< Terug naar resultaten

Rondreis India Go-26

Actieve jongerenreis door mystiek India

23 dagen vanaf € 1.870

inclusief CO2-compensatie

Waarom deze reis?

 • Op reis met onze Belgische partner Joker
 • Reis met leeftijdsgenoten door India
 • Veel couleur locale tijdens de verschillende bus- en treinritten
 • Kamelentocht door de woestijn van Rajasthan
 • Ervaar de pracht en praal van de Taj Mahal

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
€ 520 Reisbudget

Route 23 daagse rondreis India Go-26

Samen met leeftijdsgenoten reis je door India. Deze jongerenreis laat je in 23 dagen het mooiste van dit mystieke land zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen.

Op een van de heuvels van Jaipur staat het majestueuze Amberfort achter zeven poorten. Of maakt de Taj Mahal nóg meer indruk? We fietsen nabij Udaipur en verkennen de woestijn vanaf de rug van een kameel. In overweldigend Delhi testen we de veerkracht van onze zintuigen. In het groene Rishikesh ten slotte maken we wandelingen en komen we tot rust tijdens een yoga-sessie.

 1. Dag - Jongerenreis India
Bekijk Route India, 23 dagen

 • Go-26 jongerenreizen in samenwerking met Joker

  De Go26 reizen worden uitgevoerd door Joker, al jaren de Belgische partner van Sawadee. Je reist dus met een overwegend Belgische groep in je eigen leeftijdscategorie. Ook de reisleid(st)er heeft doorgaans de Belgische nationaliteit. Je vliegt vanaf Brussel naar je reisbestemming. Sawadee en Joker streven ernaar om jongeren op hun eigen manier de wereld te laten ontdekken.

  Meer over Jongerenreizen

Go-26 Jongerenreis India

Deze Go-26 jongerenreis neemt je mee door het prachtige India. Samen met jongeren van 18 tot 26 jaar maak je op avontuurlijk wijze kennis met de natuur en cultuur van India. Zo loop je door de drukke straten van Delhi, aanschouw je de Taj Mahal en overnacht je onder een sterrenhemel in de woestijn. De gemiddelde leeftijd van je medereizigers is 22 jaar en jullie bepalen zelf wat je tijdens de reis gaan doen en hoe de reis er uit komt te zien. Door de flexibele manier van reizen heeft deze jongerenreis veel overeenkomsten met een backpack reis. Een goede mix van gezelligheid, ontspanning en ontdekking, waarbij ook ruimte is voor sportieve en actieve activiteiten.

Jongerenreis India, van drukke steden tot uitgestrekte woestijn

Tijdens de jongerenreis door India wordt je overladen worden met geuren, kleuren en grote contrasten. Op authentieke wijze maak je kennis met de cultuur en natuur van India. Prachtige tempels, boeiende rituelen, heerlijk eten en vriendelijke bevolking. Grote steden vol drukte en rustige natuur op het uitgestrekte platteland. Wandel door de drukke straten van Delhi en ontdek samen met je leeftijdsgenoten de schoonheid van deze historische stad. Struin over de kleurrijke bazaars in de oude stad van Jaipur en ontdek waarom het de roze woestijnstad wordt genoemd. Met het openbaar vervoer, per fiets reis je van bestemming naar bestemming en kom je langs minder plat gereden paden.

India, het land van forten en paleizen

Houd je van mooie paleizen, gebouwen en monumenten? Noord India is bezaaid met forten en paleizen die vervlogen tijden weer tot leven lijken te brengen. Tijdens de jongerenreis India herbeleef je oude tijden en zie je meest mooie forten en paleizen. Zo bezoek je bijvoorbeeld een van de zeven architectonische wereldwonderen, de Taj Mahal. Dit meesterlijke bouwwerk is een van de vele hoogtepunten gedurende deze India jongerenreis. Rishikesh is ook zeker een hoogtepunt die niet mag ontbreken tijdens deze reis. Rishikesh is het is het mekka van yoga, meditatie en spiritualiteit en de toegangspoort naar de Himalaya. Daar geniet je samen van de prachtige uitzichten, eet je bij een van de vele gezellige restaurants en leer je meer over de geschiedenis van India.


Jongerenreis India


Rondreis India Go-26

Actieve jongerenreis door mystiek India

Rondreis India, jongerenreis, kleuren, markt, GO26
23 dagen vanaf € 1.870
Naar boven