< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 221 beoordelingen
 • 8 13-10-18

  Marleen De Jong

  Schitterende reis met een volledig programma! Ik heb in China gewandeld, gefietst, gevaren, gereisd, traditioneel gegeten (o.a. Pekingeend en Hotpot) en kookworkshop, mensen ontmoet, de cultuur leren kennen, Chinese opera, muziek, cabaret en acrobatiek in de avond, de drukte ervaren, de vooruitgang in China geconstateerd, door klimaatzones gereisd, zeer divers landschap gezien, geleerd van de verhalen door de vele Chinese, Engels sprekende gidsen, China fysiek gevoeld door een voetblessure op te lopen. Prima georganiseerd door Sawadee en compliment voor onze gids Richard.

 • 10 13-10-18

  Gert Bielderman

  Mooi , compleet parcours via grote steden en platteland, afwisseling qua vervoer (lopen, fietsen, trein, vliegtuis, bus, metro, boot), goed beeld gekregen van snel veranderend China.

 • 9 13-10-18

  Theo Smits

  Mooie afwisselende reis. Veel gezien van dit grote land. Leuk gezelschap, goede reisleider.

 • 7 13-10-18

  Marijke Vis

  Een mooie enerverende reiservaring. De 1e 4 dagen erg hectisch. Er komt zoveel informatie op je af dat je eerst moet verwerken voordat je een beslissing kunt nemen. Zelfs al heb je de reis goed voorbereid!

 • 9 13-10-18

  Sarah Dekker

  de reis was super. het tempo lag hoog, maar niet zo dat het uitputtend was. ook was er goede afwisseling tussen sight-seeing en activiteiten, en eigenlijk was er elke dag wel een hoogtepunt! de reis verliep vrijwel vlekkeloos, ook mede door de super reisleiding en organisatie. een geweldige ervaring!

 • 9 13-10-18

  Juul Maas

  Boeiende, gevarieerde en ook wel vermoeiende reis; heel veel gezien en beleefd en relatief weinig tijd besteed aan het reizen per trein, bus of vliegtuig

 • 7 13-10-18

  Mark Bosch

  Perfect

 • 10 13-10-18

  Bertien Kampmeinert

  Het programma zat goed in elkaar, fijne pro-actieve reisleider.

 • 9 13-10-18

  Astrid Groen

  Erg mooie reis, zeer afwisselend. Vol programma als je alles wilt doen en zien.

 • 9 13-10-18

  Martin Broere

  Een prachtige afwisselende reis met een goede mix van cultuur en natuur. Een leuke groep en Richard als prima reisleider. De vele verplaatsingen met trein en vliegtuig zijn over het algemeen goed te doen.

 • 8 13-10-18

  Olaf Heinrich

  - Deskundige reisgids - Vervoer was goed geregeld - Goed programma - Hotels soms te ver van het centrum

 • 8 13-10-18

  Wim Lagemaat

  Vermoeiende maar mooie reis. Goede combinatie van steden, cultuur en natuur. Liefhebbers van natuur zullen met name het laatste deel van de reis waarderen.

 • 9 08-09-18

  Henk Maas

  afwisselend, interessant, vermoeiend af en toe

 • 8 08-09-18

  Ernst Bijl

  Deze reis was geweldig. Op een flink tempo een behoorlijk duidelijk beeld gekregen hoe China was, is en waar het naartoe gaat. Prima hotels, leuke hulpvaardige Chinese gids en genoeg excursies om je mee te vermaken. Ik heb me geen moment verveeld

 • 9 08-09-18

  Marlene Huisman

  het was een enorm gevarieerde reis waarbij de reisdagen werden goedgemaakt doordat de gids aan het einde van de dag altijd nog wel iets leuks organiseerde.

 • 7 08-09-18

  Jan Berndsen

  Ik heb tijdens deze reis heel veel gezien en indrukken opgedaan. China is geen gesloten boek meer voor mij. Over de reisleider (Owen) niets dan lof, zij het dat hij zich niet te veel zou moeten laten leiden door dominante personen in de groep. Voor mij was dat de reden om met de tweede fietstocht niet mee te gaan.

 • 8 08-09-18

  Miranda Kuik

  De reis was zoals de quote: Over de Chinese muur naar de mooiste skyline. Wat hebben we veel gezien en wat hebben we veel geleerd van het chinese leven. Een Chinese gids is een pre. Owen heeft het super gedaan . Kortom weer en top sawadee reis!

 • 8 08-09-18

  Ron De Wit

  Prachtige reis waarin je veel van China ervaart. Door de grote van het land verplaats je je regelmatig met vliegtuig en trein. Dit zijn mooie ervaringen. China bezoeken blijft een bijzonder land. Veel controles, waardoor het inchecken de nodige tijd kost. De locatie waar Sawadee de muur bezoekt is fantastisch. Nu nog erg rustig waardoor je de muur ' voor jezelf' hebt, gezien de bouwactiviteiten zal het hier snel drukker worden.

 • 8 08-09-18

  Loes Jorissen

  Super afwisselende reis met vele hoogtepunten. Veel ruimte om zelf op pad te gaan. Een geweldige gids in Owen, met veel kennis, die zeer flexibel en altijd beschikbaar is. Persoonlijk had ik iets meer natuur willen zien en wat minder in de steden.

 • 9 21-07-18

  Karin Bouwels

  Een hele afwisselende reis met een goede lokale gids. Mooie afwisseling steden en natuur. Fijn dat er twee binnenlandse vluchten waren om grote afstanden te overbruggen. Groot aanbod van excursies.

Rondreis China

Over de Chinese Muur naar de mooiste skyline

image
23 dagen vanaf € 2.298
Naar boven