< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 7,4
Overnachtingen 7,3
Reisroute 7,4
7.5 37 beoordelingen
  • 8 19-03-16

    Marchel Stuiver

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 19-03-16

    Rudi De Reuver

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 19-03-16

    Anneke Zoutendijk

    het is een mooie en niet al te zware rondreis.

  • 8 19-03-16

    Ton Rietveld

    Een mooie rondreis, vol met natuurlandschappen.

  • 9 19-03-16

    Henk Coenraadts

    Naar aanleiding van ervaringen van eerdere groep was er een aangepaste reisroute en die zat goed in elkaar. Het vervoer was prima geregeld met een apart busje voor de bagage. Hoogtepunten waren de rijsterrassen bij Banaue en afsluiting bij El Nido. Op de tweede dag in El Nido kun je er voor kiezen om nog een keer en snorkeltrip te maken en dat was zeer de moeite waard. Al met al een zeer mooie reis.

  • 9 19-03-16

    Jolanda Van Hal

    Een hele mooie rondreis, goed opgebouwd. Een bijzondere boottocht naar de Magdapio watervallen. Een bezoek aan de mooiste rijstterrassen ter wereld. Een ander hoogtepunt is de beklimming van de Pinatubo. Het uitzicht op het kratermeer is fantastisch. Filipijnen: een topbestemming.

  • 8 19-03-16

    Joke Zwemmer

    Leuke rondreis. Goede opbouw, super afsluiting in El Nido. Leuke excursies welke allen inclusief zijn.

  • 8 19-03-16

    Ruud Van Soelen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 19-03-16

    Bert Weijers

    mooi afwisselend en goed georganiseerd

  • 4 13-02-16

    Jacq Arets

    Weinig higlights, te druk bij de bezichtigingen, 9 dagen files, slechte vervoersaccommadatie verkeerde informatie, niet goed functionerende reisbegeleider, minder riante hotels dan beloofd Laatste 15 jaar meer dan 50 landen buiten Europa bezocht. De Filipijnen was het minst interessant.

  • Sawadee

    Hartelijk dan voor je feedback. Wat jammer dat de reis naar de Filipijnen niet aan je verwachtingen heeft voldaan. De kritische punten uit je feedback hebben we uitgebreid met onze lokale vertegenwoordiger besproken. Waar mogelijk, zullen we verdere verbeteringen in de route doorvoeren. We vinden het jammer dat een en ander tijdens de reis nauwelijks ter sprake is gebracht. Daarentegen willen we je wel nog wel afzonderlijk bedanken voor de moeite die je hebt genomen om je ervaringen na afloop van de reis in een persoonlijk gesprek bij op ons kantoor te komen toelichten.

  • 8 13-02-16

    Jan Croes

    het was een hele mooie rondreis met veel hoogtepunten,alleen jammer is dat we vele malen het drukke Manilla aandeden.

  • 8 13-02-16

    Jan Scholten

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 13-02-16

    Carla Devilee

    Leuke rondreis door een mooi land. De natuur is prachtig en de mensen zijn ontzettend vriendelijk. Wel veel reisdagen. De reis is voor iedereen goed te doen.

  • 7 13-02-16

    Ans Biesterbos

    Alle uitstappen vond ik erg leuk. De reisleiding was prima, zowel de Nederlandse als de Filipijnse. Ze vulden elkaar goed aan.Ik vond dat er wel veel reisdagen waren en Manilla vond ik een erg drukke stad met verschrikkelijk veel verkeer.Het uitstapje naar de Batakstam kan beter op een ander tijdstip. Heel veel mensen zaten in de kerk.We zagen maar een kleine afvaardiging.

  • 7 13-02-16

    Paulin Van Gils

    Mooie rondreis 5 keer Manilla vond ik wat veel.

  • 7 13-02-16

    Mariel Gerritsen

    leuke rondreis, doch met weinig echte hoogtepunten. Bezoek aan de rijstterrassen was wel degelijk een hoogtepunt, rest van het programma lijkt hieromheen te zijn gebouwd. Reis is inspannender dan de site doet vermoeden, met een paar lange reisdagen en flinke wandelingen, wat overigens prima is.

  • 8 13-02-16

    Ted Hendrikx

    mooie rondreis,niet spectaculair,teveel terug in Manilla

  • 8 13-02-16

    Ellen Vos

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 5 14-11-15

    Carlo Van Gent

    Was een pilotreis en dat wisten we niet.

  • Sawadee

    In deze eerste reis zaten nog een aantal kinderziektes. Zo viel de reistijd een paar keer aanmerkelijk langer uit dan gepland. Alle deelnemers aan deze reis hebben hiervoor een financiële tegemoetkoming ontvangen.

  • 6 14-11-15

    Fietje Jansen

    De Filippijnen voldeden volledig aan mijn verwachtingen, de prachtige natuur, de rijstvelden, de bergen en vulkanen, de mensen. Maar om van al dit moois te kunnen genieten moet je een engelen geduld hebben en dat heb ik niet. Te veel tijd is opgegaan aan onnodig wachten, in de file staan, vertragingen en een onlogische indeling van de reis, heel erg jammer.

  • Sawadee

    Hartelijk dank voor je feedback. Wij vinden het fijn om te horen dat je een mooie reis hebt gehad. In vergelijking met andere Aziatische landen is het verkeer in de Fillipijnen vele malen drukker en chaotischer. Aan de hand van onder andere jouw feedback hebben we de route op een aantal punten aangepast. Voor de langere reistijden dan gepland hebben alle deelnemers aan deze reis een financiële tegemoetkoming ontvangen.

Rondreis Filipijnen

Boekbaar vanaf 01-01-2017.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!