< Terug naar resultaten

Rondreis Wie is de Mol-reis Indonesië

riksja’s, rijst en rupiah

Waarom deze reis?

 • Uitdagende opdrachten op bijzondere locaties, zoals Yogyakarta en Ubud
 • Mogelijkheid om één van de mooiste treinritten van Indonesië te maken
 • Dé kans om eindelijk zelf eens de Mol te ontmaskeren óf te zijn!
 • Mogelijkheid tot excursie per fietstaxi (becak) door het gezellige Yogyakarta
 • Verblijf in koloniaal hotel op een sfeervolle plantage in Oost-Java

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Indonesië

Route daagse rondreis Wie is de Mol-reis Indonesië

Na aankomst in het imponerende Jakarta, de grootste metropool van Zuidoost-Azië, gaat jouw Wie is de Mol avontuur van start. Je reist langs de mooiste hoogtepunten van Indonesië, zoals de beroemde botanische tuinen van Bogor en de paleizen van de sultansstad Yogyakarta. Tijdens de reis zie je de Borobudur, de Bromovulkaan en kun je door de sawa's (rijstvelden) fietsen of wandelen. Onderweg voer je uitdagende opdrachten uit met als doel zoveel mogelijk stempels te verzamelen door de opdrachten zo goed mogelijk uitvoeren of… te saboteren! Kortom, een complete groepsreis, maar met nét dat beetje extra spanning. Wie is degene met de meeste stempels en…. Wie is de Mol?

Dit is een zeer afwisselende Wie is de Mol-reis voor wie naast de bekende hoogtepunten kennis wil maken met het dagelijkse leven en de natuur op Java en Bali.De overnachtingen zijn in comfortabele hotels in tweepersoonskamers met eigen badkamer en vaak een zwembad.We reizen met een eigen bus. Dit heeft als voordeel dat we overal kunnen stoppen om foto's te maken of om een stuk te kunnen wandelen. De zoektocht naar de Mol kan beginnen De rondreis begint in Jakarta, waar naast wolkenkrabbers ook de oude Hollandse haven, diverse musea en het Merdeka-square (vrijheidsplein) zeer interessant zijn. Vervolgens reizen we met een eigen bus naar Bogor, bekend van de schitterende botanische tuinen. Via theeplantages en de bekende Puncak pas rijden we naar Bandung, bekend om de vele koloniale Hollandse huizen in art-deco stijl. In Bandung genieten we van een welkomstdiner, waarna jouw Wie is de Mol avontuur echt van start kan gaan. Ontdek jij wie de Mol is in Yogyakarta? Yogyakarta is dé sultanstad en het eeuwenoude artistieke centrum van Java. De Borobudur is het grootste boeddhistische heiligdom ter wereld. Een lange stenen trap leidt naar de vele plateaus, die met grandioze reliëfs versierd zijn. De ideale omgeving voor een bijzondere opdracht, waarbij de Mol er alles aan zal doen om niet door de mand te vallen. Niet alleen tijdens de opdrachten kun je stempels scoren, dit kan ook door goed op te letten. Weet jij bijvoorbeeld nog welke kleur shirt onze buschauffeur een paar dagen geleden aanhad? Mollenstreken in Ubud en de finale in Sanur Vanuit het kunstenaarsdorp Ubud kun je een bijzondere fietstocht maken over kleine weggetjes door de rijstvelden. Zo krijg je de kans om een ander Bali te zien. Tijdens de opdracht die je in Ubud uitvoert, zal je alles op alles moeten zetten om de Mol te ontmaskeren, of ben je het misschien zelf?! Sanur, aan de oostkust van Bali, is een heerlijke plek om deze reis af te sluiten. De toeristische faciliteiten zijn er perfect. Na het spelen van een zinderend finale spel zal duidelijk worden wie zich de winnaar van Wie is de Mol – Indonesië mag noemen!

Rondreis Wie is de Mol-reis Indonesië

Niet boekbaar

Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een reis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!