< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,2
Vervoer 7,4
Overnachtingen 8,3
Reisroute 8,3
8.5 111 beoordelingen
  • 9 27-07-16

    Loes Van Dongen

    ---

  • 8 27-07-16

    Geert Elzinga

    We hadden een zeer professionele begeleidster: Astrid. Zij had voor de reis echt een meerwaarde. De opzet van de reis was prima: eerst een paar dagen wennen in Leh om aan de hoogte te wennen en daarna de trekking. Vervolgens afzakken in hoogte beviel goed. De hotels waren prima.

  • 10 27-07-16

    Chris Van Ceulebroeck

    Een heel afwisselende reis. Alles was prima getimed. Wat ik sympathiek vond dat Sawadee ons een gratis etentje aanbood ter compensatie van een overboeking in een hotel waardoor we voor één nacht in een minder kwaliteitsvol hotel moesten slapen.

  • 8 27-07-16

    Hans Peeters

    Prachtige reis gehad! na de drukte van Delhi is Ladakh een totaal andere wereld. De 4-daagse trektocht was fantastisch. Jammer dat het daarna wel een beetje erg snel ging. Er had best nog een dag extra in Dharamshala en Manali in mogen zitten.

  • 9 27-07-16

    Freddy Naegels

    Gevarieerd, ongelooflijk mooie landschappen. Het festival was zeker een plus. Heel deskundige chauffeurs. Het invliegen van Leh op meer dan 3000m hoogte gaf geen problemen qua hoogteziekte. Amritsar was ook zeker een hoogtepunt. De reisduur was precies goed.

  • 8 27-07-16

    Meike Coonen

    Ladakh is ontzettend mooi en de reis was erg goed georganiseerd. Zeer goede Nederlandse gids, reisbegeleiding en lokale gids bij de trekking. Gevarieerd programma.

  • 9 27-07-16

    Helena Olthoff

    Reis van superlatieven! Werkelijk fantastisch!

  • 8 27-07-16

    Francis Van Ewijk

    Een geweldige avontuurlijke reis. Actief en zeer gevarieerd. Ook het reizen van de ene plaats naar de andere gebeurt gevarieerd (vliegtuig, trein, bus, wandelen).

  • 9 27-07-16

    Rens Van Vilsteren

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 27-07-16

    Marijke Vis

    Schitterend Ladakh, goede reisbegeleiding, te weinig tijd in de steden.

  • 9 27-07-16

    Oeds-Willem Miedema

    Zeer goed georganiseerd, uitstekende gids. Reis voldeed volledig aan de verwachtingen.

  • 9 16-07-16

    Henk Lindner

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 16-07-16

    Agatha Heikoop

    Geweldige reis! Afwisselend en indrukwekkend.

  • 9 16-07-16

    Nico Kuiper

    Ik ben zeer tevreden: de reis heeft alle verwachtingen overtroffen. De prachtige landschappen, de verschillende culturele aspecten en de mensen: ik heb er ruimschoots van kunnen genieten. Daarnaast een driedubbele pluim voor onze reisleidster Hanneke; zij stond altijd voor je klaar, hielp je waar nodig was en was een onuitputtelijke bron van kennis als je een vraag had. Chapeau voor Sawadee én Hanneke!

  • 10 16-07-16

    Mario Boulez

    Een pracht van een reis. De bergen, de mensen, de cultuur, voornamelijk het Boeddhisme en het Sikhisme maakten diepe indruk. De prima reisbegeleiding zorgde ervoor dat we maximaal konden genieten.

  • 9 16-07-16

    Anneke Van De Beek

    Het was een afwisselende reis met een gezellige groep. Het was een mooie combi van cultuur en natuur. Het was een reis met een gouden randje: de fietstocht door Delhi, het verblijf in Leh, de tempeltoer, de wandelingen en de rit door de Himalaya en het bezoek aan de gouden tempel. Het eten was lekker en het vervoer, de gidsen en de hotels waren goed. En Hanneke is een topper, echt een bevlogen reisbegeleider.

  • 9 16-07-16

    Pia Padmos

    Mijn eerste reis met Sawadee is tegelijk de mooiste reis die ik heb gemaakt. De reis was een prettige mix van onderweg zijn (en heel veel zien), cultuur snuiven,ontmoetingen en wandelen. Daarnaast waren er een paar vrije dagen die je op eigen wijze kon invullen. Voor mij bevatte deze reis alle elementen voor een geweldige reiservaring!

  • 9 16-07-16

    Kristine Dierckx

    Goede organisatie, zeer gevarieerd programma, goede begeleiding, leuk dat we met leeftijdgenoten op stap waren.

  • 7 16-07-16

    Margot Van Der Voort

    Een zeer goed verzorgde en avontuurlijke reis door noord-India, Ladakh. De zeer ervaren reisleidster, Hanneke en de gidsen gingen er helemaal voor om ons een onvergetelijke reis te bieden. Thee op bed door de koks vroeg in de morgen tijdens de trekking, was een enorm leuke verrassing! Goede briefings maakten dat iedereen zich goed kon voor bereiden op wat komen ging. Natuur en cultuur gecombineerd maakten deze reis voor mij een topper!

  • 8 16-07-16

    Bert Wolting

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis India - Ladakh

Boekbaar vanaf 01-01-2017.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!