< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,5
Vervoer 7,4
Overnachtingen 7,5
Reisroute 7,6
8.3 39 beoordelingen
  • 9 18-01-15

    Diane Van Der Heijden

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-01-15

    Melissa George

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-01-15

    Tonny De Ruiter

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 18-01-15

    Lia Pleeging

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-01-15

    Truus Schreijer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 6 18-01-15

    Corry Van Keulen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 21-12-14

    Eljo Embregts

    Mijn eerste groepsreis, super bijzondere en mooie ervaring die ik iedereen kan aanraden. India en Nepal zijn landen waar je ogen geen 2 seconden naar hetzelfde hoeven te kijken. Voelt als 1 grote schoolreis, je hoeft alleen maar te zitten en je weer te laten verrassen. Bevolking is prettig in India en zeer vriendelijk in Nepal. Het eten is overal heerlijk en als je het lokale eten even niet wilt, is er voldoende 'Europees' op de kaart te vinden. Ik had al veel gezien maar ik heb nu echt de mooiste dingen van mijn leven gezien en dan bedoel ik niet alleen de hoogtepunten maar ook juist het dagelijks leven.

  • 7 21-12-14

    Ina Post

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 21-12-14

    Ineke Pols Paardekooper

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 21-12-14

    Lien Stadig

    Noord-West India: ik heb mijn ogen uitgekeken, je bent terug in de tijd van de middeleeuwen waar de koperslager en de barbier naast elkaar in hun kleine winkeltje aan het werk zijn, waar de vrouwen verborgen zijn in hun huizen om het eten te maken en in de middag in hun kleurige sari`s naar buiten komen om naar de markt te gaan en wat op de trappen van de tempel bij te kletsen. Waar nog geen warenhuizen zijn maar alle producten in een stalletje langs de kant van de weg staan. waar de kinderen nog kinderen lijken te zijn en spelen met een steentje of stokje, waar je overdonderd wordt door alle cultuurhistorische bezienswaardigheden die het geheel tot een sprookje van duizend en een nacht maken. Een land waar je je kunt verwonderen, als je in sprookjes gelooft.

  • 9 21-12-14

    Marjan Sikkel

    Het was een grandiose rondreis - we hebben zoveel gedaan en gezien dat het nog een tijd zal duren voor ik het allemaal verteerd heb! Onze reisleidster was erg enthousiast en wist elke keer weer leuke plekken waar we heen konden gaan, dus uiteindelijk hebben we veel meer als groep gedaan dan we van plan waren. Zij was goed geinformeerd en had veel goede adviesen. Het weer was een stuk kouder dan verwacht, ik had meer warme kleren mee moeten nemen. Ik zou graag nog eens terug gaan naar veel plekken om ze op mijn gemak te bekijken - de reis is zoals het zegt: je gaat van een hoogtepunt naar het volgende.

  • 7 21-12-14

    Tonnie Mans

    Boeiende rondreis waarin je in korte tijd erg veel ziet. Bereid je wel voor op veel uren in de bus en neem vooral ook warme kleding mee. Neem het programma ruim en als het eens te vol zit doe je gewoon een keertje niet mee en geniet je lekker van een kopje thee in de tuin van een van de prachtige paleizen waar je overnacht. Bij thuiskomst heb je gegarandeerd zoveel indrukken opgedaan dat je nog lang na kunt genieten.

  • 8 21-12-14

    Bianca Even

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 6 21-12-14

    Bjorn Schilders

    Rondreis geeft enkele hoogtepunten weer van India, zoals de Taj Mahal en Varanasi. Wat ons betreft had de tijd in India wat korter gemogen en de tijd in Nepal wat langer. Helaas is het een wat passieve reis. Hotels van de reis zijn van goede kwaliteit.

  • 8 21-12-14

    Bert Kloppenburg

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 21-12-14

    Pascale Van Keirsbilck

    Een fantastische rondreis. Veel gezien op korte tijd. Zeer goede reisbegeleider. In de winter moet je wel warme kledij voorzien voor 's morgens en 's avonds. Het is een goed idee om te beginnen in India en te eindigen in het iets rustiger Nepal.

  • 9 05-10-14

    José Van Dijk

    De hoogtepuntenreis naar India Nepal is een echte aanrader. Je krijgt in relatief korte tijd zoveel moois te zien. Echt waar voor je geld. En met een superenthousiaste reisleidster die het echt iedereen naar de zin weet te maken. Doen dus.

  • 9 05-10-14

    Mariëlla Bastiaans

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 05-10-14

    Bert Speetjens

    Schitterende rondreis. Niet zozeer in de zin van natuurbeleving maar zeer indrukwekkend als gevolg van cultuurschok en 'mensbeleving', met name in India. Himalaya ook op afstand majestueus! Een groepsreis waarbinnen iedereen zijn eigen interesse en beleving kan vinden, individueel maar binnen de veiligheid van een georganiseerde groep waarbinnen veel vrijheid geboden wordt! één reis met honderden individuele belevingsmogelijkheden.

  • 8 05-10-14

    Sonja Van Houten

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis India en Nepal Hoogtepunten

Zeg Namasté tegen India en Nepal

image
21 dagen vanaf € 1.798
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!