< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 8,6
Overnachtingen 7,8
Reisroute 7,9
8.3 726 beoordelingen
  • 8 22-06-18

    Zoé Bartels

    Een prachtige maar ook volle en drukke reis. Vond persoonlijk de groep aan de grote kant. Daarentegen is de volheid van de reis ook wel nodig om alles te kunnen zien wat ik gezien heb!

  • 7 22-06-18

    Benedicte Bossier

    Mooie afwisselende reis. Graag nog meer bezoeken aan de belangrijkste bezienswaardigheden in Bali.

  • 8 22-06-18

    Marjolein Calon

    Goed verzorgd, wellicht betere opbouw kwaliteit logies is nu aan het eind wat minimaal. Beklimming Bromo met gids was niet duidelijk hoe zwaar dit was.

  • 8 22-06-18

    Jos Van Zuylen

    De reis was goed georganiseerd en hebben veel bezocht. Sommige dagen waren lang, maar uiteindelijk is dit ook nodig om het land te zien. Vooral het bezoek van de vulkanen vond ik erg mooi en hier was voldoende tijd voor uitgetrokken om dit goed te bezoeken.

  • 8 22-06-18

    Edwin Tenthof

    Mooie reis met veel afwisseling en een goede opbouw. Alles prima geregeld, fijne en deskundige reisleiding

  • 7 22-06-18

    Hans Schoormans

    -

  • 7 22-06-18

    Conny Manasse

    De reis is me goed bevallen. Ik heb ontzettend veel gezien, gedaan en een duidelijk beeld gekregen van Indonesie. Ook de groep was fijn. 22 mensen is een heleboel en het ging soepel. Natuurlijk met de een heb je meer dan met de ander, lijkt me niet meer dan menselijk.

  • 7 22-06-18

    Sylvia Dingemans

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 25-05-18

    Valerie Stam

    Gezellige groep, mooi aantal van 8 personen, heel goed geregeld allemaal en een geweldige reisleider JIM Heel veel gezien en gedaan en een goede mix van met de groep en 'eigen' tijd

  • 9 25-05-18

    Anton Boere

    Zeer goed georganiseerde reis met veel afwisseling. Cultuur en veel natuur. Je leert het land, de steden en het platte land goed kennen. Veel contact met de lokale bevolking en leuk dat veel met name oudere mensen nog Nederlands spreken.

  • 9 25-05-18

    Co Reus

    Het is een prachtige reis met een mix van cultuur en natuur. Ook is er tijdens de diverse excursies veel contact met de plaatselijke bevolking. Je ziet en ervaart hoe een groot deel van de Indonesische leeft. Ook ervaar je het verschil in godsdienst op de verschillende eilanden. Door de wandel en de fietstochten ben je sportief bezig en zit je direct in de natuur. De plaatselijke gidsen die daarbij aanwezig zijn vertellen met kennis van zaken over de producten en leefgewoontes. Gili Meno is een mooie afsluiter van de reis. Jim de Nederlandstalige gids was heel goed.

  • 10 25-05-18

    Hanne Nijst

    De reis was tot in de puntjes geregeld. Hierdoor hadden wij het échte vakantiegevoel. Ook de groep van totaal 8 deelnemers en 1 gids was voor elk van ons een ideaal aantal personen voor zo`n reis. Met dit aantal deelnemers kan alles vlotter verlopen dan met een grotere groep. Het is een prachtige reis met veel hoogtepunten. De 3 weken zijn omgevlogen! Dergelijke reis is ongetwijfeld voor herhaling vatbaar!

  • 8 20-04-18

    Wil Kuipers

    Goede afwisseling tussen cultuur en natuur.

  • 8 20-04-18

    Teo Dunning

    Een reis met sportieve uitdagingen: wandelingen, fietstochten en bergwandelingen naar 2 vulkanen. Daarnaast voldoende afwisseling tussen stad en platteland; natuur en cultuur.

  • 8 20-04-18

    Susanne Bleijenberg

    Heel goed georganiseerd. Mooi land. Veel interessante plekken bezocht.

  • 8 30-03-18

    Ilse Van Drunen

    Het was een bijzondere ervaring om op deze manier een reis te maken. We hebben veel gezien en gedaan. De groep was leuk. De reisbegeleider heeft haar werk goed gedaan.

  • 9 30-03-18

    Daphne Pieterse

    De reis was heel afwisselend: Natuur, cultuur en relaxen op zijn tijd. Het tempo was ook prima: enkele keren heel vroeg op maar ook dagen waarop je het rustiger aan kon doen.

  • 7 30-03-18

    Tineke Teeuwen

    ik vond Indonesie prachtig, met leuke mensen , heel relaxed.Ik ben mezelf wel tegengekomen wat betreft de zwaarte van de reis. Het relaxte begin inYogyakarta vond ik heel prettig,

  • 7 30-03-18

    Chantall Ramsaran

    Prachtige rondreis, veel mooie hoogtepunten van Indonesië gezien!

  • 8 30-03-18

    Margriet De Waard

    De reis zou niet zwaar zij maar de beklimming van de 2 vulkanen was zeer zwaar.

Rondreis Java, Bali en Lombok

Langs vulkanen en rijstvelden

image
22 dagen vanaf € 1.612 € 1.562
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

  • Kom op zaterdag 8 september naar Amsterdam
  • Bezoek onze inspiratiedag in Zwolle op 13 oktober
  • Of kom naar ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november

Meld je gratis & vrijblijvend aan.