< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,9
Overnachtingen 7,5
Reisroute 7,4
7.5 44 beoordelingen
  • 7 12-11-16

    Siette Woudstra

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-11-16

    Erwin Sterke

    Toffe reis gehad en met Brenda en Rupert als reisbegeleiders 'kei leuk' geweest.

  • 8 12-11-16

    Leonie Van Blijswijk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-11-16

    Anneriek Tadema

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 12-11-16

    Siette Woudstra

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 12-11-16

    Ed Rijkelijkhuizen

    Een mooie reis naar een bijzonder land wat al lang op mijn lijstje stond.

  • 7 12-11-16

    Lia Kerkhof

    Het was een leuke en gezellige reis, met mooie stukjes natuur. Geen wauw gevoel, geen cultuur.

  • 8 19-03-16

    Marchel Stuiver

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 19-03-16

    Rudi De Reuver

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 19-03-16

    Anneke Zoutendijk

    het is een mooie en niet al te zware rondreis.

  • 8 19-03-16

    Ton Rietveld

    Een mooie rondreis, vol met natuurlandschappen.

  • 9 19-03-16

    Henk Coenraadts

    Naar aanleiding van ervaringen van eerdere groep was er een aangepaste reisroute en die zat goed in elkaar. Het vervoer was prima geregeld met een apart busje voor de bagage. Hoogtepunten waren de rijsterrassen bij Banaue en afsluiting bij El Nido. Op de tweede dag in El Nido kun je er voor kiezen om nog een keer en snorkeltrip te maken en dat was zeer de moeite waard. Al met al een zeer mooie reis.

  • 9 19-03-16

    Jolanda Van Hal

    Een hele mooie rondreis, goed opgebouwd. Een bijzondere boottocht naar de Magdapio watervallen. Een bezoek aan de mooiste rijstterrassen ter wereld. Een ander hoogtepunt is de beklimming van de Pinatubo. Het uitzicht op het kratermeer is fantastisch. Filipijnen: een topbestemming.

  • 8 19-03-16

    Joke Zwemmer

    Leuke rondreis. Goede opbouw, super afsluiting in El Nido. Leuke excursies welke allen inclusief zijn.

  • 8 19-03-16

    Ruud Van Soelen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 19-03-16

    Bert Weijers

    mooi afwisselend en goed georganiseerd

  • 4 13-02-16

    Jacq Arets

    Weinig higlights, te druk bij de bezichtigingen, 9 dagen files, slechte vervoersaccommadatie verkeerde informatie, niet goed functionerende reisbegeleider, minder riante hotels dan beloofd Laatste 15 jaar meer dan 50 landen buiten Europa bezocht. De Filipijnen was het minst interessant.

  • Sawadee

    Hartelijk dan voor je feedback. Wat jammer dat de reis naar de Filipijnen niet aan je verwachtingen heeft voldaan. De kritische punten uit je feedback hebben we uitgebreid met onze lokale vertegenwoordiger besproken. Waar mogelijk, zullen we verdere verbeteringen in de route doorvoeren. We vinden het jammer dat een en ander tijdens de reis nauwelijks ter sprake is gebracht. Daarentegen willen we je wel nog wel afzonderlijk bedanken voor de moeite die je hebt genomen om je ervaringen na afloop van de reis in een persoonlijk gesprek bij op ons kantoor te komen toelichten.

  • 8 13-02-16

    Jan Croes

    het was een hele mooie rondreis met veel hoogtepunten,alleen jammer is dat we vele malen het drukke Manilla aandeden.

  • 8 13-02-16

    Jan Scholten

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 13-02-16

    Carla Devilee

    Leuke rondreis door een mooi land. De natuur is prachtig en de mensen zijn ontzettend vriendelijk. Wel veel reisdagen. De reis is voor iedereen goed te doen.

Rondreis Filipijnen

De gastvrijheid van 7000 eilanden

image
22 dagen vanaf € 3.198
Naar boven