< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Taiji Business Hotel - Chengdu

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Gelegen in het centrum van Chengdu dichtbij de bekende straat Chunxi. De kamers van dit hotel zijn comfortabel en allen voorzien van airconditioning. Na een drukke dag in Chengdu kun je weer je energie opladen in het Chinese restaurant en het theehuis.
 •  

  Victoria Jenna - schip - Yangtze Rivier

  • image image
   5-sterren
  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Tijdens de 3-daagse riviercruise slapen we op het 5-sterren schip Victoria Jenna, het nieuwste en langste schip van Victoria Cruises. Het verblijf is inclusief een ontbijt-, lucnh- en dinerbuffet bestaande uit Westerse en Chinese gerechten. Twee restaurants, twee lounges, drie bars, een fitnessruimte, een bibliotheek en een schoonheidssalon zijn verdeeld over de drie verdieping van dit schip. Er is een internet café waar je internettoegang hebt tegen betaling. De kabines hebben een eigen badkamer met douche en bad en een privé-balkon.

 •  

  Qingjiang Hotel - Wuhan

  • image image
   eigen badkamer
  Dit hotel is centraal gelegen op vijf minuten afstand van het centrum. Het hotel heeft een restaurant waar ze Chinese en westerse gerechten serveren. De kamers beschikken over een eigen badkamer.
 •  

  Holiday Inn Express - Hangzhou

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Deze accommodatie beschikt over een tuin. Het hotel heeft een eigen restaurant en er is wifi beschikbaar in openbare ruimtes. De kamers zijn stijlvol ingericht en beschikken over een eigen badkamer en airconditioning.
 •  

  Holiday Inn Hotel - Xitang

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Door de centrale locatie ligt dit hotel binnen handbereik van veel toeristische attracties. Het hotel is een combinatie van moderne comfort en traditionele elementen van Zhejiang. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer.
 •  

  Holiday Inn Express Zhabei - Shanghai

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Dit hotel ligt dichtbij Shanghai Railway station en de metro is binnen vijf minuten lopen te bereiken. De kamers hebben een eigen badkamer, airconditioning en er is gratis internet beschikbaar. In het café kan je terecht voor het ontbijtbuffet.

Accommodatie algemeen

We slapen in comfortabele hotels. Hou er wel rekening mee dat de matrassen in Chinese hotels erg hard zijn. Op de boot slapen we in 2-persoons kabines die zijn voorzien van een eigen badkamer. Tijdens het nachttreintraject hebben we gereserveerde slaapplaatsen in de hardsleeper klasse: 6 bedden per coupe, waarbij voor dekens en lakens gezorgd wordt. Hardsleeper bedden zijn (in tegenstelling tot dat de naam suggereert) voorzien van matrassen.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We verplaatsen ons het grootste deel van de reis per eigen bus. Dit houdt in dat we onderweg leuke stops kunnen maken. Tijdens de nachttreintraject van Wuhan naar Hangzhou hebben we gereserveerde slaapplaatsen in de hardsleeper klasse: 6 bedden per coupe, waarbij voor dekens en lakens gezorgd wordt. Hardsleeper bedden zijn (in tegenstelling tot dat de naam suggereert) voorzien van matrassen. Tussen Chengdu en Chongqing maken we gebruik van de express trein die er ongeveer anderhalf uur over doet.

Rondreis China - Pop-up Yangtze riviercruise

Niet boekbaar

Naar boven