< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,2
Vervoer 7,1
Overnachtingen 7,1
Reisroute 8,1
8.2 146 beoordelingen
  • 7 16-07-16

    Michiel Goossens

    Een zeer afwisselende reis!

  • 8 16-07-16

    Peter Voogd

    zeer mooie/afwisselende reis

  • 7 07-05-16

    Willianne Van Der Mooren

    De reis naar China is zeker een aanrader. Het is een mooie reis en lang genoeg om een groot deel van China te zien. Het is een prachtig land en de Chinese mensen zijn toch wel een bijzonder volk. In het begin heb je veel activiteiten maar op het eind kan je even bij komen en genieten van de rijstvelden. Daarnaast is het eten erg lekker, het heel anders dan je zou verwachten.

  • 9 07-05-16

    Ronald Koch

    Het was een prachtige belevenis. We hebben heel veel verschillende dingen gezien en gedaan. De groep was erg gezellig en alles was goed geregeld.

  • 6 07-05-16

    Filip Gijsel

    Deze reis biedt de hoogtepunten aan van China, met ruim voldoende tijd om de grootsheid van de Verboden Stad, de Muur, en het Tarracottaleger te ondergaan en om te genieten van prachtige landschappen en oude steden, waar vooral Chinese toeristen zich verdringen. Daarvoor moet je tijdens de lange verplaatsingen wel even op de tanden bijten.

  • 9 07-05-16

    Gerda Gootjes

    De 23daagse rondreis door China was fantastisch al hadden we wel wat minder regen mogen hebben.Verder beantwoordde hij helemaal aan mijn verwachtingen. Heel veel zien en zelf actief zijn met wandelen en fietsen.

  • 8 07-05-16

    Femke Van Heuningen

    Erg mooi en indrukwekkend. Maar het vele reizen ook wel vermoeiend

  • 8 07-05-16

    Natascha Van Deurse

    leuke rondreis gehad, veel gezien en veel gedaan.

  • 4 07-05-16

    Nel Van Der Spek

    De reis was qua zwaarte 2 sterren, dit was niet onze ervaring. Ondanks ons telefoontje vooraf, waarin verzekerd werd dat de reis niet te zwaar zou zijn, was dat niet onze ervaring. Koffers sjouwen moesten we zelf maar regelen, gelukkig was er altijd wel iemand in de groep, die ons hielp. Bij andere reisorganisaties waren we dat toch anders gewend. Ook de door de gids georganiseerde wandel- en fietstochten waren zwaar.

  • Sawadee

    Naar aanleiding van je feedback hebben we ervoor gekozen om de zwaarte te verhogen naar 3 sterren. De trajecten per nachttrein zijn inderdaad lange trajecten en bijvoorbeeld de tweedaagse wandeltocht over de Chinese Muur is pittig. Onder het kopje: 'Praktisch' proberen wij zo goed mogelijk informatie te geven over o.a. de zwaarte van de reis. Het dragen van je eigen koffers van en naar de bus en/ of naar het station hoort bij het karakter van onze reizen.

  • 8 03-10-15

    Onno Willemse

    De 24-daagse rondreis China is een prachtige belevenis. Sawadee heeft hiermee weer een mooie afwisselende reis samengesteld. De begeleiding door de plaatselijke reisleider was prima dus alle ingrediënten voor een mooie ervaring waren aanwezig.

  • 7 03-10-15

    Sebastiaan Thomasz

    Een goede lange rondreis langs hoogte punten van China die je gezien moet hebben.

  • 7 03-10-15

    Jennie Horrevoets

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 03-10-15

    Corina Brouwer

    De rondreis naar China was prachtig. Behalve beroemde highlights zijn we ook op minder drukke toeristische plekken geweest zoals de wandeling over de chinese muur. We waren bijna alleen met onze eigen groep. De rijstterassen waren een prachtige belevenis. De contacten met de lokale bevolking waren spontaan en enthousiast. Eten bij de lokale bevolking is een ware verwennerij. Daarnaast maakte een leuke groep het hele plaatje compleet!

  • 9 03-10-15

    Hans Goeree

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 03-10-15

    Corrie Apon

    Ik vind het een prachtige groepsreis china. Heel veel gezien en heel actief bezig geweest met wandelen, fietsen en reizen. De chinesen zijn aardig maar jammer moeilijk te begrijpen, maar ze willen je wel altijd helpen al is het met gebarentaal. Lekker maar ook wel met vraagtekens gegeten omdat je niet precies weet wat je aan het eten bent. Ook had de chinese gids heel veel informatie over zijn land en wist hij dat in goed engels over te brengen.

  • 7 03-10-15

    Milan Koelmans

    Mooie cultuur reis China. Helaas is de natuur (landschap etc.) onderbelicht ondanks dat dit in de reisbeschrijving wel wordt benoemd.

  • 9 26-09-15

    Natascha Van Deurse

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 05-09-15

    Christa Poldervaart

    Dit is een zeer gevarieerde reis. We hebben gebruik gemaakt van alle vervoersmiddelen (vliegtuig, trein, metro, fietsen en de benenwagen). Veel gezien en het was een bijzondere ervaring om met dit land kennis te maken. Van een miljoenenstad naar een bergdorp. een groter contrast is er niet mogelijk. Fijne groep en een leuke enthousiaste reisleider. Kan hem iedereen aanbevelen.

  • 8 05-09-15

    Maaike Jacobsma

    Wij hebben de groepsreis als heel bijzonder ervaren. Bijzonder omdat naast het beleven van hoogtepunten zoals de wandeling op de Chinese muur, het Terracottaleger in Xian, de rijstvelden van Longji en het Karstgebergte rondom Yangshuo het een hele actieve afwisselende reis is. Bovendien was er voldoende ruimte om zelf ook op pad te gaan en zo China te ontdekken.

  • 8 05-09-15

    Ad Proost

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis China

Over de Chinese Muur naar de mooiste skyline

image
23 dagen vanaf € 2.198
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!