< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,3
Vervoer 7,3
Overnachtingen 7,1
Reisroute 8,0
8.1 101 beoordelingen
  • 9 05-05-16

    Ben De Groot

    Prachtige rondreis met veel afwisseling en prima organisatie. Dit was onze eerste ervaring met een groepsreis, en die is prima bevallen!

  • 5 05-05-16

    Brenda Eerhard

    De meest uitgeklede reis die ik ooit heb gemaakt. Dat ben ik niet gewend van Sawadee. We moesten letterlijk van alles nog zelf betalen, zelfs dingen die in het programma zaten en waar je dus wel aan mee moest doen (bv entree/gids voor wandeling Tijgerkloof)

  • 8 05-05-16

    Jan Poell

    Mooie gevarieerde rondreis in goed gelegen hotels met een goede reisleider

  • 8 05-05-16

    Anny Verstappen

    Een prachtige rondreis met veel bezienswaardigheden. Nadeel was dat er geen excursies, op 2 na, aangeboden werden. Er kwam dus nog veel bij als je daarvan gebruik wilde maken. Wij hadden wel ingeschreven voor die 2, maar verder niemand ( wij waren de eersten die ons opgaven) Omdat die vrijwel op het einde van de reis zaten en iedereen wat vermoeid raakte, bleef dat zo. Dat is niet echt leuk. Gelukkig besloot iemand toch om mee te gaan koken en gingen op het laatste moment toch nog 2 mensen mee wandelen, waardoor het voor ons ook leuker was. We hadden hierover vlak voordat we vertrokken nog contact gehad met Sawadee om ze te annuleren, maar dat ging blijkbaar niet. Ons advies: memoreer het wel, maar laat mensen tijdens de reis maar beslissen net zoals bij alle andere excursies, shows, enz.

  • 9 05-05-16

    Margriet Veenstra

    Prachtige rondreis met veel afwisseling van natuur en cultuur, goede hotels op centrale locaties. Vond persoonlijk Shangrila geen toegevoegde waarde aan deze reis, had liever wat meer tijd in Chengdu gehad. Reisleider Owen was top!

  • 7 21-04-16

    Monique Van Ewijk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 21-04-16

    Peter Hoekstra

    Fantastische afwisselende rondreis. Steden, oude cultuur, bergen etc.

  • 9 21-04-16

    Leon Bell

    Geweldige rondreis. Erg genoten. Leuke groep en een goede reisleider. Leuke lokaties. Mooie wandeltochten.

  • 8 21-04-16

    Angela Hellebrand

    Goed georganiseerde rondreis en prima gids (Eric Sun). Helaas konden we weinig natuurparken bezoeken ivm droge periode (sep/okt). Van te voren was dit onbekend. Ook waren de sanitaire voorzieningen in sommige hotels twijfelachtig.

  • 9 21-04-16

    Frieda Moons

    Goede organisatie. Gemak van een groepsreis met veel individuele vrijheid. Veel variatie, steden - platte land, cultuur - natuur. Goede ondersteuning van de Chinese gids.

  • 9 21-04-16

    Joos Wauters

    De China rondreis bevatte alle aspecten voor een nieuwsgierige reiziger. Cultuur, natuur, ontspanning, stad, platteland, wandelen, fietsen. Bovendien was er grote vrijheidsgraad om de vrije dagen in te vullen. De reisgids deed bovendien goede suggesties. De plaatselijk gidsen betekenden een zeer goede meerwaarde.

  • 7 21-04-16

    Erik Hustinx

    Goed geregelde rondreis, info vanuit sawadee en beoordeling medereizigers goed herkenbaar. Niet alle hotels vol deden aan de beschrijving. Gerenoveerd hotel, nou dat was niet altijd zo goed te zien. Merendeels was voldoende.

  • 9 21-04-16

    Christ De Vocht

    Ik vond de rondreis prachtig, goed georganiseerd en de verblijven waren meestal goed en een enkele keer iets minder (bijv. koud douchen en/of geen stroom)

  • 8 21-04-16

    Sandra De Gelder

    Zeer afwisselende rondreis, er is keus om aan excursies mee te doen of niet. Een goede conditie is wel een voorwaarde.

  • 8 21-04-16

    Anneke Koornstra

    De rondreis naar China was heel erg mooi. Ik heb veel van China gezien en echt genoten. Voor mij was de reis aan de zware kant (78 jaar) daarbij kreeg ik last van de hoogte ziekte. Toch heb ik weinig gemist.

  • 6 21-04-16

    Peter Van Dam

    Uitsluitend gebruik gemaakt van Landarrangement. Organisatie was goed. Gids was goed. Hotels waren goed. Bijkomende kosten voor excursies waren pittig. Soms waren de dagprogramma's nogal zwaar en te veel en kort achter elkaar.

  • 8 15-10-15

    Anita Wester

    Zeer gevarieerde rondreis met indrukwekkende cultuur ( Verboden Stad, zomerpaleis en de Terra Cotta-leger in Beijing), 2 prachtige wandelingen op de Chinese Muur en zeer mooie Boedistische kloosters in Chinese deel van Tibet. Voeg daarbij een prachtige wandeling door de Tiger Leaping kloof, een fietstocht door de velden bij Dali en het Karstgebergte in Yangshuo en je hebt na een dikke maand echt een goed beeld van China.

  • 8 15-10-15

    John Verduijn

    Het is een afwisselende groepsreis dan heerlijk een wandeling maken en een paar dagen later zat je weer op de fiets dus eigenlijk voor ieder wat wils

  • 9 15-10-15

    Heleen Middelkamp

    Prachtig gevarieerde rondreis. Met mogelijkheid om zelf je dag te plannen. Veel beweging.

  • 8 17-09-15

    Jan Kortenhorst

    Zeer complete groepsreis china, waarbij veel aspecten van China voorbij komen. Grote drukke steden , de hoogvlaktes van Chinees Tibet en de bergen van het zuiden. Goede lokale gids (Owen).

Rondreis China

Tai chi in het land van de keizers

image
31 dagen vanaf € 2.698
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!