< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,0
Vervoer 8,5
Overnachtingen 7,2
Reisroute 7,2
7.9 54 beoordelingen
  • 9 14-11-15

    Frans Van Erkel

    Het was een zeer leerzame en mooie rondreis onder een zeer goede reisleider. Hij gaf bijzonder veel informatie over het hindoeïsme en de tempels in het bijzonder. Ook werd er veel verteld over de bevolking en hun wijze van leven. De politieke en economische ontwikkelingen werden eveneens besproken. Kortom veel werd besproken en toegelicht. Verder was het prettig reizen in een kleine groep van 9 personen. Ook de natuur kwam aan bod door het voortdurend wisselende landschap. Kortom een complete reis waarin tegen het einde steeds meer rustmomenten gepland waren om de accu weer op te laden.

  • 7 14-11-15

    Ad Schippers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-01-15

    Erik Korstenbroek

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-01-15

    Riky Van Erp

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-01-15

    Jacky Van Der Haegen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 09-01-15

    Chris Collier

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 15-11-14

    Corine Mosterdijk

    Had deze reis al 19 jaar geleden gemaakt..... wilde terug naar dit mooie gebied van India.

  • 7 15-11-14

    Carla Van Rossum

    -

  • 8 06-11-14

    Ad Schippers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 05-04-14

    Joke Van Den Houten

    De reisbegeleider was zeer prettig. We hadden kanjers van chauffeurs. Z India zou niet meer aangeboden moeten worden in de maand april ivm de hoge temperaturen , tot 40 graden was geen uitzondering.

  • 7 09-11-13

    Frits Van Rhijn

    Prima afwisselende rondreis.

  • 7 09-11-13

    Mathilde Schut

    Een mooie afwisselende rondreis door Zuid-India waarin bezoeken aan tempels en paleizen afgewisseld worden met reizen langs rijstvelden, palmen en dorpjes. Op het moment dat je de drukte zat wordt beland je opeens op een plek waar volop natuur om je heen is en je even het getoeter van de tuktuks en al dat andere drukke verkeer achter je laat. En natuurlijk genieten van de Indiase keuken want die is verrassend lekker!

  • 8 09-11-13

    Annelies Van Doesburg

    Echt een aanrader. Het was een prettige ontspannen vakantie en de route is prachtig. Fijne reisbegeleiding door de Belgische reisbegleidster die heerlijk moederlijk de zaak voor je wil regelen. Als je ontspanning wilt, de Indiase tempelcultuur wil proeven, je wil laten verrassen door het culinaire non veg aanbod en het ware India wil zien met al haar tegenstellingen, boek dan deze reis!

  • 9 09-11-13

    Henriëtte Vogelaar

    De Zuid-Indiareis was heel afwisselend en geeft je een goed beeld van cultuur en natuur. Dankzij onze enthousiaste en goed geinformeerde reisbegeleidster hebben we alles eruit gehaald wat erin zat. Zowel het vervoer als de accommodaties (m.u.v. Goa) waren uitstekend. De tocht met de houseboat door de Backwaters was geweldig! In Hampi was het hotel eenvoudig maar alles wat je nodig had was er en het was er schoon. Het hotel is ook schitterend gelegen. Sawadee had i.v.m. klachten een ander hotel in Goa uitgezocht. De ligging was goed maar de hygiene liet te wensen over. Toch is dit een reis die we iedereen graag willen aanraden.

  • 8 26-01-13

    Sylvia Van Oorschot

    Mooie rondreis die heel goed in balans is voor wat betreft afwisseling tussen cultuur en natuur, chaotische steden en rustige platteland. Ook was je nergens te lang of te kort, je kon alles wat je wilde zien op je gemak bezoeken. Vervoer en chauffeurs waren erg goed en de accommodaties over het algemeen prima. Daar waar het comfort minder was (bijv. Hampi) maakte de locatie het weer meer dan goed. De individuele vrijheid was voor ons erg prettig, maar voor degenen die graag met de groep op pad gaan werd er wel van alles georganiseerd. Hele gezellige, grappige en enthousiaste reisbegeleidster die het genieten van de reizigers voorop had staan. Het was een prachtige en afwisselende reis en we hebben er enorm van genoten.

  • 8 26-01-13

    Regina Schuurman

    Aan te raden aan iedereen.

  • 9 26-01-13

    Ludo Schaeken

    Zeer mooie reis, heerlijke groep, prima begeleidster, blijvende indruk over tegenstellingen tussen rijk en arm, rijke cultuur, voldoende afwisseling, aanrader. Minpuntje: het Engels van sommige plaatselijke gidsen.

  • 8 09-01-13

    Janneke Heideveld

    op een relaxte manier india ontdekken, soms wat lange reisdagen maar dat is india

  • 8 09-01-13

    Roelant Hollemans

    Zeer gevarieerde rondreis met mooie hoogtepunten. Erg goede reisbegeleiding. Goed en veilig vervoer. Prima chauffeur en bijrijder. Sommige accommodaties zouden wat schoner kunnen.

  • 9 09-01-13

    Wilmie Jacobs

    Ik vond deze reis boeiend, afwisselend! Er is veel aandacht besteed aan de culturele bezienswaardigheden als ook aan het natuurschoon . We namen zelf aktief deel daaraan door er wandelingen in te maken. De accomodaties waren prima gekozen, op mooie locaties soms luxe en soms eenvoudig. Er was een eigen bus die van alle gemakken was voorzien. De chauffeur en zijn bijrijder gaven mij een veilig gevoel en ze waren zeer vriendelijk Onze reisbegeleidster was zeer deskundig in het begeleiden van de groep en was zelf ook zeer enthousiast en betrokken !

Rondreis Zuid-India

Kleurige tempels in tropische landschappen

image
23 dagen vanaf € 1.898
Naar boven