< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Je slaapt gedurende de reis negen nachten in toeristenhotels voorzien van badkamer en toilet op basis van een tweepersoonskamerindeling. Drie nachten slaap in je in lodges waar de sanitaire voorzieningen soms gedeeld moeten worden en waar de kans bestaat dat je met meerdere personen op één kamer slaapt. De meeste kamers zijn voorzien van airconditioning of hebben een fan aan het plafond. Eén nacht verblijf je op een woonboot waar je een tweepersoonskamer krijgt.
Het is niet mogelijk om een éénpersoonskamer te boeken tijdens de overnachting op de woonboot en in de lodges.

Het eerste hotel tijdens de reis is (onder voorbehoud):

Viceroy Hotel
Sri Harsha Road
MYSORE 01
INDIA

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Gedurende bijna de gehele reis hebben we de beschikking over onze eigen bus, die ons begeleid tijdens de fietstochten. Je kunt dus zoveel en zo weinig fietsten als je wilt of kunt, echter de bus heeft niet voldoende plaatsen om de hele groep op hetzelfde moment te kunnen vervoeren. De bus kan je ook niet overal volgen, dus je treft deze dan ergens onderweg. Op sommige dagen nemen we de bus naar het startpunt van de fietstocht. De transfer van en naar de luchthaven dien je zelf te regelen. Op de deelnemerslijst die je uiterlijk 1 week voor vertrek thuisgestuurd krijgt staan de adres gegevens van het eerste hotel waar je overnacht.

Rondreis Zuid-India Fietsreis

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven