< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,3
Vervoer 8,1
Overnachtingen 7,2
Reisroute 8,0
8.2 119 beoordelingen
  • 8 04-05-17

    Reis geeft mooi idee van het grote China. Afwisselend 'buiten' en in de 'stad'. Persoonlijk vond ik het Tibetaans plateau met de vergezichten het mooist, al vraag ik me af hoe devoot de monniken zijn? Het contrast met de nomadische bevolking is groot.

  • 8 04-05-17

    Ellen Van Duijn

    We hebben een fantastische reis gehad, die heel divers was. Van grote miljoenen steden met oudheidkundige en moderne gebouwen tot kloosters in de bergen van oost Tibet met zijn monniken en gebedsmolens, van Pandacentrum tot terracottaleger, van prachtige natuur tot drukke metro's. Het was goed georganiseerd en het weer werkte ook mee.

  • 8 04-05-17

    Bert Weijers

    Veel afwisseling

  • 8 04-05-17

    Ria Tiemessen

    Leuke afwisselende reis; goede afwisseling van natuur en cultuur, modern en traditioneel.

  • 8 04-05-17

    Sandra Vertogen

    Mooie rondreis met nauwelijks lange reisdagen. China is een prachtig land, maar wel duur in vergelijking met andere Aziatische landen. De hotels zijn prima, maar de bedden zijn hard, dus neem een zelf opblazend matrasje mee! Ook een mondkapje is geen overbodige luxe.

  • 9 04-05-17

    Erwin Mattheeussen

    Prachtige reis, goed concept, grote variatie, voor iedereen is er wel wat, altijd keuze wat je wel dan niet wenst te doen.

  • 9 04-05-17

    Marcel Bolk

    Variabele reis. Met prachtige hoogtepunten. Activiteiten naar eigen keuze.

  • 8 04-05-17

    Jan Deleu

    Zeer goede reis. Zeer afwisselend. Wel vermoeiend, maar overal kon je de wandelingen inkorten en uitrusten

  • 8 20-04-17

    Berni Thomassen

    Goed

  • 9 20-04-17

    Saskia Brugman

    Fantastische reis, heel afwisselend af en toe behoorlijk zwaar. De gids Eric was heel goed. Organiseerde alles prima , kwam met leuke ideeen en gaf ook ruimte aan wat onze wensen waren.

  • 9 20-04-17

    Gerrit Scherphof

    Een prachtige rondreis die in ruim 4 weken een goede indruk geeft van wat China te bieden heeft. De reis was uitstekend georganiseerd en we hadden een voortreffelijke gids in de persoon van Eric, een intelligente, hartelijke, vindingrijke en geduldige Chinese jongeman van 32, die goed Engels sprak.

  • 8 06-10-16

    Mark Martens

    Zeer mooie reis met vele hoogte punten, zoals de Chinese muur en het Terracottaleger. Veel afwisseling tussen cultuur en natuur. Verder een top reisleider

  • 8 06-10-16

    Katrien Demesmaeker

    Mooie, afwisselende, actieve reis waarbij je zeker in de eerste weken veel hoogtepunten beleefd. China is een heel groot land vol tegenstellingen met Chinezen die er andere normen en waarden op nahouden. Je bent toerist in een immens land zonder met deze reis het gevoel te hebben veel gereisd te hebben. Dat is vooral te danken aan de manier van reizen: nachttreinen en binnenlandse vluchten. Ik had zelf meer verwacht van de Tiger Leaping kloofwandeling en het bezoek aan de minderheden.

  • 8 06-10-16

    Maarten Dirkx

    Mooie gevarieerde reis, waarbij zowel cultuur als natuur ruimschoots aan bod kwamen. Iedere dag had weer wat unieks te bieden. Hoewel je grote afstanden aflegt, had ik (mede door gebruik van nachttreinen en enkele binnenlandse vluchten) niet het gevoel continu aan het reizen te zijn

  • 8 06-10-16

    Rob De Bruin

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 06-10-16

    Dick Voortman

    Een prachtige rondreis door China

  • 8 06-10-16

    Jack Fellinga

    Een zeer afwisselende reis met bijna elke dag wel een hoogtepunt. Nauwelijks lange reisdagen waardoor er elke dag tijd is om er op uit te gaan.

  • 8 06-10-16

    Samantha Mense

    Ik vond het een hele gevarieerde reis met veel eigen vrijheid.

  • 9 05-05-16

    Ben De Groot

    Prachtige rondreis met veel afwisseling en prima organisatie. Dit was onze eerste ervaring met een groepsreis, en die is prima bevallen!

  • 5 05-05-16

    Brenda Eerhard

    De meest uitgeklede reis die ik ooit heb gemaakt. Dat ben ik niet gewend van Sawadee. We moesten letterlijk van alles nog zelf betalen, zelfs dingen die in het programma zaten en waar je dus wel aan mee moest doen (bv entree/gids voor wandeling Tijgerkloof)

Rondreis China

Tai chi in het land van de keizers

image
31 dagen vanaf € 2.798
Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zondag 22 oktober 2017

  • Laat je inspireren door diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.