< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 9,0
Overnachtingen 8,0
Reisroute 7,9
8.2 296 beoordelingen
  • 8 14-07-18

    Annemarie Vredenberg

    Wij hebben genoten, samen met een gezellig reisgezelschap en de geweldige reisleider Iwan, van een mooie en intensieve reis met vele hoogtepunten.

  • 8 14-07-18

    Simone Bintanja

    Het was een prachtige reis die mede door de fantastische reisleider Iwan en een superleuke groep erg indrukwekkend is geweest.

  • 8 14-07-18

    Kyra Bintanja

    Geweldig, heel erg interessant, leerzaam, Iwan was een goede reisleider.

  • 8 14-07-18

    Ilse Cilissen

    De reis was prachtig en indrukwekkend. Dat kwam mede door de beste reisbegeleider die we ons konden wensen; Iwan. Alles was tot in de puntjes geregeld en verliep soepel.

  • 8 14-07-18

    Herman Van Dam

    We hebben genoten van deze intensieve prachtige reis met diverse hoogtepunten. Het was een aaneenschakeling van mooie belevenissen en indrukken.

  • 9 14-07-18

    Stefaan Mergaerts

    Uitstekend georganiseerde rondreis door Java en Bali. Zeer goede lokale gids. Prima hotels, bijna allemaal met zwembad. Overal airconditioning.

  • 9 14-07-18

    Demi Wierenga

    Wat een bijzondere reis hebben wij gemaakt met een super enthousiaste/bijzondere reisbegeleider! Het afscheid was voor ons ook erg emotioneel!

  • 8 07-07-18

    Silke Leirens

    Het was een zeer boeiende reis en we hadden een goede gids (Morris). We hebben veel van de hoogtepunten van Java gezien. Jammer dat alles zo ver uit elkaar ligt wel en je veel tijd 'verliest' met lang in de auto of trein te zitten. .

  • 7 23-06-18

    Michiel Besseling Besseling

    Indonesië is een mooi land met vriendelijke mensen. De reis door Java naar Bali komt wat lastig op gang. Je staat ook veel in de file. Vanaf Jogyakarta begint de reis echt. De reis van Jogyakarta naar Malang zou standaard via de trein moeten: dat is echt fijn. De reisbegeleider was top!

  • 10 23-06-18

    Joop Lemmens

    Het was een kort en intensieve reis, zoals verwacht. We hebben onderweg heel veel extra lokale info gekregen. We hebben de belangrijkste punten van Java en Bali gezien. Prima hotels. Goed vervoer, inclusief de treinreizen.

  • 8 23-06-18

    Rita Jansen

    Een mooie reis en veel gezien; de hoogtepunten van Java en Bali! En wat een geweldige reisbegeleider is Iwan. Een fantastisch persoon die ons niet alleen veel vertelde over het land maar ook alles tot in de puntjes regelde. Alle lof voor Iwan!

  • 8 23-06-18

    Gert Driesen

    Hmm een beetje lastig om dat in het kort op te schrijven, door de gemengde groep jong versus ouder en de fantastische reisleider een hele leuke reis.

  • 7 23-06-18

    Fiona Dekker

    Hele leuke gids,mooie dingen gezien en heerlijk gegeten, maar naar mijn smaak te grote afstanden waardoor we teveel gereisd hebben.

  • 8 23-06-18

    Amel Guediche

    Goede reisbegeleider, goed geregeld

  • 8 23-06-18

    Charissa Rijers

    Het was een top vakantie mede dankzij onze reisleider Iwan! Heeft alles goed voorbereid tot in de puntjes en altijd een glimlach op zijn gezicht! Het was een drukke maar wel mooie reis!

  • 6 23-06-18

    Sanne Van Den Broek

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 23-06-18

    Leny Smolenaers

    Zeer mooie reis met veel bezienswaardigheden,goede hotels zeer goede reisleider die onze groep gedurende de gehele reis goed geïnformeerd en begeleidt heeft.

  • 8 23-06-18

    Christy Janssens

    Leuk, afwisselend. Ik heb me nooit verveeld. Er was altijd wel iets interessants te doen in de buurt, genoeg keuzes.

  • 8 05-05-18

    Liesbeth Reijenga

    Een goed georganiseerde reis gehad

  • 9 05-05-18

    Ronald Abrahams

    De reis was een prachtige ervaring. Veel gezien en gedaan. ik heb een goede indruk gekregen van Java en Bali

Rondreis Java & Bali Hoogtepunten

Zeg selamat pagi tegen Indonesië

image
17 dagen vanaf € 1.398 € 1.348
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

  • Kom op zaterdag 8 september naar Amsterdam
  • Bezoek onze inspiratiedag in Zwolle op 13 oktober
  • Of kom naar ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november

Meld je gratis & vrijblijvend aan.