecten voor een nieuwsgierige reiziger. Cultuur, natuur, ontspanning, stad, platteland, wandelen, fietsen. Bovendien was er grote vrijheidsgraad om de vrije dagen in te vullen. De reisgids deed bovendien goede suggesties. De plaatselijk gidsen betekenden een zeer goede meerwaarde.

  • 7 21-04-16

    Erik Hustinx

    Goed geregelde rondreis, info vanuit sawadee en beoordeling medereizigers goed herkenbaar. Niet alle hotels vol deden aan de beschrijving. Gerenoveerd hotel, nou dat was niet altijd zo goed te zien. Merendeels was voldoende.

  • 9 21-04-16

    Christ De Vocht

    Ik vond de rondreis prachtig, goed georganiseerd en de verblijven waren meestal goed en een enkele keer iets minder (bijv. koud douchen en/of geen stroom)

Rondreis China

Tai chi in het land van de keizers

image
31 dagen vanaf € 2.748
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!