< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Quan Ba Homestay - Quan Ba

  • image image
   Puur Sawadee
  • image image
   gedeelde badkamer

  Puur Sawadee - overnachting Homestay

  We slapen in Quan Ba in een homestay, bij de mensen thuis. De accommodatie is eenvoudig, maar de ervaring erg bijzonder. We slapen in een gezamenlijke ruimte op matrasjes op de grond. Er zijn kussens, dekens en ventilators. De simpele sanitaire voorzieningen zijn gedeeld.

  Een Puur Sawadee overnachting heeft op de lange termijn een positieve impact op natuur, lokale economie, culturele interactie en / of bescherming van de bestemming.

 •  

  Kien Thao Hotel - Dong Van

  • image image
   eigen badkamer

  Het eenvoudige Kien Thao Hotel ligt in de provincie Ha Giang, in het Yen Minh district. Het hotel beschikt over een spa. De eenvoudige kamers hebben een eigen badkamer en airconditioning of ventilator.

 •  

  Thuy Duong 2 Hotel - Bao Lac

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Midden in Bao Lac is deze accommodatie te vinden. Het is een simpel maar comfortabel hotel. Vanuit sommige kamers kijk je uit op de mooie bergen. 

 •  

  Sunny Hotel - Cao Bang

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Sunny Hotel ligt in het centrum van Cao Bang, vlakbij de rivier. In de buurt van het hotel zijn verschillende restaurantjes, barretjes en koffietentjes. Het hotel beschikt over een restaurant. De kamers hebben een eigen badkamer, tv, Wi-Fi en airconditioning.

 •  

  Ba Be Homestay - Ba Be meer

  • image image
   Puur Sawadee
  • image image
   gedeelde badkamer

  Puur Sawadee - overnachting Homestay

  De Ba Be Homestay is gelegen aan het Ba Be meer en heeft een prachtige omgeving met veel flora en fauna. Om Het is een simpele homestay waar je slaapt op matrasjes op de grond. Sommige slaapplaatsen hebben gordijntjes voor wat meer privacy. Er is een gedeelde badkamer met warm en koud water. Er wordt voor een heerlijke lunch gezorgd door een lokale familie.


  Een Puur Sawadee overnachting heeft op de lange termijn een positieve impact op natuur, lokale economie, culturele interactie en / of bescherming van de bestemming.
 •  

  May de Ville 2 - Hanoi

  Vanaf 2018 overnachten we in May De Ville City Centre 2. Het hotel is gelegen op ongeveer 10 minuten lopen van het mooie Hoan Kiem meer en de oude wijk. Alle kamers zijn elegant ingericht en voorzien van lcd-tv, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning en een kluis. WiFi is beschikbaar in de lobby.

Accommodatie algemeen

We slapen in Kunming en Hanoi in comfortabele hotels. Op het platteland slapen we voornamelijk in eenvoudige kleinschalige hotels of zeer eenvoudige homestays met gedeelde voorzieningen.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

In de homestays is het niet mogelijk om in een eenpersoonskamer te verblijven.

 Vervoer ter plaatse

In Vietnam maken we gebruik een minibusje. Afhankelijk van de groepsgrootte gebruiken we meerdere busjes. Dit is het gemakkelijkste vervoersmiddel over de smalle wegen in het noorden van Vietnam.

Rondreis China & Vietnam Pop-Up

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

 • Kom op zaterdag 8 september naar Amsterdam
 • Bezoek onze inspiratiedag in Zwolle op 13 oktober
 • Of kom naar ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november

Meld je gratis & vrijblijvend aan.