< Terug naar resultaten

Waarom deze reis?

 • Kleine groepen van maximaal 13 deelnemers
 • Ontdek prachtige vulkaanlandschappen
 • Geniet op de meest idyllische stranden ter wereld
 • Drink een verfrissende cocktail en proef het verste fruit
 • Ontmoet de lokals tijdens een homestay bij de mensen thuis
 • Laat je onderdompelen in de hindoeïstische cultuur
 • Mogelijkheid tot snorkelen, duiken en surfen in Bali
 • Jongerenreizen naar Indonesië zijn actief en zitten boordevol cultuur

Deze route is nog niet definitief en kunnen nog wijzigingen in voorkomen.

 • 1-7 ​Vlucht Brussel / Jakarta/Yogyakarta

  image

  Tussen de becaks (fietstaxi‘s) en de bonte batiks stuiten we op het ViaVia Joker Reiscafé. Zij organiseren tal van activiteiten waaruit we kunnen kiezen: fietsen door de dorpen rond Yogyakarta, ploeteren in een rijstveld, achter op de brommer naar het hindoeïstische Prambanancomplex of Indonesisch koken. De avonturiers kiezen voor een grottentocht, de cultuurfreaks voor een Ramayanaballet of wie sociaal bewogen is voor een stadswandeling door de voormalige getto. Een bezoek aan de Borobudurtempel is een echt een must voor iedereen! Mogelijk logeren we een nacht thuis bij jonge, plaatselijke medewerkers van de ViaVia, op het platteland even buiten de stad.

 • ​8-11 Vurige vulkanen / Malang / Bromovulkaan

  image

  Na een onderdompeling in de Indonesische cultuur is het tijd om de natuurzijde van Java te ontdekken. Op enkele uren van Yogyakarta ruilen we de rijstvelden in voor theeplantages. We wandelen door veld en bos op zoek naar erotische tempeltjes en verfrissende watervallen. Na een kort verblijf in de stad Malang rijden we verder naar het oosten van Java en worden we stil bij het kijken naar de zonsopgang van op de Bromovulkaan. Rondom ligt een adembenemende zandzee van 8 bij 10 km. Kawah Ijen grijpt ons letterlijk aan de keel en neus. Deze vulkaan is gekend om zijn sulfer en biedt een ervaring die alle zintuigen prikkelt. Deze beklimmingen zijn voor iedere sportieve geest haalbaar.

 • 12-15 Een prachtig stukje natuur / Kalibaru en zeeschildpadden

  image

  We trekken verder richting Kalibaru, een ideale uitvalsbasis voor een wandeling naar één van de talrijke nationale parken in de buurt. Met bus en jeep rijden we naar Sukamade waar we kleine zeeschildpadden de weg naar open water helpen zoeken. In Ketapang nemen we de ferry richting Bali. 

 • 16-21 Bali

  image

  We voelen onmiddellijk de betoverende hindoecultuur die Bali in een aparte sfeer hult. Het hoogtepunt van alle Balinese tempels is ongetwijfeld de Besakihtempel op de flank van de Agungvulkaan. In Ubud kopen we de prachtigste souvenirs, zijn we getuige van één van de vele traditionele dansen en maken we een wandeling langs prachtige rijstterrassen. Voor we terugvliegen vanuit Denpasar, blazen we uit met zon, zee en strand. De laatste toppers zullen snorkelen in de wonderbaarlijke onderwaterwerelden en genieten van op het strand van Jimbaran.

 • 21 Vlucht naar Brussel

  Op de laatste dag van onze reis vliegen we terug naar Brussel

Rondreis Indonesië Go-26

Actieve jongerenreis naar tropisch Indonesië

image
21 dagen vanaf € 2.325
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.