< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,3
Vervoer 8,1
Overnachtingen 7,2
Reisroute 8,0
8.1 126 beoordelingen
 • 7 05-10-17

  Marian Van Es

  Mooie reis, veel afwisseling, rustige groep, veel vrije tijd

 • 6 05-10-17

  Fronie Van Der Park

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 05-10-17

  Jan Vandevelde

  Mooie reis, maar teveel te kitch-toeristische steden zoals Shangri-La, Lijang en Dali. Het oorspronkelijke china is hier ver zoek.

 • 7 05-10-17

  Thea Smolenaers

  Ik zou een 7,8 geven. Afwisselend met veel vrijheid in het programma, soms teveel wat we niet verwacht hadden volgens de beschrijving. Vriendelijke bevolking.

 • 9 14-09-17

  Harry Gottschalk

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 14-09-17

  Wilma Klijn

  Het was een belevenis. Zoveel culturen in één land. Zoveel verschillende landschappen. Ondanks de taalverschillen leek het toch mogelijk om met handen en voeten en gebruik van een taalgidsje te 'praten' met mensen. We merkten dat het gebruik van 2 Chinese woorden ('hallo' en 'dankjewel') een glimlacht op de gezichten bracht. Het tempo was af en toe stevig. Ook omdat onze Chinese gids, Eric Sun, op iedere plek waar we een of meer dagen bleven, excursie had georganiseerd. Alle lof voor Eric Sun. We vinden hem een uitstekende reisbegeleider. Altijd luisteren naar wat wij wilden en dat na een week ook prima aanvoelend zonder dat we het vroegen. Creatief, met een telefoon vol met telefoonnummers. Alles wat we vroegen werd meteen geregeld. Eric regelde vaak het eten 's avonds en dat was iedere keer weer een feest. We aten in grote restaurants, snackbarretjes, luxe en heel simpel. Eric zorgde ervoor dat we iedere keer weer wat anders aten. Chapeau. We kunnen deze reis aan iedereen aanbevelen. Zorg wel dat je een goede conditie hebt, vooral in het westen, in de bergen, is een fit lijn onontbeerlijk.

 • 9 14-09-17

  Leo Maesen

  De 31 daagse reis door China was geweldig met veel hoogte punten o.a. Beijing met z'n Verboden Stad, Confucius park en Tempel en het schitterende grote nieuwe schitterende theater .Ook indrukwekkend is de Grote Muur waar we 2 maal een wandeling op hebben gemaakt. Bij het zien van het terracotta leger werd je stil zo geweldig is dit als je beseft dat dit 214 j, vC is gemaakt. De steden die we bezochten zij allen mooi maar ook anders De wandeling over de hoogvlakte was mooi maar de door de Tiger Leaping kloof was geweldig jammer dat we niet het eerste deel konden wandelen doordat we te laat bij het startpunt aankwamen. Ook het Karstgebergte heeft aan mijn verwachtingen voldaan zeker met de geweldige lichtshow. Shanghai een wereld stad is meer dan een bezoek waard. China is mooi land met heel vriendelijke mensen.

 • 8 04-05-17

  Reis geeft mooi idee van het grote China. Afwisselend 'buiten' en in de 'stad'. Persoonlijk vond ik het Tibetaans plateau met de vergezichten het mooist, al vraag ik me af hoe devoot de monniken zijn? Het contrast met de nomadische bevolking is groot.

 • 8 04-05-17

  Ellen Van Duijn

  We hebben een fantastische reis gehad, die heel divers was. Van grote miljoenen steden met oudheidkundige en moderne gebouwen tot kloosters in de bergen van oost Tibet met zijn monniken en gebedsmolens, van Pandacentrum tot terracottaleger, van prachtige natuur tot drukke metro's. Het was goed georganiseerd en het weer werkte ook mee.

 • 8 04-05-17

  Bert Weijers

  Veel afwisseling

 • 8 04-05-17

  Ria Tiemessen

  Leuke afwisselende reis; goede afwisseling van natuur en cultuur, modern en traditioneel.

 • 8 04-05-17

  Sandra Vertogen

  Mooie rondreis met nauwelijks lange reisdagen. China is een prachtig land, maar wel duur in vergelijking met andere Aziatische landen. De hotels zijn prima, maar de bedden zijn hard, dus neem een zelf opblazend matrasje mee! Ook een mondkapje is geen overbodige luxe.

 • 9 04-05-17

  Erwin Mattheeussen

  Prachtige reis, goed concept, grote variatie, voor iedereen is er wel wat, altijd keuze wat je wel dan niet wenst te doen.

 • 9 04-05-17

  Marcel Bolk

  Variabele reis. Met prachtige hoogtepunten. Activiteiten naar eigen keuze.

 • 8 04-05-17

  Jan Deleu

  Zeer goede reis. Zeer afwisselend. Wel vermoeiend, maar overal kon je de wandelingen inkorten en uitrusten

 • 8 20-04-17

  Berni Thomassen

  Goed

 • 9 20-04-17

  Saskia Brugman

  Fantastische reis, heel afwisselend af en toe behoorlijk zwaar. De gids Eric was heel goed. Organiseerde alles prima , kwam met leuke ideeen en gaf ook ruimte aan wat onze wensen waren.

 • 9 20-04-17

  Gerrit Scherphof

  Een prachtige rondreis die in ruim 4 weken een goede indruk geeft van wat China te bieden heeft. De reis was uitstekend georganiseerd en we hadden een voortreffelijke gids in de persoon van Eric, een intelligente, hartelijke, vindingrijke en geduldige Chinese jongeman van 32, die goed Engels sprak.

 • 8 06-10-16

  Mark Martens

  Zeer mooie reis met vele hoogte punten, zoals de Chinese muur en het Terracottaleger. Veel afwisseling tussen cultuur en natuur. Verder een top reisleider

 • 8 06-10-16

  Katrien Demesmaeker

  Mooie, afwisselende, actieve reis waarbij je zeker in de eerste weken veel hoogtepunten beleefd. China is een heel groot land vol tegenstellingen met Chinezen die er andere normen en waarden op nahouden. Je bent toerist in een immens land zonder met deze reis het gevoel te hebben veel gereisd te hebben. Dat is vooral te danken aan de manier van reizen: nachttreinen en binnenlandse vluchten. Ik had zelf meer verwacht van de Tiger Leaping kloofwandeling en het bezoek aan de minderheden.

Rondreis China

Tai chi in het land van de keizers

image
31 dagen vanaf € 2.498 € 2.298
Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!