< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. Op basis van feedback van klanten en reisbegeleiders waarborgen wij de kwaliteit en service. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Whiz Prime - Makassar

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Dit hotel beschikt over een zwembad en een restaurant. De kamers zijn stijlvol ingericht met lichte kleuren en hebben een eigen badkamer en airconditioning. Wifi is gratis beschikbaar. 

 •  

  Nusa Bira Indah Hotel - Bira Beach

  • image image
   eigen badkamer

  Dit hotel heeft een goede ligging vlakbij het centrum en alle trekpleisters van Bira. De 15 kamers zijn omringd door groen en beschikken over een eigen badkamer, airconditioning en een terras. Verder heeft het hotel een restaurant.

 •  

  BBC Hotel - Sengkang

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   ontbijt

  Dit vrij nieuwe hotel ligt in het centrum van Sengkang en op ongeveer een kwartier lopen van het Tempemeer. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Het BBC hotel is sober maar de beste keuze in Sengkang. 

 •  

  Hotel Toraja Torsina - Rantepao

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   ontbijt
  • image image
   zwembad

  Dit hotel wordt omgeven door een mooie tuin en beschikt over een zwembad en een restaurant. In het restaurant kan je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Hotel Toraja Torsina heeft een goede ligging, vlakbij het toeristische centrum van Torajaland. De kamers zijn redelijk ruim en hebben een eigen badkamer.

 •  

  Homestay Toraja - Toraja

  • image image
   full-board

  We slapen bij de lokale bevolking thuis op een matje op de grond. Deze overnachtingen zijn erg primitief. Er is een mandi (waterbak) met koud water om jezelf op te frissen. We slapen met z'n allen in een gemeenschappelijke ruimte. Slaapmatjes en dekens zijn aanwezig. 

 •  

  The Jayakarta Bali Hotel - Legian

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  De laatste paar dagen kan je bijkomen en genieten in dit mooie hotel aan het zandstrand van Legian. Het hotel beschikt over een zwembad en wordt aangekleed met een tropische tuin. De kamers hebben een eigen balkon of terras en beschikken over airconditioning. Verder heeft het hotel een fitnessruimte, een tennisbaan, een spa en verschillende restaurants. 

Accommodatie algemeen

We overnachten in hotels/guesthouses/bungalows die variëren van comfortabel tot eenvoudig. Op Sulawesi moet je tijdens de trekking het sanitair delen. We willen je erop wijzen dat, vanwege de terugval in het toerisme van de afgelopen jaren, het onderhoud in een aantal hotels te wensen overlaat. We verblijven vaak in het beste hotel dat er ter plekke is, maar dat is niet altijd de garantie voor een schone kamer waarin alles naar wens functioneert. Bali is meer ontwikkelt dan Sulawesi en verblijf je in comfortabele hotels met eigen badkamer. De hotels op Bali hebben allemaal een zwembad. 

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Een éénpersoonskamer is duur tijdens deze reis omdat er geen speciale prijzen zijn voor single kamers en betaal je vaak dezelfde prijs als voor twee personen. Tijdens de trekking in Torajaland slapen we met de hele groep samen en zijn er dus geen singlekamers.

 Vervoer ter plaatse

In Sulawesi reizen we per minibusjes (6-7 personen per minibusje). Dit heeft als voordeel dat we overal kunnen stoppen om foto's te maken of, bijvoorbeeld, een stuk te kunnen wandelen. We maken gebruik van een binnenlandse vlucht van Sulawesi naar Bali. Op Bali maken we gebruik van een wat grotere bus.

Rondreis Indonesië - Sulawesi en Bali - Chill & Adventure

Boekbaar vanaf 01-01-2017.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven