< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Suncourt Yatri - Delhi

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Dit eenvoudige hotel bevindt zich in de omgeving van Karol Bagh, dicht bij Karol Bagh Shopping Market, Tempel Birla Mandir en Tempel Laxminarayan. De kamers zijn voorzien van airconditioning.

 •  

  Hotel The Palace - Leh

  • image image
   eigen badkamer

  Hotel The Palace is gelegen in Leh, op korte afstand van het centrum, de markt en Leh Palace. Dit eenvoudige hotel beschikt over een restaurant met gerechten uit verschillende keukens, een gazon en ruime kamers met eigen badkamer.

 •  

  Kamperen tijdens de 4 - daagse trek

  Tijdens de trektocht overnacht je drie nachten in tenten, op twee plaatsen is het ook mogelijk (indien plaats beschikbaar) om in een eenvoudig guesthouse te overnachten. De eerste overnachtingsplek is het dorpje Yangtang, een dorp met lemen boerderijtjes waar de mensen nog traditioneel gekleed gaan. De tweede nacht is in Hemis Shukpachan, een wat groter dorp met een mooie gompa. De laatste nacht van de trekking slaap je in Themisgang (3200 meter), gelegen in de rijkste vallei van Ladakh. Abrikozen, appels en noten groeien hier volop en de huizen zijn erg mooi.

 •  

  Tentenkamp - Sarchu

  • image image
   gedeelde badkamer
  In Sarchu zullen we overnachten in vooropgezette tenten. Het tentenkamp ligt op een hoogste van 4100 meter en heeft echte bedden. Een kookploeg bereidt voor ons een stevige maaltijd en de sterrenhemel is weer fabuleus.
 •  

  Dekyid Hotel - Keylong

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Een comfortabel hotel in de gezellige hoofdstraat van Keylong.

 •  

  Snowcrests Manor - Manali

  • image image
   eigen badkamer

  Het hotel Snowcrests Manor ligt op Manali's hoogste punt, en biedt een prachtig uitzicht over de Himalaya. De kamers zijn comfortabel en voorzien van kabel tv, faciliteiten om eigen koffie en thee te maken en een eigen badkamer. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar met terras en een fitness centrum.

 •  

  Norbu House - Dharamsala

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Hotel Norbu House is prachtig gelegen in Dharamsala. Het hotel wordt gerund door een Tibetaanse familie. De kamers hebben een eigen badkamer en air-conditioning. Sommige kamers hebben een balkon. Het hotel beschikt over een restaurant met terras dat een prachtig uitzicht biedt. 

 •  

  Sawera Grand Hotel - Amritsar

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Het Sawera Grand hotel ligt centraal en op loopafstand van de Gouden Tempel. De kamers zijn voorzien van airconditioning en eigen badkamer. Er is gratis WiFi aanwezig. Het bijbehorende restaurant en koffiebar zijn uitstekend.

 •  

  Hotel Athiti - Agra

  Met de Taj Mahal op een kilometer loopafstand is dit hotel de ideale verblijfplaats om de rest van Agra te ontdekken. De kamers zijn comfortabel en voorzien van airconditioning. Na een dag doorgebracht te hebben in en om de Taj Mahal kun je een duik in het zwembad nemen.
 •  

  Hotel The Palace - Leh

  • image image
   eigen badkamer

  Hotel The Palace is gelegen in Leh, op korte afstand van het centrum, de markt en Leh Palace. Dit eenvoudige hotel beschikt over een restaurant met gerechten uit verschillende keukens, een gazon en ruime kamers met eigen badkamer.

Accommodatie algemeen

Tijdens de reis overnachten we meestal in redelijk comfortabele hotels, die vrijwel altijd centraal gelegen zijn. In alle hotels hebben we tweepersoonskamers met meestal een eigen badkamer. Houd er rekening mee dat de stroomvoorziening in Ladakh niet optimaal is, de elektriciteit valt regelmatig uit. Ook is er niet altijd warm water. Tijdens de trektocht overnachten we vier nachten in tenten, op twee plaatsen is het ook mogelijk (indien plaats beschikbaar) om in een eenvoudig guesthouse te overnachten. Indien je dit wilt kun je de reisbegeleiding vragen dit ter plekke te regelen (kosten voor eigen rekening). Ook in Sarchu overnachten we in een tentenkamp maar hier zijn bedden aanwezig. Tijdens de kampeerovernachtingen zijn de sanitaire voorzieningen zeer beperkt.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

In Keylong en Sarchu is een eenpersoonskamer/tent niet mogelijk. Boek je de éénpersoonskamer dan is de éénpersoonstent inbegrepen.

 Vervoer ter plaatse

In Ladakh reizen we van Leh naar Manali met eigen vervoer, hiermee wordt tevens de bagage vervoerd tijdens de trektocht. Van Manali naar Amritsar beschikken we over een eigen bus. Hierdoor kunnen we onderweg stoppen waar we willen. Indien deze weg moeilijk begaanbaar is vanwege sneeuwval worden jeeps ingezet of in het uiterste geval vliegen we terug. Extra kosten zijn in dit geval voor eigen rekening. De reisdagen tijdens deze tocht door de Himalaya kunnen zijn lang; zeven à acht uur per dag, mede afhankelijk van de weersomstandigheden. Van Amritsar naar Delhi reizen we met een dagtrein. We reizen tweede klasse in coupés met airconditioning.

Rondreis India - Ladakh

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

 • 30 september bij Pied a Terre, Amsterdam
 • 13 oktober bij theater Odeon, Zwolle 

Of zien we je tijdens ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november?

Meld je gratis & vrijblijvend aan.