< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Het comfortabele en gezellige ViaVia Guesthouse te Yogyakarta, onderdeel van het ViaVia Joker Reiscafé, is - bij voldoende beschikbaarheid - even ons thuis. De medewerkers van het ViaVia nemen ons ook graag mee tot bij hen thuis om eens het dagelijkse leven van dichtbij te leren kennen. Dit gebeurt dan uiteraard niet met heel de groep samen maar in kleine groepjes afzonderlijk. Het merendeel van de reis verblijven we in een eenvoudige hostels. Op Bali kan men stellen dat over het algemeen de logies meer opgewaardeerd zijn dan sommige plaatsen op Java.

 Vervoer ter plaatse

We streven op onze bestemming naar een variatie aan transportmiddelen (trein, boot, fiets, bus, auto, te voet, ...) 

Afstanden op Java zijn enorm en het openbaar vervoer is niet altijd goed georganiseerd. Voor het oostelijk deel van Java kiezen we ervoor om een busje te regelen dat ons snel naar alle bezienswaardigheden brengt, zonder al te veel tijdverlies. Waar mogelijk maken we gebruik van het openbaar vervoer. Voor korte verplaatsingen nemen we brommertjes, een becak (fietstaxi) of de fiets.

Jongerenreis Indonesië Go-26

Actieve jongerenreis naar tropisch Indonesië

image
21 dagen vanaf € 2.175
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!