< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,5
Vervoer 7,4
Overnachtingen 7,5
Reisroute 7,6
8.2 66 beoordelingen
  • 9 17-12-17

    Sietske Graver

    India is druk, vies, maar heeft ondanks dat mijn hart gestolen. Mijn 1e ervaring: de fietstocht door Oud Delhi was fantastisch: je komt ogen tekort. Daarna alleen maar hoogtepunten: Jaipur, vooral het Amber Fort, Karauli, de zeer druk bezochte Taj Mahal, maar vooral Varanasi. Daarna naar het groene Nepal, in Chitwan oog in oog komen te staan met een neushoorn zal ik nooit vergeten. De zonsopkomst in Pokhara, wel koud, maar zeer de moeite waard. En als laatste Kathmandu, de gerestaureerde stupa Bodhnath en Bhaktapur vond ik zeer indrukwekkend!

  • 8 17-12-17

    Diana Beekvelt

    Het is een echte hoogtepuntenreis die snel op elkaar volgen. Je reist een hoop in de bus en je hebt niet echt een moment om alle mooie indrukken te verwerken. India is vies, stoffig en onhygiënisch. Nepal was daarentegen een stuk schoner.

  • 9 17-12-17

    Marjan Stam

    Het was een prachtige reis. Heelveel verschillende indrukken opgedaan van de twee landen. Goede overnachtingsplekken. En ook leuke dingen buiten het programma gedaan.

  • 9 17-12-17

    Monique Kappert

    Je rolt tijdens deze reis van het ene hoogtepunt in het andere. Een mooie manier om het drukke, levendige India te ervaren en een beetje bij te komen in Nepal.

  • 7 17-12-17

    Erik Kroder

    Het eerste deel. INDIA maakt de 7. Fietstour in Old Dehli was geweldig, Jaipur paleis van de winden en het Amber fort waren prachtig. Natuurlijk Taj Mahal. Super druk maar mooi. Khajuraho super tempels en dan Varanasi, indrukwekkend. Daarna Nepal. Dat vond ik minder boeiend.

  • 7 17-12-17

    Annemieke Kroder-Potters

    Het deel India maakt dat de reis een 7 krijgt. Nepal was een redelijke tegenvaller

  • 7 24-10-17

    Joop Schuite

    Het was een fantastische ervaring. India en met name Delhi een stad waar alles wat kan bewegen aanwezig is op straat, dit met een hoop getoeter en gebel. De vele tempels en met name de Sikh tempel maakten grote indruk op ons. De treinreis van Jhansi naar Varanasi voorafgegaan door een busreis van 6 uur was veel te lang. Nepal was mooi.

  • 8 24-10-17

    Elly Damen

    Veel verschillende indrukken en wisseling van natuur cultuur

  • 8 16-04-17

    Anneke De Leeuw

    Het was een prachtige, boeiende reis, maar wel erg zwaar door de hitte (boven de 40 graden) en de lange reisdagen over erg slechte wegen.

  • 10 16-04-17

    Agnes Scholman

    Een geweldige reis met enorm veel indrukken. In India gebeurt er van alles. Het is druk chaotisch en vies. Daar naast zie je er de meest prachtige dingen. Door de warmte af en toe best wel zwaar. Zo'n geweldige reisleider heb ik nog nooit gehad Terwijl ik toch al heel wat groepsreizen gemaakt heb. Door haar is onze reis een enorm succes geworden

  • 9 16-04-17

    Annemiek Mercx

    De reis was zeer afwisselend en goed van opbouw. Eerst de drukte in en langzamerhand meer rust. Onze reisleidster was fantastisch. Behalve dat ze heel leuk was, had ze veel gevoel voor wat de wensen van de groep waren en heeft deze wensen steeds kunnen regelen. Ook had ze veel off-the-road plekken, waar we naar toe gingen, waardoor je het gevoel had echt in India en Nepal te mogen zijn. Ook bereidde ze ons goed voor op zware stukken waardoor je wist hoe je daar rekening mee kon houden. Ook heeft ze goed gezorgd voor de zieken in de groep.

  • 8 16-04-17

    Gerben Karssenberg

    Vele hoogtepunten zoals de Taj Mahal, de crematies aan oever van de Ganges en het prachtige groen van Nepal maken deze reis zeer de moeite waard.

  • 7 16-04-17

    Ria Bok W/V Veenings

    Prachtige cultuur. Goede reisbegeleidster.

  • 9 16-04-17

    Agnes Sant

    Top reis met een geweldig enthousiaste en betrokken reisbegeleiding.

  • 7 16-04-17

    Karin Doodeman

    de reis India -Nepal heb ik met gemengde gevoelens beleeft. We hadden de pech dat het zeer warm was in India waardoor het vermoeiend was om de grote afwisseling tussen de ruimtes met airconditioning en de ruimtes zonder te verdragen.

  • 6 16-04-17

    Leon Wezepoel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 16-04-17

    Angela Belfor

    Het programma was veelzijdig en daardoor heel interessant en mooi; cultuur, natuur en steden en ook de bus- en treinreizen waren interessant, door alles wat er onderweg te zien is. De reisleidster Evelien Bleeker vind ik excellent omdat ze afstemt op de groep als geheel maar ook heel goed de groepsleden individueel heeft begeleid. Regelde ook persoonlijke wensen, zo wilde ik graag een specifiek klooster bezoeken in Kathamandu en daar regelde ze dus alles voor. Verder bracht ze ons naar interessante en goede wegrestaurants en restaurantsin de steden en plekken waar je lekkere koffie kon krijgen

  • 8 15-01-17

    Celine Reijmer

    Programma en organisatie van deze reis vond ik goed. programma zit goed in elkaar: afwisselend en combinatie van excursies / reizen en vrije tijd is goed. Prima chauffeurs staan precies op tijd klaar. Ons geluk was het feit dat de reisgroep klein was, uitzonderlijk klein. Gezelschap van 20 mensen lijkt me heel erg veel. Wendy, de reisleidster vond ik erg prettig, veel vertellen, dienstbaar en hulpvaardig en gezellig. Kortom een leuk mens met liefde voor haar vak en voor Sawadee!

  • 8 15-01-17

    José Bloemer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 15-01-17

    Koen Beekmans

    Een goed opgebouwde reis met zeer deskundige en gedreven reisbegeleiding. De reis laat vele aspecten van India en Nepal zien en biedt een goede afwisseling van steden, cultuur en natuur.

Rondreis India en Nepal Hoogtepunten

Zeg Namasté tegen India en Nepal

image
21 dagen vanaf € 1.698
Naar boven