< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,2
Reisroute 7,8
7.8 65 beoordelingen
  • 8 14-10-17

    Frans Boymans

    goede ontmoeting en indruk van India

  • 8 14-10-17

    Marianne Kruijt E/V Boymans

    Schitterende reis waar alles 'in zit' …. Natuur en steden, arm en rijk ...

  • 6 14-10-17

    Monique Boss E/V Gesthuizen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 6 14-10-17

    Ilona Gesthuizen E/V Boss

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 14-10-17

    Joop Groos

    leuke reis met evenwichtig programma. wel veel lange saaie busritten, maar daar weet ik ook geen goed alternatief voor

  • 8 14-10-17

    Brenda Arends

    Een intensieve, mooie reis met een fijne mix tussen cultuur en natuurparken. De echte India-ervaring qua verkeer, drukte en treinreizen wordt afgewisseld met rustige locaties en het junglebookgevoel in de geweldig mooie groene natuur van de tijgerparken. Buiten de steden zie je weinig andere toeristen waardoor je je in een stukje onontdekt India waant. Hoogtepunten als de Taj Mahal en (hopelijk) de tijger maken deze reis compleet! En natuurlijk onze reisbegeleidster Linda!

  • 7 14-10-17

    Marian Van Der Plas

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 14-10-17

    Margreet Sangers

    Een mooie afwisseling tussen natuur en cultuur. Soms pittige dagen, vooral door het vroege vertrek op de meestal dagen. Maar voor een tijger of een mooie zonsopkomst heb je dat er graag voor over.

  • 8 14-10-17

    Dirk Rompel

    Afwisselende reis, wel lange reisdagen en vaak vroeg op, wat de reis wel intensief maakte. Goede mix van cultuur en natuur, relatief weinig tijd voor vrije besteding. Meestal goede hotels, boven verwachting en uitstekende reisbegeleider.

  • 8 14-10-17

    Mieneke Tromp

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 04-03-17

    Jeannet Kool

    Het was een tijgerreis en inderdaad die naam verdiend het ook. Maar liefst in 3 van de 4 parken tijgers gezien. Fantastisch! De afwisseling met steden was in balans maar langere reisdagen dan verwacht door drukte op de wegen en klapbanden onderweg. Genoten van de indrukken en de Indiase keuken en tegen alle waarschuwingen in zijn we niet ziek geweest en deed India qua hygiene niet onder voor sommige Afrikaanse landen. Kortom een reis voor reizgers.

  • 7 04-03-17

    Marjorie Jonkers

    Tijgerreis maakt zijn naam waar. In alle parken de tijger gezien!

  • 7 04-03-17

    Hennie Enting

    De reis was ok. Liever had ik een Nederlandse reisbegeleider/ster gehad. De meeste plaatsen had ik al bezocht, het ging zuiver om het spotten van tijgers.

  • 8 04-03-17

    Leon Cooijman

    Goede mix tussen cultuur en natuur. Ons geluk was natuurlijk dat we 5 tijgers zagen, waardoor de tijgerreis zijn naam eer aan deed. Ook het holi festival in Agra is een mooi spektakel.Over het algemeen (zeer) goede verblijven, uitzondering waren Delhi, Orcha en Varanasi. Ook tijdens de lange reisdagen gebeurde er altijd wel wat verrassends.

  • 8 04-03-17

    Eddy Kuipers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 04-03-17

    Lonneke Van Berkel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 04-03-17

    Ruud Venrooij

    Goede route. Bezochte plaatsen zeer de moeite waard. Wel hele lange busritten. Hotelkamers niet overal echt prettig (geen raam, dus geen ventilatie).

  • 7 26-11-16

    Eusebius Smit

    Redelijke mix van cultuur en natuur

  • 6 26-11-16

    Dicky Van Andel-Kool

    Alles wat beloofd is in de omschrijving hebben we gezien, en dat was prachtig, maar de Indiase reisleider zegt ja en doet nee, hij heeft echt z,n best gedaan maar er is een groot cultuur verschil tussen hem en de groep.

  • 6 26-11-16

    Anoniem

    Mooie reis, zowel cultureel als natuur. Jammer dat we een lokale reisbegeleider hadden die zeker veel van zijn land en de historie en religie afwist, echter in de begeleiding van de reis veel te kort schoot, met name in de communicatie.

Rondreis India - tijgerreis

Koningstijgers en heilige steden

image
21 dagen vanaf € 1.998
Naar boven
 

Inspiratiedagen 2018

  • Kom op 27 jan. naar de Verkadefabriek in Den Bosch, op 11 feb. naar ons kantoor in Amsterdam of 11 maart naar Theater Kikker in Utrecht.
  • Persoonlijk advies van reisexperts & reisbegeleiders
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis
  • Cursus reisfotografie in Den Bosch

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.