< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 7,9
Vervoer 6,9
Overnachtingen 7,2
Reisroute 5,6
8.0 44 beoordelingen
  • 9 05-03-16

    Monique Steenbreker

    Geweldige rondreis, alles super georganiseerd. Ook onze transfers bij verlenging in Varanasi liepen gesmeerd. Laatste hotel in Varanasi valt uit te toon vergeleken met de eerder bezochte hotels. Er zou gekozen zijn voor de locatie en niet voor de kwaliteit van het hotel. Hotel was op bijna vermakelijke wijze ver onder de maat. Receptiepersoneel was erg vriendelijk, maar kon ook niets waarmaken. Kamers niet gedaan na meerdere malen verzoek daartoe, ontbijt keuzemenu maar er was geen keuze. Dachten in fawlty towers beland te zijn.

  • 8 05-03-16

    Natasja Ras

    Goeie service vooraf en alles was goed geregeld met mijn transfer bij aankomst. Leuke afwisselende reis met goede mix van cultuur en natuur

  • 8 05-03-16

    Bert Aggenbach

    Rondreis was goed afwisselend en een hele vriendelijke bevolking

  • 6 05-03-16

    Harriet Mensen

    Ik vond de safaris erg tegen vallen. Er werd hard door de parken gereden op zoek naar de tijger. Er was praktisch geen oog voor andere dieren. Dat vond ik erg jammer. De tempels en andere historische gebouwen waren leuk om te bezichtigen.

  • Sawadee

    Wat jammer dat de reis op het punt van de safari's niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We nemen aan dat jij en je reisgenoten de chauffeur ter plekke op zijn rijgedrag hebben aangesproken? We hebben bij onze lokale vertegenwoordiger nogmaals nadrukkelijk aangegeven dat dit niet nog eens mag voorkomen.

  • 7 05-03-16

    Henny De Swart

    Smerig land, veel afval wordt gewoon op straat gegooid en nooit opgeruimd. Maar wel een prima beleving, zeker omdat we tijgers hebben gezien. Goede reisbegeleider die veel van het land weet en de zaken ook goed regelde.

  • 8 05-03-16

    Jo De Jong

    Variatie is voor mij belangrijk en deze rondreis is gevarieerd door afwisseling van steden, cultuur, en parken, natuur. De Taj Mahal zit er ook in en verder vallen de reisdagen wel mee niet al te lang en vanuit de bus genoeg te zien, leuke dorpjes onderweg.

  • 8 05-03-16

    Gerrie Verschuren

    Rondreis zit goed in elkaar met stad, oude gebouwen en natuur. Mag zeker de naam tijger reis dragen met zo veel kansen om een tijger te gaan zien.

  • 7 05-03-16

    Simon Den Hoedt

    Erg goede rondreis met veel cultuur en natuur. De nachttrein was voor mij te eenvoudig weinig geslapen. Kan beter 1ste klas reizen als dat mogelijk is.

  • 8 05-03-16

    Jeannette Vollebregt

    Een geweldige afwisselende rondreis. Natuur en cultuur zijn beide ruim vertegenwoordigd in deze bijzondere reis.

  • 7 14-03-15

    Gerrie Verschuren

    Cuba is een land om te gaan bekijken als je al veel gezien hebt in de wereld.

  • 8 07-02-15

    Marleen Lucas Luijckx

    Een prachtig samengestelde reis, mooie afwisseling tussen cultuur en natuur. De natuurparken zijn prachtig, de bezochte plaatsen indrukwekkend.

  • 9 07-02-15

    Martin Geurtz

    Reis met goede afwisseling van stad-cultuur-hectiek met parken-natuur-rust.

  • 9 03-01-15

    Jeannette Vollebregt

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 01-01-15

    Jan Goossens

    Ik denk dat deze reis in het verleden niet goed in balans was als ik de reviews naast elkaar leg. Zoals de reis nu is, is het perfect. De waardering van de reis hangt voor een groot deel af van het zien van tijgers. Ik heb geluk gehad omdat ik 5 tijgers gezien heb. Een groep van 4 tijgers heb ik zelfs behoorlijk lang en van kort bij kunnen zien. De helft van ons gezelschap heeft geen tijgers gezien. De kans op het zien van tijgers is het grootst aan het eind van de droge tijd (maart / april). Promotie voor deze periode is dus belangrijk.

  • 9 14-11-14

    Willem Kamerbeek

    Goede reisleider,leuke hotels,veel beleefd,goede afwisseling inspanning- ontspanning

  • 10 14-11-14

    Corrie Zeegers Wvsmeets

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 14-11-14

    Rinus Manders

    zeer compleet ,mooie afwisseling,goede begeleiding,mooie beeld van india.

  • 10 14-11-14

    Katja Schaap

    Een goede verdeling tussen cultuur en natuur. Een uitstekende manier om kennis te maken met het echte India. Zorg voor warme kleding tijdens de vroege Game drives in de open Jeeps, ook als de zon onder is koelt het behoorlijk af(we reisden in november). Het reistempo is comfortabel, er is voldoende tijd om te ontspannen (zwemmen). Wij hebben genoten van deze indrukwekkende groepsreis.

  • 8 14-11-14

    Jan Goossens

    Ik denk dat deze groepsreis in het verleden niet goed in balans was als ik de reviews naast elkaar leg. Zoals de reis nu is, is het perfect. De waardering van de reis hangt voor een groot deel af van het zien van tijgers. Ik heb geluk gehad omdat ik 5 tijgers gezien heb. Een groep van 4 tijgers heb ik zelfs behoorlijk lang en van kort bij kunnen zien. De helft van ons gezelschap heeft geen tijgers gezien. De kans op het zien van tijgers is het grootst aan het eind van de droge tijd (maart / april). Promotie voor deze periode is dus belangrijk.

  • 7 14-11-14

    Liz Cedeno

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis India - tijgerreis

Koningstijgers en heilige steden

image
21 dagen vanaf € 1.998
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!