< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,0
Vervoer 8,9
Overnachtingen 8,0
Reisroute 8,0
8.1 8 beoordelingen
 • 8 03-05-16

  Fietje Jansen

  Een leuke rondreis, slechts 16 dagen (eigenlijk maar 12), geen lange reisdagen op de eilanden, veel afwisseling en een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding.

 • 8 03-05-16

  Linda Vangeel

  Verrassend - cultureel - ontspannend - actief - afwisselend - leerrijk...

 • 9 03-05-16

  Edo De Bruijn

  goed georganiseerd nergens hoeven te wachten top locaties! geen 10 omdat de terugreis te lang was voor 1 dag. Dit had beter in 2 stukjes kunnen worden opgeknipt door nog 1 nachtje op bali te blijven(dus misschien of een dag erbij aan of een dag minder in het begin op bali

 • 8 03-05-16

  Sjoukje Mulder

  Deze pop-up reis was een uitstekende manier om in korte tijd Bali& Lombok te ervaren: het prachtige groen van Munduk, maar ook Ubud was heel speciaal. Gevolgd door 'puur' Lombok in Sengigi en Tetebatu. Met als afsluiter heerlijk 'beachlife' op de Gili's.

 • 8 03-05-16

  Liesbeth Peters

  Ontspannen en diverse rondreis. Een aanrader!

 • 8 03-05-16

  Lara Schoemaker

  Een goede mix van actie en ontspanning.

 • 8 03-05-16

  Jeroen Groeneveld

  Een goed georganiseerde rondreis met een uitstekende reisbegeleider die alles prima onder controle had. Mij beviel vooral de afwisseling tussen actieve dagen en dagen zonder programma om zelf iets te doen. Het aantal deelnemers van 13 vond ik ook ideaal.

 • 8 21-04-14

  Sjoukje Mulder

  Een hele gave rondreis, door de combinatie van de schitterende natuur in combinatie met de steden, waarvan ik juist gecharmeerd was van het 'vervallen' karakter ervan en de zichtbare verschillen tussen de steden. Cuba bruist door muziek in alle hoeken en gaten!. Havana aan het eind van de reis is een uitstekende keus.' Cuba es Cuba: door het politieke systeem en de historie is het echt heel anders dan andere Latijns Amerikaanse landen. Een land dat je ervaren moet hebben en dat je leert te observeren ipv te oordelen. Een tip: Neem wel heel bewust je individuele vrijheid, wanneer dit kan en je daar behoefte aan hebt, want in Cuba zijn veel zaken vastgelegd/geprogrammeerd. Enne: oldtimers blijven ook na 2,5 week nog prachtig om te aanschouwen! Muchas gracias: William (chauffeur), Abel ( lokale gids) en Heather!

Rondreis Indonesië: Bali en Lombok Pop-Up

Ontdek Bali en Lombok nu extra voordelig! Vol = Vol

image
16 dagen vanaf € 1.448
Naar boven