< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,2
Vervoer 8,0
Overnachtingen 7,6
Reisroute 7,7
8.1 43 beoordelingen
  • 8 08-11-13

    Jos Geyskens

    verrijkend

  • 7 08-11-13

    Herman Kuijkhoven

    interessante rondreis jammer dat een aantal plaatsen/stammen niet bezocht mochten worden

  • 8 08-11-13

    Emy Herremans

  • 8 08-11-13

    Jan Mrosz

    Zeer mooie groepsreis, jammer dat enkele stammen niet gefotografeerd mogen worden (ten strengste verboden door de regering). Zeer bekwame reisbegleiding, chauffeurs, kok en plaatselijke agent. Beetje zware reis, met een rustig einde.

  • 9 08-11-13

    Mariet Schroders

    Prima rondreis, goed te doen voor een gezond mens. Prachtige mensen in het binnenland van Orissa.

  • 8 21-01-12

    Arjen Willemse

    Kleurrijke bevolking en markttaferelen voor het foto-album. Gevarieerde wandelingen in een niet-alledaagse omgeving. Soms een hellinkje, maar geen bergsport. Verwacht geen luxe, dan valt het comfort best mee.

  • 9 21-01-12

    Bram Smit

    Adivasi tocht is geweldig. Tijdens mooie, soms pittige, wandelingen door de schitterende natuur bezoek je diverse stammen in kleine dorpjes en doe je een enorme stap terug in de tijd. Buiten de tocht om, voldoende cultuur kunnen opsnuiven.

  • 9 21-01-12

    Leny Hendriks

    Zeer wisselend. Prachtige natuur, rijstvelden, bergen, en de mangrovebossen, de kleurrijke markten.Ondanks vaak lange dagen en veel indrukken heel relaxed.De afwisseling van het hechtische van de steden en de rust van de Adivasietocht met de verschillende stammen en leefwijze. Het is voornamelijk de natuur en de stammen, maar je bezoekt ook prachtige Hindoe tempels en de rituelen bij hun offeren en gebruiken. De Adivasietocht geweldig met weinig toeristme. is is nog vrij onbekend en een diversheid van stammen. Mooie mensen en over het algemeen heel vriendelijk en gastvrij. Ook de wandeltochten in het gebied is een aanrader. In de steden is het wel anders, hier zie je het krioel van de mensen en hoe ze leven en wel soms wel tries de armoede, maar ondanks toch vriendelijk. Mooi om in Kolkata te beginnen dan proef je ook de sfeer van Bangladesch.

  • 9 21-01-12

    Koosje Nijsten Wv Ligtvoet

    ik ben uiterst tevreden voor wat we gekregen hebben voor 'ons geld', in het bijzonder de reisbegeleiding en de plaatselijke gids met zijn crew, niets was hen teveel, heb erg genoten

  • 9 21-01-12

    Alexander Sjamaar

    Unieke ontdekking van India. De waanzinnige drukke van grote steden gecombineerd met serene stilte op afgelegen kampeerplekken. Intensieve kennismaking met de lokale bevolking en het Hindoeïsme. Reis die je confronteert met een geheel andere en in onze ogen vaak zeer smerige cultuur. Een reis die je niet snel zult vergeten.

  • 8 17-12-11

    Wiljo Brenninkmeijer

    Prachtige reis. Heel veel gezien en meegemaakt.

  • 9 17-12-11

    Gerda Loogman

    De Adavasitocht is een geweldige belevenis en de lange reisdagen meer dan waard. De lokale reisbegeleider was fantastich en de chauffeur een kunstenaar in het Indiase chaotische verkeer. Dankzij de kok ben ik 2 kilo aangekomen en dat in een land als India...............

  • 8 12-11-11

    Paul Renders

    zeer goed

  • 9 12-11-11

    Corrie Smeets

    ik vond hem geweldig met de lokale bevolking en de natuur en tenten slapen

  • 9 12-11-11

    Unieke combinatie tussen natuur en cultuur. Enorm afwisselend programma met veel hoogtepunten: van de bruisende ‘heilige’ steden tot de rust van de kleine dorpen, de stilte van de natuurgebieden tot uitwaaien aan zee. Laat je vooral niet afschrikken door het kamperen of wandelen, dit is juist dé meerwaarde aan de reis, je beleefd echt je omgeving en het is helemaal niet te zwaar maar juist enorm plezierig (en met momenten hilarisch). De originele overnachtings-plaatsen volgen zich in snel tempo op (mijn tentje werd zelfs opgeslagen ‘op het erf’ bij de lokale bevolking). Mede dankzij de lokale begeleiding kom je écht in contact met de stammen: natuurlijk op de markten maar ook in hun dorpen of onderweg tijdens de wandelingen (hier maakt sawadee echt het verschil). De stammen zijn trouwens zo kleurrijk en vriendelijk. In totaal een welverdiende tien voor deze reis, een erome aanrader voor iedereen die een unieke ervaring wil opdoen! O ja, ‘k heb nooit zo lekker gegeten als tijdens de avonden op de kamping (dank je wel crew)!

  • 9 14-10-11

    Richard De Nul

    Deze Orissa reis is een aanrader voor cultuur, portret, natuur, straatfotografie,…. Dank zij de fantastische inzet van de begeleiding werd het onmogelijke mogelijk gemaakt. 'Possible... no guarantee!' bleek steeds toch 'possible' te zijn !

  • 6 14-10-11

    Carine Vanderheyden

    voor ons was de reis leuk maar te eentonig ,er waren voor ons te weinig echte hoogtepunten in de reis. De wandelingen door Adivasigebied en het bezoek aan de marktjes was leuk maar voor ons te eentonig.Dit is absoluut geen fout van Sawadee maar wij hadden gewoon een iets avontuurlijker reis moeten uitkiezen.

  • 8 14-01-11

    Hemmo Starke

    Het was een bijzondere reis door mooi Orissa en de Khond volkeren een prachtig deel van India.

  • 8 14-01-11

    Rommy Hofman

    goede mix van cultuur en natuur

  • 8 14-01-11

    Jolanda Den Ouden

Rondreis India - Orissa

Inheemse stammen en heilige steden

Rondreis Orissa, India
23 dagen vanaf € 2.398
Naar boven