< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,5
Vervoer 7,4
Overnachtingen 7,5
Reisroute 7,6
8.2 59 beoordelingen
 • 8 24-10-17

  Elly Damen

  Veel verschillende indrukken en wisseling van natuur cultuur

 • 8 16-04-17

  Anneke De Leeuw

  Het was een prachtige, boeiende reis, maar wel erg zwaar door de hitte (boven de 40 graden) en de lange reisdagen over erg slechte wegen.

 • 10 16-04-17

  Agnes Scholman

  Een geweldige reis met enorm veel indrukken. In India gebeurt er van alles. Het is druk chaotisch en vies. Daar naast zie je er de meest prachtige dingen. Door de warmte af en toe best wel zwaar. Zo'n geweldige reisleider heb ik nog nooit gehad Terwijl ik toch al heel wat groepsreizen gemaakt heb. Door haar is onze reis een enorm succes geworden

 • 9 16-04-17

  Annemiek Mercx

  De reis was zeer afwisselend en goed van opbouw. Eerst de drukte in en langzamerhand meer rust. Onze reisleidster was fantastisch. Behalve dat ze heel leuk was, had ze veel gevoel voor wat de wensen van de groep waren en heeft deze wensen steeds kunnen regelen. Ook had ze veel off-the-road plekken, waar we naar toe gingen, waardoor je het gevoel had echt in India en Nepal te mogen zijn. Ook bereidde ze ons goed voor op zware stukken waardoor je wist hoe je daar rekening mee kon houden. Ook heeft ze goed gezorgd voor de zieken in de groep.

 • 8 16-04-17

  Gerben Karssenberg

  Vele hoogtepunten zoals de Taj Mahal, de crematies aan oever van de Ganges en het prachtige groen van Nepal maken deze reis zeer de moeite waard.

 • 7 16-04-17

  Ria Bok W/V Veenings

  Prachtige cultuur. Goede reisbegeleidster.

 • 9 16-04-17

  Agnes Sant

  Top reis met een geweldig enthousiaste en betrokken reisbegeleiding.

 • 7 16-04-17

  Karin Doodeman

  de reis India -Nepal heb ik met gemengde gevoelens beleeft. We hadden de pech dat het zeer warm was in India waardoor het vermoeiend was om de grote afwisseling tussen de ruimtes met airconditioning en de ruimtes zonder te verdragen.

 • 6 16-04-17

  Leon Wezepoel

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 16-04-17

  Angela Belfor

  Het programma was veelzijdig en daardoor heel interessant en mooi; cultuur, natuur en steden en ook de bus- en treinreizen waren interessant, door alles wat er onderweg te zien is. De reisleidster Evelien Bleeker vind ik excellent omdat ze afstemt op de groep als geheel maar ook heel goed de groepsleden individueel heeft begeleid. Regelde ook persoonlijke wensen, zo wilde ik graag een specifiek klooster bezoeken in Kathamandu en daar regelde ze dus alles voor. Verder bracht ze ons naar interessante en goede wegrestaurants en restaurantsin de steden en plekken waar je lekkere koffie kon krijgen

 • 8 15-01-17

  Celine Reijmer

  Programma en organisatie van deze reis vond ik goed. programma zit goed in elkaar: afwisselend en combinatie van excursies / reizen en vrije tijd is goed. Prima chauffeurs staan precies op tijd klaar. Ons geluk was het feit dat de reisgroep klein was, uitzonderlijk klein. Gezelschap van 20 mensen lijkt me heel erg veel. Wendy, de reisleidster vond ik erg prettig, veel vertellen, dienstbaar en hulpvaardig en gezellig. Kortom een leuk mens met liefde voor haar vak en voor Sawadee!

 • 8 15-01-17

  José Bloemer

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 15-01-17

  Koen Beekmans

  Een goed opgebouwde reis met zeer deskundige en gedreven reisbegeleiding. De reis laat vele aspecten van India en Nepal zien en biedt een goede afwisseling van steden, cultuur en natuur.

 • 9 19-10-16

  Frouwine Kielman

  Wat een geweldige reis. Alles wat ik had gehoord over India is waar. Vies, veel beesten op straat en veel drukte en lawaai. Maar ook heel kleurrijk. Vrouwen in mooie kleding, in alle kleuren van de regenboog. Mooie kindertjes, veel in schooluniformen. Een cultuurshock. Mensen die in hun stalletjes hun waar proberen te verkopen. De Ganges en de Taj Mahal zeer indrukwekkend. Van cultuur in India naar natuur in Nepal. Nepal is een stuk schoner en rustiger. Een mooie afsluiting met uitzicht op de Himalaya. Wij hadden nog een neushoorn in het dorp. Iedereen was in rep en roer. Uiteindelijk zijn wij bij iemand in huis gevlucht, toen hij onze kant op kwam. De wegen zijn over het algemeen heel slecht. De hotels waren boven verwachting, soms zelfs met zwembad. Al met al een super ervaring.

 • 6 19-10-16

  John Noordegraaf

  Reis had een slechte start,doordat vlucht dag vertraging had,daardoor dag later in Delhi en gelijk door met rest van het programma , zonder vrije dag.

 • 9 19-10-16

  Julien Faes

  Air India viel erg tegen. Door hen misten we een deel van de New Delhi trip. Het 1ste hotel in New Delhi was vies en vuil. Dit zou ondertussen recht gezet zijn door Sawadee. Nepal was op alle gebied TOP

 • 8 19-10-16

  Erna Houwers

  Ik heb genoten van deze reis. Fantastisch. Het was een achtbaan. Meestal prachtige hotels. 2 echt niet. (sawadee is hiervan op de hoogte) Zoveel gezien en meegemaakt. Sommige reisdagen in de bus zijn erg lang. Dit hoort erbij. India is echt vies. Ook dit hoort erbij. Als je nieuwsgierig bent naar India: ga deze reis maken.

 • 9 19-10-16

  Suze In 't Veld

  Ik vond de hele reis door India en Nepal geweldig! Prachtige beelden gezien ook hele oude van de kamasutra,Tasj Mahal bezocht, Budda geboorteplaats, Varanasi bekeken vanaf de Ganges in een sloep waarbij we ook crematies langs de rivier hebben gezien. Daarna naar Nepal naar het Chitwan National park waar je in uitgeholde boomstam op de rivier tussen de krokodillen ging varen. Gelukkig bleven ze aan de kant liggen. Nijlpaarden gespot in hun eigen habitat. Ook een nijlpaard die per ongeluk door het dorp liep. Olifanten gezien.

 • 9 19-10-16

  Helen Wolters

  Fantastische reis. zowel India als Nepal is de moeite van het meemaken meer dan waard. India is hectisch, overvol, lawaaierig, druk, stoffig en vies...en toch had ik het niet willen missen. het ondergedompeld zijn in een andere cultuur, een andere wereld, is zowel vermoeiend als ontspannend. als je gestresst bent en toe aan vakantie, is dit tot mijn verbazing een gouden formule om mentaal totaal uitgerust thuis te komen. Nepal is even wennen na India: het is niet zo vol, de mensen zijn veel rustiger en het is echt een andere cultuur. de bergen zijn fantastisch en Kathmandu is heel vertrouwd als je hartje Amsterdam gewend bent. De organisatie van Sawadee was goed over de hele linie ofschoon ik wel wat kritiek heb. Enkele hotels, het eerste,in Delhi, en dat in Varanasi horen echt niet in dit pakket. De grensovergang van India naar Nepal is een ramp aan de Indiase zijde: je wordt belaagd door riksja's en staat er alleen voor; ook bij de douane. Dit laatste behoeft echt verbetering. Al met al : LOF Sawadee!

 • 7 19-10-16

  Rinie Cauberg

  Mooie, monumentale en kleurrijke reis.

Rondreis India en Nepal Hoogtepunten

Zeg Namasté tegen India en Nepal

image
21 dagen vanaf € 1.698
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!