< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,5
Vervoer 7,4
Overnachtingen 7,5
Reisroute 7,6
8.2 49 beoordelingen
  • 8 15-01-17

    Celine Reijmer

    Programma en organisatie van deze reis vond ik goed. programma zit goed in elkaar: afwisselend en combinatie van excursies / reizen en vrije tijd is goed. Prima chauffeurs staan precies op tijd klaar. Ons geluk was het feit dat de reisgroep klein was, uitzonderlijk klein. Gezelschap van 20 mensen lijkt me heel erg veel. Wendy, de reisleidster vond ik erg prettig, veel vertellen, dienstbaar en hulpvaardig en gezellig. Kortom een leuk mens met liefde voor haar vak en voor Sawadee!

  • 8 15-01-17

    José Bloemer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 15-01-17

    Koen Beekmans

    Een goed opgebouwde reis met zeer deskundige en gedreven reisbegeleiding. De reis laat vele aspecten van India en Nepal zien en biedt een goede afwisseling van steden, cultuur en natuur.

  • 9 19-10-16

    Frouwine Kielman

    Wat een geweldige reis. Alles wat ik had gehoord over India is waar. Vies, veel beesten op straat en veel drukte en lawaai. Maar ook heel kleurrijk. Vrouwen in mooie kleding, in alle kleuren van de regenboog. Mooie kindertjes, veel in schooluniformen. Een cultuurshock. Mensen die in hun stalletjes hun waar proberen te verkopen. De Ganges en de Taj Mahal zeer indrukwekkend. Van cultuur in India naar natuur in Nepal. Nepal is een stuk schoner en rustiger. Een mooie afsluiting met uitzicht op de Himalaya. Wij hadden nog een neushoorn in het dorp. Iedereen was in rep en roer. Uiteindelijk zijn wij bij iemand in huis gevlucht, toen hij onze kant op kwam. De wegen zijn over het algemeen heel slecht. De hotels waren boven verwachting, soms zelfs met zwembad. Al met al een super ervaring.

  • 6 19-10-16

    John Noordegraaf

    Reis had een slechte start,doordat vlucht dag vertraging had,daardoor dag later in Delhi en gelijk door met rest van het programma , zonder vrije dag.

  • 9 19-10-16

    Julien Faes

    Air India viel erg tegen. Door hen misten we een deel van de New Delhi trip. Het 1ste hotel in New Delhi was vies en vuil. Dit zou ondertussen recht gezet zijn door Sawadee. Nepal was op alle gebied TOP

  • 8 19-10-16

    Erna Houwers

    Ik heb genoten van deze reis. Fantastisch. Het was een achtbaan. Meestal prachtige hotels. 2 echt niet. (sawadee is hiervan op de hoogte) Zoveel gezien en meegemaakt. Sommige reisdagen in de bus zijn erg lang. Dit hoort erbij. India is echt vies. Ook dit hoort erbij. Als je nieuwsgierig bent naar India: ga deze reis maken.

  • 9 19-10-16

    Suze In 't Veld

    Ik vond de hele reis door India en Nepal geweldig! Prachtige beelden gezien ook hele oude van de kamasutra,Tasj Mahal bezocht, Budda geboorteplaats, Varanasi bekeken vanaf de Ganges in een sloep waarbij we ook crematies langs de rivier hebben gezien. Daarna naar Nepal naar het Chitwan National park waar je in uitgeholde boomstam op de rivier tussen de krokodillen ging varen. Gelukkig bleven ze aan de kant liggen. Nijlpaarden gespot in hun eigen habitat. Ook een nijlpaard die per ongeluk door het dorp liep. Olifanten gezien.

  • 9 19-10-16

    Helen Wolters

    Fantastische reis. zowel India als Nepal is de moeite van het meemaken meer dan waard. India is hectisch, overvol, lawaaierig, druk, stoffig en vies...en toch had ik het niet willen missen. het ondergedompeld zijn in een andere cultuur, een andere wereld, is zowel vermoeiend als ontspannend. als je gestresst bent en toe aan vakantie, is dit tot mijn verbazing een gouden formule om mentaal totaal uitgerust thuis te komen. Nepal is even wennen na India: het is niet zo vol, de mensen zijn veel rustiger en het is echt een andere cultuur. de bergen zijn fantastisch en Kathmandu is heel vertrouwd als je hartje Amsterdam gewend bent. De organisatie van Sawadee was goed over de hele linie ofschoon ik wel wat kritiek heb. Enkele hotels, het eerste,in Delhi, en dat in Varanasi horen echt niet in dit pakket. De grensovergang van India naar Nepal is een ramp aan de Indiase zijde: je wordt belaagd door riksja's en staat er alleen voor; ook bij de douane. Dit laatste behoeft echt verbetering. Al met al : LOF Sawadee!

  • 7 19-10-16

    Rinie Cauberg

    Mooie, monumentale en kleurrijke reis.

  • 9 18-01-15

    Diane Van Der Heijden

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-01-15

    Melissa George

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-01-15

    Tonny De Ruiter

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 18-01-15

    Lia Pleeging

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-01-15

    Truus Schreijer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 6 18-01-15

    Corry Van Keulen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 21-12-14

    Eljo Embregts

    Mijn eerste groepsreis, super bijzondere en mooie ervaring die ik iedereen kan aanraden. India en Nepal zijn landen waar je ogen geen 2 seconden naar hetzelfde hoeven te kijken. Voelt als 1 grote schoolreis, je hoeft alleen maar te zitten en je weer te laten verrassen. Bevolking is prettig in India en zeer vriendelijk in Nepal. Het eten is overal heerlijk en als je het lokale eten even niet wilt, is er voldoende 'Europees' op de kaart te vinden. Ik had al veel gezien maar ik heb nu echt de mooiste dingen van mijn leven gezien en dan bedoel ik niet alleen de hoogtepunten maar ook juist het dagelijks leven.

  • 7 21-12-14

    Ina Post

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 21-12-14

    Ineke Pols Paardekooper

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 21-12-14

    Lien Stadig

    Noord-West India: ik heb mijn ogen uitgekeken, je bent terug in de tijd van de middeleeuwen waar de koperslager en de barbier naast elkaar in hun kleine winkeltje aan het werk zijn, waar de vrouwen verborgen zijn in hun huizen om het eten te maken en in de middag in hun kleurige sari`s naar buiten komen om naar de markt te gaan en wat op de trappen van de tempel bij te kletsen. Waar nog geen warenhuizen zijn maar alle producten in een stalletje langs de kant van de weg staan. waar de kinderen nog kinderen lijken te zijn en spelen met een steentje of stokje, waar je overdonderd wordt door alle cultuurhistorische bezienswaardigheden die het geheel tot een sprookje van duizend en een nacht maken. Een land waar je je kunt verwonderen, als je in sprookjes gelooft.

Rondreis India en Nepal Hoogtepunten

Zeg Namasté tegen India en Nepal

image
21 dagen vanaf € 1.798
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.