< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 8,3
Overnachtingen 7,7
Reisroute 7,7
8.1 187 beoordelingen
  • 8 06-08-16

    Wendy Van De Kamp

    Vervoer, hotels, eten en drinken was prima geregeld.

  • 7 06-08-16

    Bart Van Oudenhoven

    Een mooie maar ook zeer intensieve reis, met veel hoogtepunten en afwisseling. Je maakt kennis met de Indonesische gewoontes en de vriendelijke mensen.

  • 7 06-08-16

    Nieki Van Diepen

    Hele mooie reis gehad en een hoop gezien in 4 weken. Minpuntje was het vele reizen in de bus. Ik begrijp dat dat niet anders kan in Indonesië, maar als hier van te voren wat meer op was geattendeerd dan had je er anders op ingesteld. Verder leuk dat de reisgids ook uit Indonesië kwam.

  • 9 06-08-16

    Frank Everaerts

    De reis werd begeleid door een meer dan capabele gids, de hotels waren voor een arm land als Indonesië goed. Het waren wel iets meer reis uren dan ik verwacht had. soms 1 1/2 bus voor half uur rondkijken was niet iets korter bij?

  • 9 06-08-16

    Esther Morren

    De rondreis langs hoogtepunten op Java en Bali was een ware belevenis. Ik had me vantevoren niet gerealiseerd hoeveel reistijd er tussendoor nog was, maar door één lange busreis te vervangen door een treinreis werd het wat aangenamer. De hotels waren prima, de gids was uitstekend.

  • 7 06-08-16

    Hildegard Van Dam

    Alles is goed georganiseerd. Je hoeft nergens over na te denken. Aan de ene kant superfijn en relaxed, aan de andere kant ook een beetje passief. De reisdagen zijn langer dan beschreven. Gids Iwand is fantastisch! Service sawadee prima.

  • 7 06-08-16

    Kim Van Veelen

    Met deze reis zie je alle hoogtepunten van Java, maar de reisdagen zijn wel erg lang! We hebben twee keer een treinreis gemaakt van zo'n 8 uur. Eén treinreis zit in het programma, de andere hebben we zelf voorgesteld, want anders zouden we zo'n 13! uur in de bus zitten. Voor ons gevoel hebben we voornamelijk veel tijd in de (kleine) bus doorgebracht.

  • 7 06-08-16

    Kim Van Den Broek

    Mooie maar erg drukke reis door de lange reisdagen. Weinig vrije tijd in het begin, vanaf oost java is dit meer. Lieve reisleider die erg zijn best doet om het iedereen naar de zin te maken.

  • 7 06-08-16

    Rianne De Vos

    Een heel complete reis waarbij je in korte tijd toch heel veel ziet! Vrijheid en comfort viel wel eens tegen t.o.v. de verwachtingen die gewekt waren.

  • 8 06-08-16

    Albert Verheij

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 06-08-16

    Mike Van Der Aa

    Een leuke reis waarbij je veel verschillende kanten an het land ziet, grote steden, vulkanen, natuur en strand op bali.

  • 7 16-07-16

    Katrien Kints

    Ik ben zeer blij dat ik aan deze reis deelnam. De reis was comfortabel, zowel de bus als de hotels. Java en Bali zijn echt een aanrader. De natuur, de bevolking, van stad tot dorp. Je moet echter wel rekening houden met de lange reistijden, dit was niet duidelijk toen ik het reisschema las. In realiteit ben je steeds langer onderweg dan opgegeven op de site. De reis mocht voor mij starten in Yogyakarta en iets langer duren in Bali. De reisleidster heeft de reis steeds met volle enthousiasme in goede banen geleid. Voor mij persoonlijk is de groep veel te groot. Een groep van max 15 zou ideaal zijn.

  • 7 16-07-16

    Vera Klein Breteler

    Een prachtige reis met een zeer goede reisleidster Angganita. Die veel over lands gewoonte vertelde en alles enorm goed regelde. Reis tijden waren langer dan vermeld. Soms had je geen tijd om een stad te bezoeken omdat je laat aankomt en de volgende dag weer vroeg weg moet. De chauffeur reed prima maar de wegen zijn overvol. In de reisbeschrijving woorden reis dagen korter voorgedaan. We moesten iedere dag zeer vroeg op en weinig rustdagen omdat er dan een excursie was waar we weer om 8 uur met mee gingen. In de aankondiging van deze reis moeten de reele reistijden vermeld worden.

  • 8 16-07-16

    Nynke Verdoorn

    De reis was goed verzorgd, mooie hotels en. Ik hoefde eigenlijk nergens aan te denken. Maar het reizen van plaats naar plaats viel me wel tegen. Zeker de busrit van 13 uur! Die ook nog eens overdag was. We kwamen meermaals pas tegen het donker in een bepaalde plaats aan. En het was soms bijna niet mogelijk bepaalde steden te bekijken op eigen gelegenheid, tenzij je bepaalde niet mee te gaan met een excursie.

  • 8 16-07-16

    Vino Burgers

    Mooie reis, we hebben een aantal highlights van Indonesie gezien

  • 9 16-07-16

    Karin Winnepenninckx

    Super reis, heel goed georganiseerd. Enige negatieve punt zijn de lange reistijden. Ik had graag wat langer in Bali verbleven.

  • 9 16-07-16

    Marieke Grendel

    Een prachtige reis, door een compleet andere cultuur. Contact met bevolking, zien hoe de mensen daar leven, was een bijzondere ervaring! Daarnaast schitterende natuur en en fantastische culturele uitstapjes.

  • 9 16-07-16

    Vera Beuzenberg

    Goed georganiseerd. Goede reisleider. Ze was zeer behulpzaam en deed meer dan van haar verwacht werd.

  • 8 09-07-16

    Ellen Norde

    Uitstekende reisbegeleiding (Eddy!), veel hoogtepunten, maar ook erg lange reisdagen.

  • 8 09-07-16

    Geertrui Schiltz

    Veel gezien op korte tijd en alles prima georganiseerd dankzij onze Indonesische reisleider Eddy. Wel veel verplaatsingen en soms van lange duur maar dan zie je het land ook wel. In Java zie je het gewone Indonesische leven, Bali is zeer toeristisch dus 2 verschillende werelden. Onze groep was ook zeer fijn!

Rondreis Indonesië - Java, Bali Hoogtepunten

Zeg selamat pagi tegen Indonesië

image
17 dagen vanaf € 1.448 € 1.348
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!